Лига Европа:Фейенорд-Манчестър Юнайтед 15-09-2016
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа:Фейенорд-Манчестър Юнайтед 15-09-2016
Крив мач, домакините са много мотивирани, докато при нас е обратното. Много отпуснато и без агресия, дано Моу промени нещо на почивката.
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
twize написа:prazen_hladilnik написа:Някой да има линк?
Ето един работещ при мен:
http://apkfifa.com/Soccer/feyenoord-vs- ... eague.html
Иначе тук се качват всякакви линкове:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... anchester/
Много ти благодаря,братле.
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
Много ми е чудно как ги виждате такива резултати 0-3 0-2 ,като играем срещу един стойностен отбор ,при това те са домакин и искат да се докажат срещу МЮ.Лично аз не съм учуден от загубата .Не гледах целия мач,нищо не мога да кажа за играта.Влизам да играя Цс 
Пореден ужас. Резервите с нищо не доказаха, че не трябва да са резерви. Нито Рохо, нито Дармиан, да не говорим за Депай, Йънг, донякъде само Шнайдерлин ми се понрави. За господин 100 милиона по-добре да не говоря, че ще е трагично. Шеста поредна загуба от 7 мача в Европа, това е скандално. Моу има още много плява, която трябва да изхвърли. Оставете гола от засада, но отново нямаше агресия и преса. Фейенорд дадоха всичко от себе си, за което може да бъдат поздравени, раздадоха се, нещо, което при нас липсва.
-
exclusiveremix
- Контакти:
Някой може ли да ми обясни нещо...ние мач с Ван Гаал ли изиграхме или с Моу?Аз разлика не видях?!Миналата година почти същия мач,само където там защитата беше още по-трагична.Не знам какво става с този отбор...скоро ще има ли оправия
Те в един тъп футболен турнир не могат да пробият и да бият,пък камоли в Шампионска лига.Както и да е,последни сме в групата. Дано по-добрите дни за този клуб дойдат по-бързо.
- MapTo_D
- Контакти:
Ебаси разпасаната команда. Мале мале, резерви или не - имат да подобряват страшно много. Не че гледах целия мач де. Но се питам - винаги ли, ако губим, последните 10-15 мин ще се играе така, с хаотично изритани топки напред, а там каквото стане!? Смешна и първобитна работа. Моу има още много работа за вършене, страшно много.
- Paul Scholes
- Контакти:
Не че има поводи за радост след мача със Сити и особено след този с Фейенорд, но веднага бързате с негативизма.. почакайте малко, Моу не е Ван Гаал, би трябвало да се оправи отбора след време, надявам се. А някои нямат място дори на пейката, ако става на въпрос. 
Здраейти
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
Толкова зле ли е играл Погба,че го подхванахте?
Подхванах го, защото струва 100 милиона. Ако струваше 20-30 млн., то нямаше да имам претенции, но за 100 трябва да си като Роналдо, Неймар, Суарез, да решаваш сам мачове и да нямаш слаб мач. Досега Погба няма нито един силен, а за точни удари, пасове, асистенции, голове - да не говорим.
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
Спокойно момчета.След паузата за мачовете на нац.отбори винаги сме били така.Мач с мач не си прилича,така че се надявам неделя да победим.