Не те чувам въобще , ама въобще.
Първо - оня отбор на милан от 2000г - не се бъркай че Карло пое звезден отбор , не не - той го направи такъв какъвто го помним.Индзаги , Шевченко .... са негови творения.Води Милан до 4 финала ... 2 от които печели.Само Съра може да бъде слаган в едно изречение с него , никакви Бенитес , Матеота и тем подобни.
В ШЛ до голяма степен всичко е до късмет , този печелил , онзи печелил , но Анчелоти има 4 финала само с Милан

- къде отиваш ти ????
Пеп - на твое мнение съм.За него това което казваш важи може би на 99% и според мен.Леко префасонира стила на Барса взе няколко купи с тях (по мое мнение един от най-добрите отбори играли някога въобще някъде) , но в Байерн се поизложи.Взе велик отбор и .... както ще да е.
Другото което му правя евала - футбола който практикува.Кажи ми честно футбола на Моу харесвали ти?Печеливш е няма спор , но .... не.
Бенитес , Ди Матео ... да добри треньори със своите велики моменти но , това е.Не могат да се слагат до Съра и Карло.
Всъщност ей така да вметна , единстивения 3-ти който може да се нареди до Съра и Карло според мен е Венгер.Венгер няма купите и титлите на другите двама , но толкова години държи Арсенал стабилен и винаги в топ 4 , години наред ... отворен , красив футбол , без кой знае какви играчи , изкарал е много пари на клуба.Тези неща трябва да му се признаят.