Karsa Orlong написа:Не знам какъв ви е проблемът, с играчи като Рууни, Ван Перси, Мата, Ди Мария и Фалкао и Гонзо би трябвало да ви вкара поне в топ 4.
Проблема е че като другия отбор вземе топката и мине центъра е потенциален гол всяка атака
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Karsa Orlong написа:Не знам какъв ви е проблемът, с играчи като Рууни, Ван Перси, Мата, Ди Мария и Фалкао и Гонзо би трябвало да ви вкара поне в топ 4.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Karsa Orlong написа:Не знам какъв ви е проблемът, с играчи като Рууни, Ван Перси, Мата, Ди Мария и Фалкао и Гонзо би трябвало да ви вкара поне в топ 4.
Проблема е че като другия отбор вземе топката и мине центъра е потенциален гол всяка атака![]()
Karsa Orlong написа:JackPackage написа:Karsa Orlong написа:Не знам какъв ви е проблемът, с играчи като Рууни, Ван Перси, Мата, Ди Мария и Фалкао и Гонзо би трябвало да ви вкара поне в топ 4.
Проблема е че като другия отбор вземе топката и мине центъра е потенциален гол всяка атака![]()
Абе не е така. Не допускат много голове. От това, което съм гледал в атака са все едно сме се събрали една групичка да ритаме пред блока. А точно там са им големите имена.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта