ВЛ | 3-ти кръг |Бърнли-Манчестър Юнайтед|30-08-2014

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 30 авг 2014 15:26

Победа за Бърнли
10
30%
Равен
9
27%
Победа за Манчестър Юнайтед
14
42%

Общо гласове: 33

suareshampion

Re: Премиършип|Бърнли-Манчестър Юнайтед|30-08-2014

Мнениеот suareshampion » 30 авг 2014 16:56

Василе ,казах ли ти ? :) Ще ме слушаш ей .Тая игра много ми е ясна .Всичко ,което съм казал за Ливърпул от три години насам ,се случи ! Всичко !
Сега ще видиш ,че ще позная и за вашето отборче ,защото имам наблюдения върху нещата .Играете трагичен футбол ,точно както и очаквах .По зле даже от преди . Каква е тая схема бе нашия ? В кой век живеем ? Айде моля ти се .Но не само схемата е проблема .Аз ти изтъкнах сумати проблеми ,които имате .И които с години ,не можете да ги оправите .
Ван Гаал е пътник ,а вие ще сте извън топ 4 на 1000 % ! Помни ми думите ! Аз виждам перфектно нещата и имам изключително точна преценка . ;)
Мерси за паричките ,които спечелих отново на ваш гръб . То всъщност ,не е много трудно да хвана трагичния ви отбор.
Ако Ливърпул или някой по силен отбор от Бърнли ви хване в момента, ще ви убие .
И запонете едно .Не се надържайте на това ,което се случи с нашия отбор през миналия сезон и не се сравнявайте с нас ,защото ние миналия сезон бяхме три пъти по силни от вас в момента .
Причината да сме втори миналия сезон ,не е в неучастието ни в евротурнирите а в СИЛАТА на Ливърпул под ръководството на големия Брендън Роджърс. Сила ,която вие не притежавате . Лека вечер ,само че ме съмнява ,че ще е много лека :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 30 авг 2014 16:58

Така, гледах първи мач на Юнайтед този сезон. Не мога да повярвам колко слаби и безидейни са играчите. Не мога да определя кой беше най-слаб, дали двете дупки в защите Блекет и Евънс, които направиха дузина грешни подавания в близост до собствената си врата, дали Йънг или незабелижимия този мач Мата, дали Рууни, който цял мач нищо не направи, ако бях треньор и ако имах шанс щях да направя 5-6 смени! А да, то нямаше да има кой да пусна в игра, забравих! Имах страхотни очаквания за Мойс, той се оказа пълен провал. Имам/х/ страхотни очаквания и за Ван Гаал! Но с тази дебилска схема на игра няма да постигне абсолютно нищо добро. 4 мача без никаква идея, 2 мача без гол, трябва нещо да му светне на тоя човек. Изглежда напълно незаинтересован от това, което се случва. Не стана 1 път на тъча да ги навика нещо!? А играта - от защитниците най-често следваще изритване напред и в 90% от случаите следва губене на топката. Все едно гледам някой БГ отбор от преди 10 години. Купуваме офанзивни футболисти, а в центъра няма кой да се върне да вземе топката и да я изнесе точно. Чакаме това да направи Флетчър, на който както се вижда, че не му се отдава това нещо. Имаме единици, но нямаме отбор. Не виждам кога ще се промени това. Дано не се окаже много голям инат и да види, че това 3-4-1-2 няма да проработи. Рууни или Перси трябва да седне на пейката малко да си почине, общи взето все едно ги нямаше на терена. Ди Мария се контузва и пуска в игра Андерсон?! Това е несериозно, трябва страшна чистка да се направи, още предишния сезон трябваше да бъдат натирени поне 5-6 паляка, които грам не заслужават да носят фланелката. Не могат да бият новаци, нямат идея какво да направят за да ги изненадат и накрая се молят за дузпи. Смях! Май следва пауза за националните отбори, дано на тренера да му дойде просветление и да посмени леко тактиката, че сме 3ти кръг, а вече сериозно изоставаме. Къв топ 4 с тая игра не ли е ясно, вика до 3 месеца ще е така, че ние накрая ще се борим да не изпадаме. Абе с две думи - голям смях сме. Пълен средняк!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 30 авг 2014 17:01

trokadero_ написа:Тази година е време Юнайтед да изпадне и да се съвземе ;)

Оп, Ивчо забавния. Иляне, ела и с другия профил да сереш тука.

Трагични сме. Меко казано. Ама имаме и един късмет... добре де, как може всичките нови да се контузят бе. С всеки следващ мач поне по 1 контузия. Накрая ще завършим сезона с юношите...
Йънг, Евънс, Флетчър,Андерсон не искам да ги виждам в отбора. Тия и за Чемпиъншип не стават, бе. Мата като опорен халф не може. Влезе по-напред след контузията на Ди Мария,заигра по-добре и взе, че се контузи и той. Рууни изобщо не е във форма. Добре, че и тия са зле, та не ни наказаха за грешките в защита. И второто изтърваха. Само Валенсия правеше нещо. И то само, ако попаднеше в положение за центриране. Един пробив не видях от него. Въпреки това, сигурно беше най-добрият ни играч. След Джоунс, разбира се. Тука сме оцелили десетката. Страхотен защитник!
Като цяло сме адски зле, липсва ни всякакъв късмет и класа. Не ми се мисли кои ще почнат в следващия мач.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 авг 2014 17:03

Какво стана с 12-е точки от следващите 4 мача :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 30 авг 2014 17:09

suareshampion написа:Василе ,казах ли ти ? :) Ще ме слушаш ей .Тая игра много ми е ясна .Всичко ,което съм казал за Ливърпул от три години насам ,се случи ! Всичко !
Сега ще видиш ,че ще позная и за вашето отборче ,защото имам наблюдения върху нещата .Играете трагичен футбол ,точно както и очаквах .По зле даже от преди . Каква е тая схема бе нашия ? В кой век живеем ? Айде моля ти се .Но не само схемата е проблема .Аз ти изтъкнах сумати проблеми ,които имате .И които с години ,не можете да ги оправите .
Ван Гаал е пътник ,а вие ще сте извън топ 4 на 1000 % ! Помни ми думите ! Аз виждам перфектно нещата и имам изключително точна преценка . ;)
Мерси за паричките ,които спечелих отново на ваш гръб . То всъщност ,не е много трудно да хвана трагичния ви отбор.
Ако Ливърпул или някой по силен отбор от Бърнли ви хване в момента, ще ви убие .
И запонете едно .Не се надържайте на това ,което се случи с нашия отбор през миналия сезон и не се сравнявайте с нас ,защото ние миналия сезон бяхме три пъти по силни от вас в момента .
Причината да сме втори миналия сезон ,не е в неучастието ни в евротурнирите а в СИЛАТА на Ливърпул под ръководството на големия Брендън Роджърс. Сила ,която вие не притежавате . Лека вечер ,само че ме съмнява ,че ще е много лека :)

Е, ти сам каза, че ще видим през май. Убеден съм, че ЛвГ ще оправи нещата. Той даже започна. Маха всички слаби и ненужни играчи, взе добри попълнения. Ще смени и схемата, ако прецени. Недей да си правиш генерални заключения след 3 мача. Много фактори влияят като контузии, моментна форма.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 30 авг 2014 17:13

Тука в тоя форум влизат най-големите разбирачи по Английски футбол.Гледайте си отборите бе,какво коментирате какво,ще стане или няма да стане.Ние имаме 11контузени играчи.
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2014 17:13

Кажете ми какъв е смисъла Рууни и Перси да се бутат двамата отпред? Айде всички контузени, но можеше да излезем така :arrow:

-----------------------Де Хея ----------------------

Джоунс --------Еванс --------Блакет----------Джеймс

------------Флетчър -----------Пауъл----------------

Янузай----------------Мата ----------------Ди Мария

-----------------------Рууни----------------------------

Абсолютно всички си играят на позициите, а при това 3-5-2 тотал щета и безобразните Валенсия и Йънг, които трябва да бранят целия фланг :shock: Добре, че на Бърнли им свръши кислорода та се прибраха иначе срещу Сити и Челси поне 4-5 парцала :roll: не мисля, че дори да се сменят изпълнители Шоу и Рафаел няма да се справят по-добре - винаги се играе с по двама човека по фланга във Висшата лига.

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 30 авг 2014 17:17

MuFc1878 написа:Кажете ми какъв е смисъла Рууни и Перси да се бутат двамата отпред? Айде всички контузени, но можеше да излезем така :arrow:

-----------------------Де Хея ----------------------

Джоунс --------Еванс --------Блакет----------Джеймс

------------Флетчър -----------Пауъл----------------

Янузай----------------Мата ----------------Ди Мария

-----------------------Рууни----------------------------

Абсолютно всички си играят на позициите, а при това 3-5-2 тотал щета и безобразните Валенсия и Йънг, които трябва да бранят целия фланг :shock: Добре, че на Бърнли им свръши кислорода та се прибраха иначе срещу Сити и Челси поне 4-5 парцала :roll:

Супер схема браво поздравявам те.Това трябва да ни е схемата.
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 30 авг 2014 17:18

Ситуацията излезе извън контрол! Манчестър Юнайтед(неочаквано) играе доста по-слабо,дори от критическия минимум.
Още повече,че тук говорим за отбори от класата на Суонси,Съндърланд и Бърнли.Щом дори загубата от МК Донс не успя да "стресне" треньорския щаб и футболистите,значи проблемът е доста по-сериозен,отколкото изглежда на пръв поглед.
Не е нормално всичко това,което се случва.Резултатите са факт,но каква е причината за всичко това?
Както винаги в подобен род ситуации-причината вероятно не е една единствена,и аз лично силно се надявам след паузата,те да бъдат открити и изкоренени из основи!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 30 авг 2014 17:19

vasilnv написа:
trokadero_ написа:Тази година е време Юнайтед да изпадне и да се съвземе ;)

Оп, Ивчо забавния. Иляне, ела и с другия профил да сереш тука.

Трагични сме. Меко казано. Ама имаме и един късмет... добре де, как може всичките нови да се контузят бе. С всеки следващ мач поне по 1 контузия. Накрая ще завършим сезона с юношите...
Йънг, Евънс, Флетчър,Андерсон не искам да ги виждам в отбора. Тия и за Чемпиъншип не стават, бе. Мата като опорен халф не може. Влезе по-напред след контузията на Ди Мария,заигра по-добре и взе, че се контузи и той. Рууни изобщо не е във форма. Добре, че и тия са зле, та не ни наказаха за грешките в защита. И второто изтърваха. Само Валенсия правеше нещо. И то само, ако попаднеше в положение за центриране. Един пробив не видях от него. Въпреки това, сигурно беше най-добрият ни играч. След Джоунс, разбира се. Тука сме оцелили десетката. Страхотен защитник!
Като цяло сме адски зле, липсва ни всякакъв късмет и класа. Не ми се мисли кои ще почнат в следващия мач.

Изказвам си мнението ! Това , че не ти харесва , аз не съм виновен ;)

Върни се в “Манчестър Ю”