Пореден изблик на комлексарщина от страна на съра
 Пореден изблик на комлексарщина от страна на съра  Е няма да се наредите до тези велики отбори
 Е няма да се наредите до тези велики отбори  

По темата-победа за Манчестър с 2:0!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
 Пореден изблик на комлексарщина от страна на съра
 Пореден изблик на комлексарщина от страна на съра  Е няма да се наредите до тези велики отбори
 Е няма да се наредите до тези велики отбори  

то бива бива подпиране ама това тяхното минава всички граници
  то бива бива подпиране ама това тяхното минава всички граници  
 Играта с ръка на Зубар беше очевадна. Това беше най-чистата дузпа свирена през сезона, за който и да е отбор. Даже съдията спести червения картон.
 Играта с ръка на Зубар беше очевадна. Това беше най-чистата дузпа свирена през сезона, за който и да е отбор. Даже съдията спести червения картон.[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Аз ли не гледам реалноbattlestar31 написа:_RoKi_ написа:Поредното малоумно мнение на топчиецbattlestar31 написа:Юнайтед тая година ако не са съдиските аванти са гола вода в лигата лично аз съм за вълците: Вие щото сте цъфнали и вързали,че коментирате другите
Победа за МЮ с голяма разлика,над 3 гола
умнико...аре стига всички знаят че по подпиран отбор от юнайтед няма а тоя съра реве като чорбар след загуба Земи гледай реално на нещатаБез подпиране сте кръгла нула
 Ти явно толкова си ми чел мненията за МЮ,много се заблуждаваш,че съм фен,който не гледа реално,ама каквото си искаш мисли...Вие все съдиите ви в устата,толкова не можете да признаете,че Манчо е доста добър отбор и има класа....Няма отбор,на който да не са му свирили в негова полза.За Съра ще ти кажа само едно-всеки си има кусури-кой повече,кой по-малко
 Ти явно толкова си ми чел мненията за МЮ,много се заблуждаваш,че съм фен,който не гледа реално,ама каквото си искаш мисли...Вие все съдиите ви в устата,толкова не можете да признаете,че Манчо е доста добър отбор и има класа....Няма отбор,на който да не са му свирили в негова полза.За Съра ще ти кажа само едно-всеки си има кусури-кой повече,кой по-малко Но прочети какво е постигнал с МЮ последните 20 години
 Но прочети какво е постигнал с МЮ последните 20 години  
  [/offtopic]
[/offtopic][Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта