Манчестър Юнайтед - Ливърпул
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул
Аз пък защо се сещам за едно мило резултатче ( 1-4
). Затва, че сте ни били този сезон само с 1 гол повече, не означава, че не можем да направим чудо. Не се заяждам, просто ме карате да споря с тези ваши провокативни прогнози. А и Бербатов (това дърво) е направил някакъв хеттрик, не означава, че може да го направи отново
Ту подкрепям, ту отхвърлям тезата на Liverpool forever_95, тъй като съм против да се гоним от форумите. Нека всеки пише където си поиска без да бъде гонен и хулен от другите, но нека поне го прави не толкова провокативно
Лека вечер на всички 
-
FCUnitedofManchester
- Контакти:
Еми аз си спомням 4-0 спомням си 3-0, спомням си множество 0-2 на вашия стадион дето с късмет сте се разминавали в разгрома.
Помня (по точно са ми разказвали) кой ви е спрял за Требъла през 80-те с обрат, знам кой отново сме обърнали след 87-мата минута след като изоставаме 0-1 в първи кръг в точно същия мач на същия турнир...и същия сезон вдигаме The Treblе.
Помня и предния мач в който изкарахте голям късмет че вкарахте 2 гола от статични положения без атака в целия мач и реалния резултат беше 5:0.
Иначе мача е 2-0 защото мисля че няма да играем на макс предвид това че това ни е 5-тия мач за около 16-17 дена.
Помня (по точно са ми разказвали) кой ви е спрял за Требъла през 80-те с обрат, знам кой отново сме обърнали след 87-мата минута след като изоставаме 0-1 в първи кръг в точно същия мач на същия турнир...и същия сезон вдигаме The Treblе.
Помня и предния мач в който изкарахте голям късмет че вкарахте 2 гола от статични положения без атака в целия мач и реалния резултат беше 5:0.
Иначе мача е 2-0 защото мисля че няма да играем на макс предвид това че това ни е 5-тия мач за около 16-17 дена.
- liverpool96
- Контакти:
Нали знаеш, че Райън Гигс, Гари Невилм, Пол Сколс и тем подобни старци в Юнайтед няма да играят вечно. А и Фъргюсън остарява, затова че ще ви видим какво ще правите без тези алтернативи. Сега ще продадете 6 играча и ще останете с най-малкия състав от 20 години, тогава ще ви видим.
13 September 2008 Liverpool 2–1 Manchester United Anfield
14 March 2009 Manchester United 1–4 Liverpool Old Trafford
25 October 2009 Liverpool 2–0 Manchester United Anfield
12 January 1921 Old Trafford Manchester United 1 – 2 Liverpool
26 November 1985 Anfield Liverpool 2 – 1 Manchester United
18 February 2006 Anfield Liverpool 1 – 0 Manchester United
26 March 1983 Wembley Liverpool 2 – 1 Manchester United
12 August 2001 Millennium Stadium Liverpool 2 – 1 Manchester United
2 March 2003 Millennium Stadium Liverpool 2 – 0 Manchester United
Тези дати и резултати ще ти затворят голямата уста
13 September 2008 Liverpool 2–1 Manchester United Anfield
14 March 2009 Manchester United 1–4 Liverpool Old Trafford
25 October 2009 Liverpool 2–0 Manchester United Anfield
12 January 1921 Old Trafford Manchester United 1 – 2 Liverpool
26 November 1985 Anfield Liverpool 2 – 1 Manchester United
18 February 2006 Anfield Liverpool 1 – 0 Manchester United
26 March 1983 Wembley Liverpool 2 – 1 Manchester United
12 August 2001 Millennium Stadium Liverpool 2 – 1 Manchester United
2 March 2003 Millennium Stadium Liverpool 2 – 0 Manchester United
Тези дати и резултати ще ти затворят голямата уста
- martini_bg
- Контакти:
А и Бербатов (това дърво) е направил някакъв хеттрик
Кофти е когато "дърво" ти забие 3 гола,да не дава господ
И на мен щеше да ми е кофти ,ако примерно Джон Карю ни вкара 3 гола.А Карю си е класическо дърво баце,няма спор.
Бая се впрегнахте феновете на Пуул.Тука единия ми се разсърди и спря дси си играе с мен,а другия бая статистика изкара.Евалата пичове.Или както казах във форума на Мурсисайдци: "Ако не махнете дедо ви Ходжа скоро само със статистиките ще се утешавате".
Мир вам!!!
-
FCUnitedofManchester
- Контакти:
Клишета момче клишета и тримата не играят редовно в тоя сезон, Скоулз има 11 мача, Гигс 6, Невил 2.
Без тях сме на първо място и непобедени ето къде сме, където винаги сме били.
И с нищо не можеш да ми затвориш устата защото съм фен на най-великия отбор.
Иначе си ги нареждай мачовете колкото си искаш, да изброиш единствените си победи в последните 20 години е жалко, аз ако почна да изброявам няма да ми стигне тая страница от темата.
Аре беги във вашия форум, прекалено велик е тоя за тебе:
13 December 1969 Anfield Liverpool 1–4 Man. Utd.
5 April 2003 Old Trafford Man Utd. 4–0 Liverpool Premier League
23 March 2008 Old Trafford Man Utd. - 3-0 Liverpool Premier League
19 April 1997 Anfield Liverpool 1–3 Man Utd. Premier League
6 December 1997 Anfield Liverpool 1–3 Man Utd. Premier League
Без тях сме на първо място и непобедени ето къде сме, където винаги сме били.
И с нищо не можеш да ми затвориш устата защото съм фен на най-великия отбор.
Иначе си ги нареждай мачовете колкото си искаш, да изброиш единствените си победи в последните 20 години е жалко, аз ако почна да изброявам няма да ми стигне тая страница от темата.
Аре беги във вашия форум, прекалено велик е тоя за тебе:
13 December 1969 Anfield Liverpool 1–4 Man. Utd.
5 April 2003 Old Trafford Man Utd. 4–0 Liverpool Premier League
23 March 2008 Old Trafford Man Utd. - 3-0 Liverpool Premier League
19 April 1997 Anfield Liverpool 1–3 Man Utd. Premier League
6 December 1997 Anfield Liverpool 1–3 Man Utd. Premier League
1:1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Така като гледам сте пропуснали да отбележите нещо: Краля се завърна! Кени Далглиш пое ЛИВЪРПУЛ.
Хехе като гледам колко са радостни фенчетата на Пуула САФ да им снижи самочуствието дето идва от никаде колко вече години станаха 10 ли ? или повече без трофей и ми се наричат най-велики истината, е че Ливърпул са средняшки отбор.МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 6:0 ЛИВЪРПУЛ.
MANCHESTER UNITED FOREVER.Манчестър Юнайтед е най-великия клуб в историята на Английската Висша Лига и пак - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД СА НАЙ-ВЕЛИКИЯ КЛУБ ВЪВ АНГЛИЯ И СВЕТА!
[offtopic]Не искам сега никакво фенче на Ливъпул да ми се появява и да ме убижда за дадената от мен прогноза.Четох вие какви резултати сте писали във вашия форум реших и аз да пиша такива.
[/offtopic]
MANCHESTER UNITED FOREVER.Манчестър Юнайтед е най-великия клуб в историята на Английската Висша Лига и пак - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД СА НАЙ-ВЕЛИКИЯ КЛУБ ВЪВ АНГЛИЯ И СВЕТА!
[offtopic]Не искам сега никакво фенче на Ливъпул да ми се появява и да ме убижда за дадената от мен прогноза.Четох вие какви резултати сте писали във вашия форум реших и аз да пиша такива.
[/center]- liverpool96
- Контакти:
Ние поне не падаме от Уест Хям с 4:0 :D И какво му е великото на тоя мизерен Манчестър? LIVERPOOL FOREVER !!!!!!!!! Манафчестър Куцонайтед :D:D
liverpool96 написа:Ние поне не падаме от Уест Хям с 4:0 :D И какво му е великото на тоя мизерен Манчестър? LIVERPOOL FOREVER !!!!!!!!! Манафчестър Куцонайтед :D:D
ХАХАХАХА, а ние поне не падаме от Уулвс, които са последни и то като домакини.Или от Блекбърн с 3:1.Затвори си тъпата уста мизерник нали ви бихме.Ние поне имаме трофей във всички сезони МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД ЗАВИНАГИ.А Луузърпул нямат трофей от 20 години и повече хахахахахахаха
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта