ВЛ | 3-ти кръг | Хъл Сити - Манчестър Юнайтед | 0:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- old_traff
- Контакти:
Re: ВЛ | 3-ти кръг | Хъл Сити - Манчестър Юнайтед | 27.08.20
РАШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ

- Paul Scholes
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Погба отчайващо слаб
Остави Погба, но какво направи Валенсия... с тея инертни центрирания нищо - особено второто полувреме, както се играеше повече в неговата зона. Веднъж ще върже, ама друг път не.. ето сега щяхме да направим равен за малко, добре че бяха Руни и Рашфорд, иначе с тея късметлии отивахме твърдо към хикса. Освен това имаше дузпа, но съдията не можа види, а точно от неговата гледна точка се виждаше напълно ясно как оня игра с ръка. Все пак честита победа, дяволи!
Здраейти
Рашфоооооооооооооооооооооррдддддд!!!!!!!!!!!!
ЧЕСТИТА ПОБЕДА! Много емоционален двубой. Не мисля, че бяхме ги подценили, по-скоро Хъл надскочиха себе си, наистна се раздадоха, бяха единни, но накрая класата на Рууни измъкна победата.
Рууни е сърцето на този отбор, цял мач може да играе слабо, а накрая с един пас да реши мача! ГОЛЯМ!
Грешката на Моу според мен беше, че не започна с Михтарян и Рашфорд. Прекалено лежерни бяхме с Марсиал и Мата. Докато Михтарян успява да намира празните пространства, да влиза на скорост, да центрира или да вкара гол.
Програма максимум до мача със Сити е изпълнена.
Единственото, което се набива на очи, е как може футболист като Погба, струващ толкова пари, да не може да уцели вратата от границата на наказателното поле. Пет-шест удара все в страни.
ЧЕСТИТА ПОБЕДА! Много емоционален двубой. Не мисля, че бяхме ги подценили, по-скоро Хъл надскочиха себе си, наистна се раздадоха, бяха единни, но накрая класата на Рууни измъкна победата.
Рууни е сърцето на този отбор, цял мач може да играе слабо, а накрая с един пас да реши мача! ГОЛЯМ!
Грешката на Моу според мен беше, че не започна с Михтарян и Рашфорд. Прекалено лежерни бяхме с Марсиал и Мата. Докато Михтарян успява да намира празните пространства, да влиза на скорост, да центрира или да вкара гол.
Програма максимум до мача със Сити е изпълнена.
Единственото, което се набива на очи, е как може футболист като Погба, струващ толкова пари, да не може да уцели вратата от границата на наказателното поле. Пет-шест удара все в страни.
- Paul Scholes
- Контакти:
Re: ВЛ | 3-ти кръг | Хъл Сити - Манчестър Юнайтед | 0:1
Тази вечер пускам тема за мача срещу Сити и после са другите на ход. 
Здраейти
Шампионска победа, няма какво друго да кажа !
Всички се бореха, някои бяха по-добри, други по-слаби, но важното е, че взехме победата.
Всички се бореха, някои бяха по-добри, други по-слаби, но важното е, че взехме победата.
[/center]Re: ВЛ | 3-ти кръг | Хъл Сити - Манчестър Юнайтед | 0:1
Много много труден мач при много тежки условия срещу чудесен съперник. Никого няма да критикувам, като цяло никой не направи силен мач, но духът беше на ниво. Много сладка и важна победа във Фърги тайм.
[rimg]https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/14067483_1198954750155035_7984356284224578358_n.jpg?oh=cb51e3ee36399cef78a86ab2b28c6ce7&oe=58558CF6[/rimg]
Честита победа, момчета!
Какво мислите, че ще става с Депай и Марсиал?
Какво мислите, че ще става с Депай и Марсиал?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Бейли - играч на мача, отново.
Иначе Депай сигурно ще цъка за купите и Лига Европа. А Марсиал, ако не се събуди, ще търка пейката за сметка на Михтарян.
Иначе Депай сигурно ще цъка за купите и Лига Европа. А Марсиал, ако не се събуди, ще търка пейката за сметка на Михтарян.
И днес за мен си пролича, че липса крило което да отвори тъча и да влезе на скорост от там, а не да се забива към средата в и без това пренаселената защитна линия на подчертано отбраняващ се отбор.
Марсиал ми изглежда мн зле още от еврото. Сиг личните проблеми са му повлияли.
Иначе е ясно, че ще има и Х сове и загуби. Според мен 84 точки ще стигнат на някой отбор да вдигне титлата.
Марсиал ми изглежда мн зле още от еврото. Сиг личните проблеми са му повлияли.
Иначе е ясно, че ще има и Х сове и загуби. Според мен 84 точки ще стигнат на някой отбор да вдигне титлата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]