ВЛ | 11-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 0:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Snoopoff
Контакти:

Re: ВЛ | 11-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Snoopoff » 31 окт 2015 20:42

MapTo_D написа:Докато философа ни води отбора, аз спирам да гледам, за кво да се ядосвам само, няма смисъл.

Братле, същото нещо си го помислих и аз... Имах възможност да работя сутринта днес и да гледам мача следобеда, ама реших да се наспя до обяд, да работя следобед и ДА НЕ ГЛЕДАМ мача. Знаех, че ще е поредният труден за нас мач, срещу средняшки (никак не слаб и лош) отбор. Като видях Руни в атака и Марсиал пак крило, се зарадвах на решението си :)

Кво ще го праим тоя тъпунгер ЛВГ?

binevout
Контакти:

Re: ВЛ | 11-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 0:0

Мнениеот binevout » 31 окт 2015 20:54

Няма какво да чакаме до Март!Трябва приоритет да ни е Карлито.Ще станат големи саги сега и с Челси , да не говорим че има и други големи отбори при които предстоят промени в треньорските щабове , а Карло е желан от всеки , това трябва да ни е ясно.
Няма какво повече да очакваме от Вангелиса.Докара някои и други добри играчи , направи чистката това е до там.
Друг плюс за Карлито е че е много добър приятел със Сър Алекс.Имат много общи виждания за играта и определено Манчестър Юнайтед ще придобие онзи облик който имаше до съвсем скоро!Ще паля свещи , само да стане!!!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 окт 2015 20:55

binevout написа:Няма какво да чакаме до Март!Трябва приоритет да ни е Карлито.Ще станат големи саги сега и с Челси , да не говорим че има и други големи отбори при които предстоят промени в треньорските щабове , а Карло е желан от всеки , това трябва да ни е ясно.
Няма какво повече да очакваме от Вангелиса.Докара някои и други добри играчи , направи чистката това е до там.
Друг плюс за Карлито е че е много добър приятел със Сър Алекс.Имат много общи виждания за играта и определено Манчестър Юнайтед ще придобие онзи облик който имаше до съвсем скоро!Ще паля свещи , само да стане!!!

+ 1878
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 окт 2015 22:43

Боже, в две теми се напъва за Карлито. Карлито има безумно малко титли за ранга на отборите, които е водил - само топ марка и то разполагащи обикновено с най-добрите играчи не само в първенствата си, а често и в света. Като се почне от Ювентус на Зидан в края на 90-те, мине се през Милан с Кафу, Кака, Малдини,Пирло, Шевченко и сие, Челси с Чех, Тери, Лампард и Дрогба в разцвета на силите си, ПСЖ и накрая Реал от последните 2 сезона. И за това време от 17-18 години той има ... 3 шампионски титли, съпроводени от легендарни провали както у дома (тоталният доминант Ювентус загуби титла в последния кръг в Перуджа, изключителният състав на Милан за 7-8 години спечели една титла и допусна след наказанието на Ювентус, Интер да стане хегемон, ПСЖ загуби титла от ... Монпелие), така и в Европа (където обратите срещу него са легендарни Юве-Юнайтед 2-0 до 2-3, Милан-Депортиво 4-1 и 0-4, финалът в Истанбул няма за какво да бъде споменаван)

П.С. За мен Шампионската лига без титла на страната е като скъпа манджа без сол.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 31 окт 2015 23:12

Аз пък спирам да чета темите за мачовете! Готованковци...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 01 ное 2015 00:42

Jackxxx написа:Аз пък спирам да чета темите за мачовете! Готованковци...

А я кажи на теб какво в този Юнайтед ти харесва бе!? :evil:

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 01 ное 2015 01:53

drvasko98 написа:Боже, в две теми се напъва за Карлито. Карлито има безумно малко титли за ранга на отборите, които е водил - само топ марка и то разполагащи обикновено с най-добрите играчи не само в първенствата си, а често и в света. Като се почне от Ювентус на Зидан в края на 90-те, мине се през Милан с Кафу, Кака, Малдини,Пирло, Шевченко и сие, Челси с Чех, Тери, Лампард и Дрогба в разцвета на силите си, ПСЖ и накрая Реал от последните 2 сезона. И за това време от 17-18 години той има ... 3 шампионски титли, съпроводени от легендарни провали както у дома (тоталният доминант Ювентус загуби титла в последния кръг в Перуджа, изключителният състав на Милан за 7-8 години спечели една титла и допусна след наказанието на Ювентус, Интер да стане хегемон, ПСЖ загуби титла от ... Монпелие), така и в Европа (където обратите срещу него са легендарни Юве-Юнайтед 2-0 до 2-3, Милан-Депортиво 4-1 и 0-4, финалът в Истанбул няма за какво да бъде споменаван)

П.С. За мен Шампионската лига без титла на страната е като скъпа манджа без сол.

Абе образ я ми кажи един дето е вземал ШЛ с банда пияници..... Кой?
Нема такъв , и точно за това топ треньорите са в топ отборите , където играят топ футболистите.
Клоп и Чоло стигнаха до НЯКЪДЕ , но не до края в ШЛ.Имаха успехи , и бъркаха сметките на най-големите ,но до там.За повече трябва повече кинта пък кинтата знаеш къде е.
Анчелоти е един от най-добрите въобще ,каквото щеш приказвай.Той за тва обиколи най-големите щото не става викш.
Карло е нещото което ни трябва на нас.Не ни трябват пасове,владеене и нам още кви глупости.Юнайтед винаги е играл просто , бързо и стъпва здраво за врата на противника.Карло играе така и ще върне поне част от онова което бяхме!

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 ное 2015 12:39

binevout написа:
drvasko98 написа:Боже, в две теми се напъва за Карлито. Карлито има безумно малко титли за ранга на отборите, които е водил - само топ марка и то разполагащи обикновено с най-добрите играчи не само в първенствата си, а често и в света. Като се почне от Ювентус на Зидан в края на 90-те, мине се през Милан с Кафу, Кака, Малдини,Пирло, Шевченко и сие, Челси с Чех, Тери, Лампард и Дрогба в разцвета на силите си, ПСЖ и накрая Реал от последните 2 сезона. И за това време от 17-18 години той има ... 3 шампионски титли, съпроводени от легендарни провали както у дома (тоталният доминант Ювентус загуби титла в последния кръг в Перуджа, изключителният състав на Милан за 7-8 години спечели една титла и допусна след наказанието на Ювентус, Интер да стане хегемон, ПСЖ загуби титла от ... Монпелие), така и в Европа (където обратите срещу него са легендарни Юве-Юнайтед 2-0 до 2-3, Милан-Депортиво 4-1 и 0-4, финалът в Истанбул няма за какво да бъде споменаван)

Абе образ я ми кажи един дето е вземал ШЛ с банда пияници..... Кой?
Нема такъв , и точно за това топ треньорите са в топ отборите , където играят топ футболистите.
Клоп и Чоло стигнаха до НЯКЪДЕ , но не до края в ШЛ.Имаха успехи , и бъркаха сметките на най-големите ,но до там.За повече трябва повече кинта пък кинтата знаеш къде е.
Анчелоти е един от най-добрите въобще ,каквото щеш приказвай.Той за тва обиколи най-големите щото не става викш.
Карло е нещото което ни трябва на нас.Не ни трябват пасове,владеене и нам още кви глупости.Юнайтед винаги е играл просто , бързо и стъпва здраво за врата на противника.Карло играе така и ще върне поне част от онова което бяхме!

Между банда пияници, силни футболисти и звезден отбор има разлики. С банда пияници никой не е взимал ШЛ - факт, със силни, но не и звездни играчи са я вземали много, Моуриньо на два пъти, Бенитес, Съра първият път, Хитцфелд на два пъти, Ди Матео. Само Гуардиола и Анчелоти го могат само със звезди от вратаря до нападателя

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 01 ное 2015 14:41

Не те чувам въобще , ама въобще.
Първо - оня отбор на милан от 2000г - не се бъркай че Карло пое звезден отбор , не не - той го направи такъв какъвто го помним.Индзаги , Шевченко .... са негови творения.Води Милан до 4 финала ... 2 от които печели.Само Съра може да бъде слаган в едно изречение с него , никакви Бенитес , Матеота и тем подобни.
В ШЛ до голяма степен всичко е до късмет , този печелил , онзи печелил , но Анчелоти има 4 финала само с Милан :twisted: - къде отиваш ти ????
Пеп - на твое мнение съм.За него това което казваш важи може би на 99% и според мен.Леко префасонира стила на Барса взе няколко купи с тях (по мое мнение един от най-добрите отбори играли някога въобще някъде) , но в Байерн се поизложи.Взе велик отбор и .... както ще да е.
Другото което му правя евала - футбола който практикува.Кажи ми честно футбола на Моу харесвали ти?Печеливш е няма спор , но .... не.
Бенитес , Ди Матео ... да добри треньори със своите велики моменти но , това е.Не могат да се слагат до Съра и Карло.
Всъщност ей така да вметна , единстивения 3-ти който може да се нареди до Съра и Карло според мен е Венгер.Венгер няма купите и титлите на другите двама , но толкова години държи Арсенал стабилен и винаги в топ 4 , години наред ... отворен , красив футбол , без кой знае какви играчи , изкарал е много пари на клуба.Тези неща трябва да му се признаят.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 01 ное 2015 18:45

Скоро не бях чел толкова много глупости.

Анчелоти е добър треньор,но чак пък такъв феномен никога не е бил.Може да работи с играчи ,да им намира най-добрата позиция на терена,да ги развива и подобрява,да сплотява колектив ,но по отношение на управлението на спортната форма винаги е бил с много класи под САФ.Да не отварям дума за смените му по време на мач.

В ШЛ всичко зависело от късмета-...всъщност точно там Анчелоти е и най-силен от гледна точка на постигнати резултати.Да не ви пълна темата повече с глупости.

Венгер пък до Съра звучи толкова комично,ако говорим за вземането на спортно-технически решения и контролиране на отбора на по време на мач. :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Манчестър Ю”