Апетитът идва с яденето, което в случая означава, че трябва да ги напънем рязко и да не спираме да атакуваме. Ето, сега имаме и активност по крилата с Марсиал и Мики, вътре са Карик и Ерера, Рууни е пред тях, остава само Златан да влезе в ролята на консуматор и да реализира шансовете си.
Идеално, нали
За мен лично е най-важно да вкараме 2+ гола, нищо друго.
Това е цялата философИя, но още по-хубаво е, когато са гарнирани и с хубава игра!
Без Моуриньо спечелихме с 3-1 срещу Суонси, да видим как ще е днес.
Хм, нова отлична победа, с разлика, без Моуриньо...дали пък Руи Фария не трябва да ни е мениджър
p.s.
Валенсия-Джоунс-Рохо-Блинд - това трябва да е карето на този етап, без никакво съмнение.
Джоунс и Рохо са лимитирани защитници, но много компенсират с хъс и борбеност, хвърляния и търкаляне.
За Евертън
Мики и Марсиал трябва да запазят местата си, защото са под импулс и не трябва да се секва тази работа.
Ерера е страхотен в двете фази, като пчеличка е, към него добавяме Погба за Карик, въпреки че ми е все тая за французина на този етап, просто защото се лигави в някои моменти, което ме вбесява.
Рууни навлиза във форма,
Ибрахимович се отпуши като цяло.
И за финал:
Отлична новина в полза на колективизма и вдигането на духа е завръщането на Швайни!
Определено с Него, Мики и импулса при Марсиал на практика ни влизат като трима нови играчи, което е много важно предвид ключовия декември.
Единствено на този етап ме дразни разсеяността при Де Хеа, която се прояви в големи мащаби срещу Стоук и днес срещу Уест Хем - е**** детинските грешки. Конкретно за този мач страшно се дразня, че не пусна Ромеро, но важното е че всичко завърши благополучно за нас.