old_traff написа:[offtopic]Само аз ли се сетих за тази песен?![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE[/youtube][/offtopic]
Баси пародията
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
old_traff написа:[offtopic]Само аз ли се сетих за тази песен?![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE[/youtube][/offtopic]
smoothc написа:Не знам как може да си оптимист за защитата
Да,напук на всички критици,аз съм оптимист относно развитието и стабилността в това звено!
Като индивидуалностти(нека не прозвучи пресилено),но нашите защитници са едни от най-качествените във Висшата лига.
Но пак ще повторя-проблемът основно е,че доста често се контузват и това отворя неблагоприятни възможности най-вече по отношение на дългосрочната перспектива.Фил Джоунс е най-прогресиращият защитник в английския футбол-просто машина,която веднъж влезе ли в ритъм...няма спирка!
Но как да се получи абсолютната симбиоза,след като Давид Де Хея е неадекватен? Парадоксът е,че той играе като новобранец..сравнение с един Тайлър Блекет,който е уникален бисер в тази формация.
Къде си виждал толкова млад защитник,да играе с подобна увереност и спокойствие?
Още на турнето напрви впечатление,което за наша радост се ускорява още повече,превръщайки се в една константна стабилност.
Факт е,че за възрастта си,той просто действа като играч,който има едва ли не 100 мача във Висшата лига!
MASTER_COOL написа:Абе ЛВГ хич не е глупав и вече съм сигурен, че в тефтера му има поне 5-6 присъди на зачеркнати футболисти след отварянето на прозореца.
Е интерес на истината изобщо не е лесно на холандеца. Пое напълно разбит отбор, без всякакво качество в него, напуснат и от последните легенди Рио, Видич и Евра.
Реално имахме нужда от попълнения на почти всеки пост от 1 до 11 номер. Е той успя да запълни 6 дупки. Сега остават поне още 3-4 и нещата ще потръгнат както ни се иска на всички !
Като индивидуалности защитата ви е много далече от най-качествената.
но нашите защитници са едни от най-качествените във Висшата лига.
smoothc написа:Като индивидуалности защитата ви е много далече от най-качествената.но нашите защитници са едни от най-качествените във Висшата лига.
Пичове,ако обичате..четете по-внимателно нещата и вниквайте в идеята на контекста,защото в противен случай е излишно да се коментира!
Най-добрата защита като индивидуалности е на Манчестър Сити,следвана от Челси и след това тази на Манчестър Юнайтед.
smoothc написа:Пичове,ако обичате..четете по-внимателно нещата и вниквайте в идеята на контекста,защото в противен случай е излишно да се коментира!
Най-добрата защита като индивидуалности е на Манчестър Сити,следвана от Челси и след това тази на Манчестър Юнайтед.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта