ВЛ | 10-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 0:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ВЛ | 10-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

Мнениеот Red_Neck » 25 окт 2015 19:15

MASTER_COOL написа:Ако продължи тази философия и най-вече Руунщината, то е ясно че Ван Гаал отлита !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Няма да е скоро ;)

За мача .... гледам разширен репортаж - нарисуван хикс. Честито на Арсенал ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Snoopoff
Контакти:

Мнениеот Snoopoff » 25 окт 2015 19:35

Дано отлети, щото имаме страхотни играчи.

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 25 окт 2015 20:27

Доста безличен мач, нашите се осетиха да играят чак към края. Пелегрини се застрахова, може би се уплаши, че и точка няма да вземе.
Доста силен мач за Джоунс и Рохо, а Марсиал се отличаваше от целият отбор. Мисля, че от началото на сезона Смолинг все е бил най-добрия ни защитник в мачовете, но днес не беше така. Джоунс много ме приятесняваше, не разбрах точно защо получи доверието на Ван Гаал за този мач, тъй като в предишните двубой той беше много зле. Сити дойдоха за точката и си я взеха, въпросът е в края на сезона на кой ще му бъде по-полезна тази точка. ;)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 25 окт 2015 22:34

Много ми хареса играта в защита. Не е лесно да се опазят атакуващи играчи от класата на Де Бройне, Туре, Стърлинг и Бони.

Напред само Марсиал игра добре. Андер Ерера за пореден път след силен мач прави 2 слаби. Мата що годе добре, но не го видях като типично крило.

Антонио Валенсия игра може би най най-мотивирано от всички на терена
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 окт 2015 08:28

Прекалено много се драматизира! Все пак играхме със Сити. Въобще не са били в по-слаба формация. Туре, Бони, Стърлинг, Кевин могат да вкарат гол от нищото. Въпросните играчи обаче бяха тотално обезличени. Бих казал, че Луи беше наситил центъра, Пелегрини бе сторил същото. И двата отбора атакуваха само с трима, затвориха фланговете на съперника. Спомнете си до преди година каква разпасана команда бяхме и в такива мачове всяка атака бе потенциален гол.

Няколко сантиметра ни лишиха от победа и щеше да се приказва как Ван Гаал тактически размазал шумните съседи. Търпеливо си дочакахме своя шанс. Вярно, че са нужни 600-650 паса, за да отправим удар, но е друга тема на разговор :mrgreen:

п.п. Срещу Палас трябва да си вземем трите точки.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 окт 2015 10:51

MuFc1878 написа:Прекалено много се драматизира! Все пак играхме със Сити. Въобще не са били в по-слаба формация. Туре, Бони, Стърлинг, Кевин могат да вкарат гол от нищото. Въпросните играчи обаче бяха тотално обезличени. Бих казал, че Луи беше наситил центъра, Пелегрини бе сторил същото. И двата отбора атакуваха само с трима, затвориха фланговете на съперника. Спомнете си до преди година каква разпасана команда бяхме и в такива мачове всяка атака бе потенциален гол.

Няколко сантиметра ни лишиха от победа и щеше да се приказва как Ван Гаал тактически размазал шумните съседи. Търпеливо си дочакахме своя шанс. Вярно, че са нужни 600-650 паса, за да отправим удар, но е друга тема на разговор :mrgreen:

п.п. Срещу Палас трябва да си вземем трите точки.

Защо темите за мачовете вече не се издигат като "важни"?

Не се драматизира много. Не може първия ти точен удар да е от централния ти защитник в 88мата минута на мача. Аз мисля, че нашите даже не се и опитаха да вкарат, не си дадоха и зор. Нямаше удар от дистанция, нищо. Моментът, в който играта се изостри или нашите тръгнат на контра топката изведнъж се връща назад и се убива цялата скорост. Да не говорим, че с това постоянно налагане на Рууни, Ван Гаал взе сериозно да ме дразни, защото неговото е чиста наглост вече. Рууни е трагично слаб, а това не го казвам аз, Рууни сам си го затвърждава. Бахти и философията и футбола братче, то беше мъъъъъка да ги гледам. И не все пак играхме със Сити... те все пак играха с нас, не можем да сме доволни, че сме взели точка на Олд-а срещу Сити, не сме Нюкасъл, Съндърланд или Норич, за да сме доволни на това.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 окт 2015 11:00

Rofles написа:Защо темите за мачовете вече не се издигат като "важни"?

Не се драматизира много. Не може първия ти точен удар да е от централния ти защитник в 88мата минута на мача. Аз мисля, че нашите даже не се и опитаха да вкарат, не си дадоха и зор. Нямаше удар от дистанция, нищо. Моментът, в който играта се изостри или нашите тръгнат на контра топката изведнъж се връща назад и се убива цялата скорост. Да не говорим, че с това постоянно налагане на Рууни, Ван Гаал взе сериозно да ме дразни, защото неговото е чиста наглост вече. Рууни е трагично слаб, а това не го казвам аз, Рууни сам си го затвърждава. Бахти и философията и футбола братче, то беше мъъъъъка да ги гледам. И не все пак играхме със Сити... те все пак играха с нас, не можем да сме доволни, че сме взели точка на Олд-а срещу Сити, не сме Нюкасъл, Съндърланд или Норич, за да сме доволни на това.

Не виждам голяма разлика от качването на темите.

Това ще е стилът на Юнайтед при Ван Гаал. Рууни винаги ще играе като негов капитан. По-изненадващото е, че след първите няколко месеца в клуба, когато се опита да наложи по-атакуващ стил, не се получи и реши да започне от защитата. Мисля, че това е голям плюс. Не може да изгради всичко на веднъж и без перипетии. Дори селекцията не е завършена - остана защитник, нападател и крило.

Симпатизирам на по-сигурния стил в момента, защото за исканото зрелище не разполагаме с необходимия ресурс. Марсиал и Мемфис не са достатъчни, а според мен ще се опита да внедри Лингард в титулярите този сезон, може би и Перейра.

Дори само това да остави, пак ще съм доволен. Следващият трябва да сложи покрива на къщичката!

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: ВЛ | 10-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 0:0

Мнениеот Jackxxx » 26 окт 2015 12:05

Ясно е, че никой не иска да гледа този Юнайтед, който изглежда супер беззъб в нападение. Аз все още се надявам, че в главата на ЛВГ има някакъв грандиозен супер-план, който изглежда нещо такова:
1-та година бетонирам защитата
2-та година създавам много стабилна средна линия
3-та година избухвам с атомно нападение

Иначе според мен има очевидни неща, които трябва да бъдат променени. Когато видях Лингард покрай тъч линията и си викам "Ей, ся ЛВГ ще изскочи с изненадата на деня и ще извади Руни, а Марсиал ще застане на върха на атаката". Уви, "изненаданият" бях аз. :)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

drvasko98
Контакти:

Re: ВЛ | 10-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 0:0

Мнениеот drvasko98 » 26 окт 2015 15:49

Мачът - брутално слаб, каквато е тенденцията с дербитата в ПШ напоследък. Ван Гаал не знам дали ще може да ви донесе успехи, но с привличането на Марсиал според мен той си свърши работата в клуба ви. Понякога това е по-важно от няколко победи и дори от една титла.

Върни се в “Манчестър Ю”