MASTER_COOL написа:Ако продължи тази философия и най-вече Руунщината, то е ясно че Ван Гаал отлита !
Няма да е скоро
За мача .... гледам разширен репортаж - нарисуван хикс. Честито на Арсенал
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:Ако продължи тази философия и най-вече Руунщината, то е ясно че Ван Гаал отлита !
MuFc1878 написа:Прекалено много се драматизира! Все пак играхме със Сити. Въобще не са били в по-слаба формация. Туре, Бони, Стърлинг, Кевин могат да вкарат гол от нищото. Въпросните играчи обаче бяха тотално обезличени. Бих казал, че Луи беше наситил центъра, Пелегрини бе сторил същото. И двата отбора атакуваха само с трима, затвориха фланговете на съперника. Спомнете си до преди година каква разпасана команда бяхме и в такива мачове всяка атака бе потенциален гол.
Няколко сантиметра ни лишиха от победа и щеше да се приказва как Ван Гаал тактически размазал шумните съседи. Търпеливо си дочакахме своя шанс. Вярно, че са нужни 600-650 паса, за да отправим удар, но е друга тема на разговор![]()
п.п. Срещу Палас трябва да си вземем трите точки.
[/center]Rofles написа:Защо темите за мачовете вече не се издигат като "важни"?
Не се драматизира много. Не може първия ти точен удар да е от централния ти защитник в 88мата минута на мача. Аз мисля, че нашите даже не се и опитаха да вкарат, не си дадоха и зор. Нямаше удар от дистанция, нищо. Моментът, в който играта се изостри или нашите тръгнат на контра топката изведнъж се връща назад и се убива цялата скорост. Да не говорим, че с това постоянно налагане на Рууни, Ван Гаал взе сериозно да ме дразни, защото неговото е чиста наглост вече. Рууни е трагично слаб, а това не го казвам аз, Рууни сам си го затвърждава. Бахти и философията и футбола братче, то беше мъъъъъка да ги гледам. И не все пак играхме със Сити... те все пак играха с нас, не можем да сме доволни, че сме взели точка на Олд-а срещу Сити, не сме Нюкасъл, Съндърланд или Норич, за да сме доволни на това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост