Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед

Мнениеот DmG » 07 дек 2013 20:33

t0bl3ro_bg написа:
Rofles написа:Рано ? Тогава защо и Рио го разкритикува ? Защо играчите нямат желание ? Защо не ги мотивира ? Защо изглежда така сякаш и Перси му удря бойкот ? 6 месеца минаха.. Това е Юнайтед мамка му, не Евъртън. Трябва да чакаме още 2 загуби, за да не е твърде рано ли ..? 4 Поредни мача без победа във ВЛ - "Просто Мойс".

Някой път, за да стигнеш върха трябва да паднеш до дъното, да преразгледаш наново нещата, къде са ти грешките и отново да се върнеш там.
Мойс не е САФ и няма как да ги направи същите тези да изглеждаш като звезди, както беше преди.
За това трябва да се изчака Дейвид да си направи селекцията и чак тогава да се съди.

Лятото защо спа ? Тези "звезди" са тук поне от две години и показват същите игри . Мойс къде е бил две години ? За една година имаме 2 покупки и ни е ясно колко играят .
След тези игри , как ще накараш някоя звезда да дойде ? Като и за парите се циганим . Как ще накараш Ройс , Ерера , Суботич или някой много добър играч да дойде ? Кой ще си каже , аз съм магьосник ще направя от деветият във най-силното първество - шампион , особено за по-малко от две със този сезон 3 ?!? години . Като Ливърпул ще се търсят младоци и резерви на този или онзи .

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 07 дек 2013 20:38

Един въпрос.. Мойс беше 10години начело на Евъртън, напусна и Мартинес го смени. Как така на Мартинес не му трябва толкова време, за да наложи стила си и да накара отбора да играе добре и да печели ? Моят отговор на следния въпрос е следния: Просто Мартинес е отишъл в Евъртън с ясни насоки, с избистрени трансферни цели(Г.Бари, Маккарти, Лукако(все перфектно вписващи се играчи)), човека си е направил сметката, докато Мойс според мен идва ТОТАЛНО неподготвен, без никаква идея чий го дири в тоя отбор. Нито имаме ясно изразен стил, нито ги мотивира, нито печелим, ама не дайте му време па като станем 17ти, ще си дойдеме на думата.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 07 дек 2013 21:03

Никой не ви е длъжен да купува когото си харесвате,който ви е симпатичен,за който много се шуми...и т.н. Просто подкрепяме и болеем за нашия отбор!
Мойс изпитва трудности,но мисля,че ще ги преодолее!За себе си аз лично ги видях:"Захата","Клев","Анди"....при цялото ми уважение към тях като играчи на Юнайтед...Защо не нарекохте Карик "Кари",Скоулс "Сколси",Флетчър"Флетч" и т.н.? ! Защото зрелостта и класата са почти идентични като понятия!Защото много запалянковщина лъха от мераците за трансфери,стартови състави....Ясно е също,че Фелаини не е за стила на Юнайтед в средата на терена.В едно интервю САФ каза,че е работил с няколко гениални футболиста,по памет се сещам за Кантона,Гигс,Кийн,Хюз,и спомена Рууни!!Стария си разбираше от работата,някои футболисти играят и с присъствието си!Юнайтед е велик клуб и всички ще го осъзнаят,включително и доскорошните резерви,които вие млади привърженици щедро натискате за титуляри!
GGMU :shock:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 дек 2013 22:12

Нищо трагично не се е случило с любимия ви отбор, но не спирате да се подигравате на другите, зад които бяхте дълги години. Алекс Фъргюсън липсва, защото е изключително арогантен човек, защото печели не с футболни умения на треньор, а с прекалено голяма атака на всички нива. Този човек настрои много хора против "Манчестър", мен ме отблъсна отдавна само към единия от двата клуба. Парадоксално или не, но някога харесвах и "Ливърпул", "Манчестър Юнайтед". След 1999 година това се промени. Не вярвах, че със спечелването на КЕШ толкова арогантно поведение ще се появи в този клуб спрямо останалите. Постижението беше изключително, историческо, но отказът - да играеш за националната купа заради някакво си клубно първенство - беше огромна обида.
Аз искам "Ливърпул" да ме зарадва, но това няма да се случи, защото американците съсипаха клуба окончателно.
И все пак още нищо не е свършило, но многобройните трофеи накараха запалянковците на "Манчестър" да си повярват, че всичко, което хвърчи, се яде. Не е точно така и не бива да се създава тази илюзия поради тази причина, защото е вредно за всички.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 08 дек 2013 08:13

Rofles написа:Един въпрос.. Мойс беше 10години начело на Евъртън, напусна и Мартинес го смени. Как така на Мартинес не му трябва толкова време, за да наложи стила си и да накара отбора да играе добре и да печели ? Моят отговор на следния въпрос е следния: Просто Мартинес е отишъл в Евъртън с ясни насоки, с избистрени трансферни цели(Г.Бари, Маккарти, Лукако(все перфектно вписващи се играчи)), човека си е направил сметката, докато Мойс според мен идва ТОТАЛНО неподготвен, без никаква идея чий го дири в тоя отбор. Нито имаме ясно изразен стил, нито ги мотивира, нито печелим, ама не дайте му време па като станем 17ти, ще си дойдеме на думата.

Абсолютна глупост е да се смята,че възхода на Евертън се дължи само и единствено на Мартинес.Мартинес дойде в един готов,дисциплиниран и изграден отбор научен да играе футбол.Върни малко лентата назад и си припомни кога сме имали лесен мач с Евертън докато мениджър им беше Мойс?Или...кой отбор е имал лесен мач срещу този отбор?Пак Мартинес ли е в основата на това?
Това което се случва в Юнайтед лично според мен показва само колко велик прагматик е САФ.Осъзнаващ ограничения потенциал с който разполага през последните няколко години,така подреждаше отбора,че да извлече абсолютния максимум от всеки един футболист.Разбираш ли ми тънката мисъл?Мойс е бил подведен относно качествата на много футболисти...призвам си,че и аз също съм подведен защото мислех,че след отказването на САФ ще започнем да играем футбол мислейки,че точно САФ им спира развитието с безмуните си тактики и ротации.Ами ГОЛЯМ Е САФ,МНОГО ГОЛЯМ,но...в момента нямаме изграден стил и отбор,и вината до голяма степен е негова.
За мотивацията си прав...
Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 08 дек 2013 11:28

Всъщност си прав, но в Евъртън задачата му бе друга срещу грандовете - да не загуби. Сега задачата е съвсем друга - да спечели и явно той не може да свикне. Не само срещу големите отбори ами и срещу другите. Мойс сам го каза, не знам с каква цел, но сам си го каза: "Аз имам шампионски отбор", е на всички ни бе ясно, че не е така. Той може да го е казал по 100 причини, но истината, е че въобще не е така. Разликата между Мойс и Мартинес, е че в Мартинес няма напрежение и той спокойно си ръководи срещите, все си правилните хора и сега всичко върви. Мойс с това изказване наистина ме обърка.. Какво иска да каже, че наистина има шампионски отбор, или че не може да се осигурят трансферите, които той иска ? Накрая според мене той на пожар взе Фелайни, защото просто е смятал, че трябва да вземе поне 1 нов човек. Така.. Мойс също идва в един дисциплиниран отбор, научен да играе футбол. В Евъртън няма толкова по-добри изпълнители от Юнайтед, тогава къде е проблема ? Лично според мен, е че задачата на Мойс в Евъртън е била да не загуби, а сега е да спечели на всяка цена, но той или не го разбира, или просто не може да свикне.
Ице, така го казваш все едно Мойс е отишъл в Порт Вейл, Юнайтед също е научен да играе футбол и да бъде дисциплиниран, както и Евъртън, но Мартинес просто по-бързо показа качествата си.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 08 дек 2013 12:43

Мисля си, че грешно гледате на нещата. Този отбор е отборът на САФ. Няма друг като него, няма и да има. Дейвид Мойс разполага с футболисти средна класа, с които трябва да спечели титлата. Няма как да стане. Валенсия,Чичарито,Уелбек,Йънг,Клевърли,Нани(каквото искате ми говорете, преди настръхвах, когато хванеше топката, сега се смея) и още куп такива играчи играха като световни звезди при САФ. Беше нереално, но САФ го правеше да изглежда като най-нормалното нещо на света.
МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩИЯТ ОТБОР КАКЪВТО БЕ ПРИ САФ. Ако ръководителите искат да имат успехи нека дадат на Мойс ПАРИ И ВРЕМЕ. Ако не могат и двете, то поне едното могат.

П.П. Единствена грешка на САФ е това, че е посочил Мойс за негов наследник. Разбира се, при условие, че това е било така.

САФ беше ера в съвременния футбол и няма как някой да го повтори като успеваемост. Изключителен мениджър и мотиватор. СЕГА ЮНАЙТЕД ТРЯБВА ДА НАМЕРИ СВОЯ НОВ ПЪТ, А НЕ ДА СЕ ВРЪЩА НАЗАД !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2013 13:17

Никой не е очаквал, че Мойс ще продължи доминацията на клуба с абсолютно същите методи, наличен състав и т.н. Лятото бе направена първата голяма грешка, а в мача с Нюкасъл и играчите изразиха "някаква" си тяхна позиция :|

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 09 дек 2013 10:04

Кенийски привърженик на Манчестър Юнайтед реши да сложи край на живота си след поражението на своя любим тим с 0:1 от Нюкасъл през уикенда.

В събота „червените дяволи“ допуснаха 5-ата си шампионатна загуба за първите 15 кръга и останаха 9-и във временното класиране с 22 точки, на цели 13 зад лидера Арсенал.

Втората поредна загуба на „Олд Трафорд“ е дошла в повече на 23-годишният африкански фен, който скочил от своето жилище на 7-ия етаж в блок в град Ембакаси.

Той научил резултата от мача късно снощи, а в часовете преди инцидента споделил със свои приятели, че не може да преглътне слабите резултати на отбора.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 09 дек 2013 10:24

we are the champions написа:Кенийски привърженик на Манчестър Юнайтед реши да сложи край на живота си след поражението на своя любим тим с 0:1 от Нюкасъл през уикенда.

В събота „червените дяволи“ допуснаха 5-ата си шампионатна загуба за първите 15 кръга и останаха 9-и във временното класиране с 22 точки, на цели 13 зад лидера Арсенал.

Втората поредна загуба на „Олд Трафорд“ е дошла в повече на 23-годишният африкански фен, който скочил от своето жилище на 7-ия етаж в блок в град Ембакаси.

Той научил резултата от мача късно снощи, а в часовете преди инцидента споделил със свои приятели, че не може да преглътне слабите резултати на отбора.

Глупости , или е имал дългове или е бил килнат .

Върни се в “Манчестър Ю”