Сега ще видиш ,че ще позная и за вашето отборче ,защото имам наблюдения върху нещата .Играете трагичен футбол ,точно както и очаквах .По зле даже от преди . Каква е тая схема бе нашия ? В кой век живеем ? Айде моля ти се .Но не само схемата е проблема .Аз ти изтъкнах сумати проблеми ,които имате .И които с години ,не можете да ги оправите .
Ван Гаал е пътник ,а вие ще сте извън топ 4 на 1000 % ! Помни ми думите ! Аз виждам перфектно нещата и имам изключително точна преценка .
Мерси за паричките ,които спечелих отново на ваш гръб . То всъщност ,не е много трудно да хвана трагичния ви отбор.
Ако Ливърпул или някой по силен отбор от Бърнли ви хване в момента, ще ви убие .
И запонете едно .Не се надържайте на това ,което се случи с нашия отбор през миналия сезон и не се сравнявайте с нас ,защото ние миналия сезон бяхме три пъти по силни от вас в момента .
Причината да сме втори миналия сезон ,не е в неучастието ни в евротурнирите а в СИЛАТА на Ливърпул под ръководството на големия Брендън Роджърс. Сила ,която вие не притежавате . Лека вечер ,само че ме съмнява ,че ще е много лека