Юнайтед МОЖЕ да спечели титлата, но... няма!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Юнайтед МОЖЕ да спечели титлата, но... няма!

Мнениеот sandi74 » 20 дек 2014 22:12

Кашчей написа:
sandi74 написа:
Кашчей написа:
sandi74 написа:Юнайтед по напред от 3-то място няма как да е,всичко друго е фантасмагории и блянове на футболно невежи индивиди за които тази прекрасна игра футбола е супер странно и абсолютно непознато добиче.Факт.

Да вземеш и да смениш малко плочата ли? Не, че на теб футболът ти е много ясен..дори не е и петров 8-)

Tи лаик ли си или да?Възможно е и да не знаеш какво е лаик и затова не си длъжен да ми отговаряш.Факт. 8-) :mrgreen:

Реално погледнато лаик си ти, защото се занимаваш непрофесионално с нещо, от което не разбираш, но си мислиш, че си корифей...защото ..ти си знаеш защо, аз не коментирам лаиците 8-)

От далеч ти личи че това добиче футболчето е странно,чуждо и абсолютно непознато добиче за твоята лаишка натура ама това е тема на друг разговор.Факт. :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Юнайтед МОЖЕ да спечели титлата, но... няма!

Мнениеот boabbb » 22 дек 2014 11:11

milka написа:Абсурдно е да се твърди ,че Ман. Ю ще спечели титлата още този сезон при положение ,че в таблицата има 2 отбора които са поне едно ниво над тях като класа , като обиграност като опит на мениджърите им и дори като играчи в някой линии ги превъзхождат .
Определно в Юнайтед има наченки на връщане на челните позиции ,но ми се струва ,че все още отбора му е рано да се говори за титлата догодина може би ще имат повече шансове .

Очаквам в края

1. Челси
2. Сити
3. Юнайтед
4. .... Арсенал естествено :lol: :lol: :lol:

Аз мисля, че първите 2 ще са обратно :roll: От 2-ро надолу до 4-то, общо взето няма значение подредбата :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”