ЕФЛ | 1/2 финал | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 0-2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЕФЛ | 1/2 финал | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 21:45
Пребиват ни от бой. А по-противен нападател от Марсиал не е обличал тоя екип сигурно от Тевез насам. Аз ли съм се настроил твърде много срещу него, или франсето играе под всякаква критика? 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Хич не ми дреме за тая загуба и тая купа. Дреме ми, че хората, дето защитават Оле, изтъкват как не сме подобрили достатъчно състава през лятото. Но реално и Телеш, и Дони, и Кавани имат качества и поне ни осигуряват добра скамейка. Ние качеството на състава лека по лека го подобряваме. Но липсата на качества от треньора и наивните му грешки продължават:
-Както в края на миналия сезон Бруно играе във всеки един безмислен мач, от първата до последната минута, и постепенно се изморява и му пада качеството на играта. Но няма кой да се сети да му даде почивка.
-Линдельоф и Магуайър не стават за двойка в защита. Но пак няма никой, който да уважи работата на Байи и да го остави титуляр вместо Линдельоф. Или Аксел.
-Рашфорд и Марсиал едни и същи грешки правят на терена. Но на тренировките явно няма кой да им обърне внимание.
-Докарват ти качествен играч като Дони, ама в най-натоварения етап от сезона няма един мач като титуляр. А когато срещу Бърнли излезем окапали ще се чудим що играчите нямат сила да тичат.
-ФА ти дават пет смени да правиш, ама ти пак нямаш идея как да повлияеш мача и при губещ резултат първата смяна е в 75тата минута.
-Уж уважава юношите, ама даже и в тенекиените купи не играят.
-Отваря ти се възможност да направиш нещо сериозно в лигата, ама ти вместо да си съхраниш ключовите играчи ги напъваш да играят всяка минута в Мики Маус купите, защото единствените ти професионални успехи са едни норвежки замръзнали купи с еленови рога вместо дръжки.
-Както в края на миналия сезон Бруно играе във всеки един безмислен мач, от първата до последната минута, и постепенно се изморява и му пада качеството на играта. Но няма кой да се сети да му даде почивка.
-Линдельоф и Магуайър не стават за двойка в защита. Но пак няма никой, който да уважи работата на Байи и да го остави титуляр вместо Линдельоф. Или Аксел.
-Рашфорд и Марсиал едни и същи грешки правят на терена. Но на тренировките явно няма кой да им обърне внимание.
-Докарват ти качествен играч като Дони, ама в най-натоварения етап от сезона няма един мач като титуляр. А когато срещу Бърнли излезем окапали ще се чудим що играчите нямат сила да тичат.
-ФА ти дават пет смени да правиш, ама ти пак нямаш идея как да повлияеш мача и при губещ резултат първата смяна е в 75тата минута.
-Уж уважава юношите, ама даже и в тенекиените купи не играят.
-Отваря ти се възможност да направиш нещо сериозно в лигата, ама ти вместо да си съхраниш ключовите играчи ги напъваш да играят всяка минута в Мики Маус купите, защото единствените ти професионални успехи са едни норвежки замръзнали купи с еленови рога вместо дръжки.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Рашфорд, Марсиал и Погба абсолютни дупкари, а Оле сменя Скот
Нищо повече не мога да кажа за този нелеп мач.

Дони в 87-та минута ще оправи положението. Свободното падане започва от този мач. Не мисля, че имаме характери на терена и на скамейката, за да прескочим полуфинал в какъвто и да е турнир или за да се вдигнем след някакъв негативен резултат като този днес.
За титли и купи даже няма и да коментирам.
Очаквам две поредни загуби за първенството.

Очаквам две поредни загуби за първенството.

Re: ЕФЛ | 1/2 финал | Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити | 0-2
Няма такъв тъп.к като Олелето!!!
Следващият път някой като ме попита защо съм толкова бесен, гневен или иронизирам, да види ей тоя коментар
Няма нито една дума за онези, които всеки мач се провалят!

Няма нито една дума за онези, които всеки мач се провалят!
Беше ясен този мач. Най-тъпото е че никой от ключовите играчи не беше запазен. А много си личи нуждата от почивка за Бруно, Рашфорд, Магуайър, Бисака. Отделно не е хубаво да се дават толкова минути на Погба, защото започва да се мисли за вездесъщ и спира да играе.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Отдавна съм си казал мнението. На автопилот сме от назначението на Оле.
Ние с много голям зор ще влезем в топ 4, ако въобще влезем.
Ние с много голям зор ще влезем в топ 4, ако въобще влезем.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Аз това на много хора го казвам, ама те се хващат за некви дузпи дето ни дават и как сме претендент за титлата
10 отбора се борят за топ 4. Ние и в топ 6 накрая няма да сме
По традиция януари влизаме в спиралата на много лоши резултати. Бруно е смазан, защото когато го няма или хич не му върви играта, останалите не могат да отлепят и се виждат какви неможачи са.

Аз съм ни прогнозирал любимото 6-то място този сезон.