ВЛ | 16-ти кръг | Mанчестър Юнайтед - Ливърпул 3:0 FT

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Re: ВЛ | 16-ти кръг | Mанчестър Юнайтед - Ливърпул 3:0 FT

Мнениеот diablorojo » 14 дек 2014 17:45

Де Хеа- феноменален,Валенсия също ми направи добро впечатление, но отбора не показа добра игра.Хубаво е ,че взехме 3-те точки.През зимата Ван Гаал трябва да вземе централен защитник на всяка цена,за да не играе дървото Евънс,а също да пуска и Тигъра повече титуляр. :!:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 дек 2014 17:50

Честита победа,дяволи :)
Второто полувреме беше най-доброто ни колективно представяне през този сезон,още повече,че срещу себе си имахме и динамичен съперник,което е гаранцията за всичко това!
Когато има адекватни взаимовръзки в халфовата линия,всеки се бори до последно и ефективността в нападение работи...подобен резултат е дори и най-малкото нещо,на което сме способни.
Представянето на Давид Де Хея,бе и абсолютен индикатор за неговото израстване(което вече започва да се миксира с постоянство/стабилност + страхотна форма)...това е Де Хея,който искам да виждам във всеки един двубой.
Защитното звено(с леки изключения) си свърши доста добре работата,очаквах доста по-рано някой измежду Блекет или Пади да се появи в игра(заради нашарването с картони на Евънс и Джоунс),но за щастие извадихме късмет,че Роджърс реши да включи Балотели,който като се изнерви леко и става...буквално като инфантилно хлапе,та..Фелайни през второто полувреме прегази всичко по пътя си,Карик е следващият след Де Хея,който трябва да отличим особено - много работа свърши както в дефанзивен,така и в офанзивен план.
Хуан Мата този път беше по-добре от предходните мачове,но има още какво да се желае.
Уейн Рууни също изигра добър двубой,а Ван Перси(след коментара на Ван Гаал)...определено избухна и промяната при него е факт.Не само,че активизира своята голова сметка,но и влиянието му в процеса на играта,самочувствието с което действа в предни позиции,връщането по-назад...са просто с ключово значение за баланса и успехите в последните няколко двубоя.
Младият Уилсън...има още много хляб да изяде,но дано и този опит,който днес получи му помогне и за в бъдеще.
Радамел Фалкао...още с влизането си създаде ситуация,търсеше топката,пробваше изстрели,комбинираше доста добре,просто е време да застане на своята позиция.
Гледаме напред към "Вила Парк" в търсене на 7-та ни поредна победа :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 дек 2014 17:53

Нямах възможност да гледам мача, но се радвам много, че победихме.
Нека всеки път да не гледам мачовете ни, но да бием така с по 3:0. 8-)
Честита победа!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 14 дек 2014 17:57

MuFc1878 написа:Някой забеляза ли, че до преди смяната на Ерера играхме със състава на Мойс от миналия сезон ;) Какво ли ще стане като се върнат Шоу, Блинд, Ди Мария, Рохо :)

И аз това забелязах. Много ми беше странно. Иначе Ерера е супер надъхан за изява и следващият мач трябва да е титуляр
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 дек 2014 17:58

AnalBreaker написа:Честита победа ! Смачкахме лузърите и вече гледаме към върха. Защо пък да не помечтаем за титла ? :)

Аз съм казал още в началото на сезона,че с този състав и ситуацията(по подобие на Ливърпул през 2013-2014)...ако Ван Гаал не ни направи шампиони,просто ще го приема като лична обида.
И в този ред на мисли...как да не се изнервиш за загубите от Суонси на "Олд Трафорд" и триумфа на апатията срещу Лестър?
А само Франки Лампард спечели +4 точки на Сити през този сезон,...

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 14 дек 2014 18:05

Много добра победа!Върнахме им го тъпкано за миналата година!
Много ми Харесва Перси!Фелайни през второто полувреме беше терминатор,евала!!!Джоунс , при положение че скоро не е играл,добре си свърши работата,за разлика от колегата му Еванс , който по едно време се чудех за кой отбор играе!
И Де Хеа - невероятен и определено в момента е най-добрия вратар в света!Определено ще стане вратар на сезона и ще влезе в идеалните 11!
И Ван Гаал няма да е зле , ако си бръкне в джобчето , извади си заплатката , която получава и я сложи в джобчето на Де Хея,за това че покрива некадърните му схеми и решения във всеки двубой!И спокойно можем да кажем че 6-те поредни победи ги изкара Де Хея!И не благодарение , а ВЪПРЕКИ Ван Гаал!
Затвърждава ме си 3-тата позиция и сме само на 8т от Челси и на 5 от Сити!Май май ще зимуваме спокойно!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 дек 2014 18:07

от smoothc на 14 Дек 2014 14:18
Ромб,квадрат,трапец...важното е да ги атакуваме активно,Рууни да се развихри,Фелайни и Карик да мачкат в средата,Мата да поеме лидерската роля и да създава положения,Ван Перси да продължи в същия дух, а Уилсън да мисли повече! Защитното звено както винаги през този сезон...изобщо не ме притеснява.Де Хея срещу Ливърпул винаги играе на високо ниво,така че всичко в тази зона е под контрол.Според статистиката това е първият мач на Брад Джоунс(във Висшата лига) от 16-03-2013.
Характерно за този(леко глуповат) вратар е,че допуска доста голове,...същия тапир като Костел Пантилимон!
Задължително трябва да му пръснем манерката на този Скаузър,Vamos!

Okey-dokey :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 дек 2014 18:11

Май май ще зимуваме спокойно!

Евала,пич! :)

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 14 дек 2014 18:19

Аз лично съм много раздвоен. От една страна убедителна победа, суха мрежа, 3 точки. От друга - тия имаха 4-5 100%ви положения и ако не бяха толкова некадърно изиграни, мача завършваше по съвсем друг начин. Такива дупки в отбрана зейваха, че не е истина направо. Не знам до кога ще се налага това 3-5-2, явно е че отбора побеждава, но играта изобщо не е убедителна. Трябва ли да се натрупат 2-3 лоши резултата, равни, загуби за да се заиграе отново с четирима в отбрана не мога да разбера? Направо не е реално как измъкваме втори пореден мач, след като сме играли ганкиното. Но има някакъв прогрес от мача в понеделник, поне повече удари имахме и повече подавахме. Мисля че Косата трябва да почине 1 мач, не знам заради умора или напрежение, но втори пореден двубой има супер много брак в действията му. Изненадах се, че и никой не беше изгонен след като 4 дефанзивни играчи бяха нашарени с картони през първата част. Не знам, дано се пооправят някой момчета в защита и заиграем с 4 в отбрана, че тази формация хич не ме кефи, Де Хеа няма да може всеки мач да ни спасява.

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 14 дек 2014 18:30

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vgcHXtOgPEE[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O1xBC9gj2S4[/youtube]
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”