Бербо с най-слаба оценка в дербито на Манчестър

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Re: Бербо с най-слаба оценка в дербито на Манчестър

Мнениеот Btovfan80 » 11 ное 2010 13:06

blue SASHO77 написа:Всеки ден вкарвам голове, но в сферата в която съм професионалист!!! За това ми плащат, и аз,разбира се, им се отблагородявам по подобаващ начин!!! Капиш?? На куклата за какво и плащат, за 3-5 гола на полузсезон ли? Е ми сори, ама май не е за там!!!

Голям вкарвач се извъди, бреееей! :lol: :lol: :lol: Незнам к'во вкарваш и к'во изкарваш, ма що не стана един мениджър в Англия? Така като гледам доста ги разбираш нещата. :lol: Айде сега всички разбирачи да ми кажат колко асистенции получи Берба снощи и не ми посочвайте тази при ножичния удар, защото топката не отиваше при Бербатов, но той със страхотни усилия успя да я отиграе!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 11 ное 2010 13:41

Btovfan80 написа:
blue SASHO77 написа:Всеки ден вкарвам голове, но в сферата в която съм професионалист!!! За това ми плащат, и аз,разбира се, им се отблагородявам по подобаващ начин!!! Капиш?? На куклата за какво и плащат, за 3-5 гола на полузсезон ли? Е ми сори, ама май не е за там!!!

Голям вкарвач се извъди, бреееей! :lol: :lol: :lol: Незнам к'во вкарваш и к'во изкарваш, ма що не стана един мениджър в Англия? Така като гледам доста ги разбираш нещата. :lol: Айде сега всички разбирачи да ми кажат колко асистенции получи Берба снощи и не ми посочвайте тази при ножичния удар, защото топката не отиваше при Бербатов, но той със страхотни усилия успя да я отиграе!

Не виждам смисъл да ти отговоря,но, някъде да съм казал,че Бербатов е слаб играч??Също така да съм казал, че ставам за мениджър и тренер във футбола?? Просто съм реалист. Не може централния нападател на Ман Юн(който впрочем след Левски ми е любимия отбор), да бележи по 10-15 гола за сезон!! Същото важи и за Рууни! Кристиано колко асистенции получаваше за да отбележи по 30-40 гола за сезон??? Айде сега ти ми отговори,разбирачо!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 11 ное 2010 13:52

chepondrev 1912 написа:
gunner4life написа:Да им пикая на оценките на ш*баните английски драскачи! Митко пак трябвяше да им бъде и плеймейкър и нападател. Кой от халфовете беше по-добър от него? :? Ако Берба има 5, то Нани и Парк трябва да имат оценка 2. Флетчър, Сколс и Карик свършиха работата си в защита, но в атака бяха 0.

Много точно си го казал, гънъре:). Бербатката много ми хареса снощи

Значи снощи на моменти се чудих какво прави Бербо сред толкова дърводелци на терена!!!
Ако той има слаба оценка който единственно ритна към вратата и ходеше от собствената половина да си взима топката и сам да си организира атаки.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 11 ное 2010 14:07

Човек не трябва да се предоверява, дори това да е Гонг, а да проверява сам. Неприятно ми стана, като видях разликатa с Mancheater Evening News. Май Гонг преписват без да проверят сами. :shock:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 ное 2010 14:41

Leooo написа:СЛед мача с Пуул нашето момче го няма никакво за съжаление !

Това, че не вкарва голове не значи, че не е важен за отбора... Снощи колко пъти пое топката сам в нападение, увърза няколко човека, изчака Юнайтед да се изнесат и подаде :idea: Игра цял мач като плеймейкър и като нападател... И си мисля, че ако САФ беше заменил Карик за Чичарито и Берба се беше дръпнал малко назад, Юнайтед може би щяха да спечелят :roll: ЗА мен Бербатов е един от най-добрите и технични нападатели в Премиер лигата :idea: А това, че той не вкарва не зависи само от него... Ако МЮ имаха един силен плеймейкър тип Снайдер, отборът нямаше да има проблеми с реализирането на голове ! :)

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 11 ное 2010 17:58

TodorT написа: ЗА мен Бербатов е един от най-добрите и технични нападатели в Премиер лигата :idea: А това, че той не вкарва не зависи само от него... Ако МЮ имаха един силен плеймейкър тип Снайдер, отборът нямаше да има проблеми с реализирането на голове ! :)

Напълно споделям мнението ти ,TodorT ,но бих казал - Бербатов е един от най-техничните нападатели в света .
Съра го изпусна плеймейкъра - Ван дер Ваарт ... Жалко ... ;)

Ето и малко статистика за първите 100 мача на Митко Бербатов в Ман Ю ... http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&redirectorid=news_story&newsid=6653297
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 ное 2010 18:33

Дичо, прав си, че Съра изпусна Ван Дер Ваарт .... :oops:

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 11 ное 2010 20:30

blue SASHO77 написа:Не виждам смисъл да ти отговоря,но, някъде да съм казал,че Бербатов е слаб играч??Също така да съм казал, че ставам за мениджър и тренер във футбола?? Просто съм реалист. Не може централния нападател на Ман Юн(който впрочем след Левски ми е любимия отбор), да бележи по 10-15 гола за сезон!! Същото важи и за Рууни! Кристиано колко асистенции получаваше за да отбележи по 30-40 гола за сезон??? Айде сега ти ми отговори,разбирачо!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xxJ9wdXXbwY[/youtube]

Благодарение на такива асистенции Роналдо отбеляза своите 42гола, както от дузпи и преки свободни удари! Да е изработил самостоятелно най-много 3-4 гола! Кой подава такива пасове на Бербатов? Винаги е длъжен да обработва топката допълнително преди да отбележи! Така като ти гледам изказванията, със сигурно съм по-разбирач от тебе! ;)
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 11 ное 2010 21:04

Btovfan80 написа:
blue SASHO77 написа:Не виждам смисъл да ти отговоря,но, някъде да съм казал,че Бербатов е слаб играч??Също така да съм казал, че ставам за мениджър и тренер във футбола?? Просто съм реалист. Не може централния нападател на Ман Юн(който впрочем след Левски ми е любимия отбор), да бележи по 10-15 гола за сезон!! Същото важи и за Рууни! Кристиано колко асистенции получаваше за да отбележи по 30-40 гола за сезон??? Айде сега ти ми отговори,разбирачо!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xxJ9wdXXbwY[/youtube]

Благодарение на такива асистенции Роналдо отбеляза своите 42гола, както от дузпи и преки свободни удари! Да е изработил самостоятелно най-много 3-4 гола! Кой подава такива пасове на Бербатов? Винаги е длъжен да обработва топката допълнително преди да отбележи! Така като ти гледам изказванията, със сигурно съм по-разбирач от тебе! ;)

Виж ся, никой не ти оспорва правото да си разбирач,но, съгласи се с мен,че Манчо не върви така както ни се иска на всички фенове!!! Къде е проблема?В Бербо ли,в Рууни ли,в Съра ли?
И, като фанеш джакпотите на Еврофутбол 8 пъти за 2 години, печалба над 30000 лв. с минималните средства от 6.40 на талон залог, тогава имаш право да кажеш кои е разбирач и кои не е!!! Това ти го пиша между другото!!!
САМО ЛЕВСКИ

Върни се в “Манчестър Ю”