"Брат", по тази логика ти не си човекът, който трябва да критикува Оле, но пак си го критикуваш и отказваш да приемеш някои факти! Или мислиш, че тъй като си фен на Юнайтед от "седем годишен" (всички са фенове на Юнайтед от "седем годишен) имаш пълното право да го критикуваш? Е, аз съм фен на Юнайтед от десет годишен, но моят старт е от времето, когато Кантона още не беше в Юнайтед и от последният сезон, в който САФ се класира на шесто място. Имаш Гуугъл, провери си го коя година е било "от десет годишен" при мен! От началото на този сезон съм фен!
Ако съдя по потребителското ти име, значи си на 28 години, та ти не знаеш какво е да гледаш един състав да бъде граден и какво значи истински прогрес. По мои изчисления си фен на Юнайтед от времето, горе-долу, когато спечелихме требъла. Тогава си поразбрал, че съществува такова животно като Юнайтед и, нормално, си се увлякъл по модата и от тогава насам, си фен! Гледал си един отбор, който винаги е бил в топ 4, печели титли и купи. Няма лошо в което, не ме разбирай погрешно, но недей да разправяш за лапетата какво ще кажат понеже и аз ще ти кажа, че всяко лапе, което цъка ФИФА и е голям майстор там си мисли тези неща, които ти си мислиш! Но сега, реално, виждаш отбора си в трагикомично положение и си мислиш (по навик), че всичко става с магическа пръчица. Е да, ама не!
Обикновено избягвам да анализирам хората, но сега правя изключение и нека минем по същество. Няма нужда да ми отговаряш на горните "анализи", ти си знаеш най-добре, но съм убеден, че съм прав! Просто по-полека с квалификациите! Клоп и Пеп не ми ги сравнявай с Оле: и двамата са опитни треньори, вече печелили нещо в предишните си състави. И въпреки всичко, на Клоп му трябваха 4 години, за да спечели първи трофей с Ливърпуул и 5 години, за да стане шампион. На Пеп също му трябваше време при все, че имаше полузиграден състав и разполагаше с петролни милиони за селекции и въпреки всичко мисля, че дори и полуфинал за ШЛ няма!? Не знам за полуфинал, но за финал съм сигурен на 100%. Може и да греша. Биелса - хубаво! Мойс и той беше перфектен с Евертън и като дойде при нас какво стана? За "оставане във ВЛ" всички са много силни, но да се изкачиш на върха и да наваксаш 33т. с първият за един сезон с 3 трансфера (и то какви!!!) не е лесно и не е малко.
За Дони и Погба ще видим дали няма да съм прав. Може и да съм в грешка, но така ми се струва към момента. Защо не сме продали Погба още миналият сезон!? Че кой щеше да иска да плати за ОНЯ Погба от миналия сезон над 100 млн., че и да му даде 300 000 на седмица? Няма такъв балък! Трябва да покажеш, че ги/си заслужаваш и ето - Погба показва! Звяр е в момента!
Колкото до стилът на Юнайтед: да, има още какво да се желае, но както и написах в този пост, това ще отнеме време. И за Линдельоф ти го бях писал в други теми, но или не си го видял (за втори път), или си го видял и неудобната истина не те интересува: Байи миналият сезон е бил контузен в над 60% от сезона, така че няма как изборът на Оле да не е Линдельоф.
И да, при Моуриньо всеки го критикуваше понеже той дойде със статута на мега-треньор, от когото се очакваше да ни прави шампиони, а не да се бие в гърдите как е на второ място на "само" 19т. зад първият. И не в първият си сезон да е на шесто място и само печеленето на Лига Европа да те спаси от уволнение и тотален резил! И не в третият си сезон отново да е извън топ 4. Заради това беше унищожен Моуриньо и с право: понеже се осра Специалната! А че и Оле има какво още да се подобрява, има! МНОГО има какво да се подобрява, но поне се ПОДОБРЯВА! За първи път при някой треньор се забелязва прогрес в нещо си: класиране, игра, каквото ще да е. Засега е само класиране, стилът на игра ще дойде също.
Така че да, ще го кажа и ще продължавам да го казвам: като не подкрепяте треньора (забележи, казвам треньора, а не отбора) в трудните му моменти, тогава после нямате право да му се радвате на успехите. Иначе се получава малко (тази хубава българска дума) "глорихънтърство": ще го подкрепям само тогава, когато печели! Докато не спечели, ще го псувам! Съжалявам, но по моите остарели виждания това не е коректно, но... това съм аз