ВЛ | 8-ми кръг | Уест Бромич - Манчестър Юнайтед - 2:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: ВЛ | 8-ми кръг | Уест Бромич - Манчестър Юнайтед
Рохо и Джоунс като централна двойка е една много лоша идея 
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- MapTo_D
- Контакти:
Ами за мен не е дузпа играта с ръка в случая. ЛВГ викал, че не точките били важни, а играта. Ако това ще е играта - с изсипани топки напред и с центрирания - не мерси. Общо взето доста зле. Рафаел наистина супер дезорентиран, когато покри засадата. Пак стигнахме до Х-са, все е нещо. Фалкао не напразно прякора му е Тигъра - верно се бореше като тигър, правихме някакви мелета накрая ама не ни върза :D Янузай кво прави цял мач не знам, супер неадекватен, явно имаше заблуди от миналия сезон, че ще става за нещо, ама то тогава всички бяха под всякаква критика и той малко изпъкна. Ама няма да стане според мен. Ако Реал наистина дават 30млн за него да го продаваме викам. :D Както и да е, гледаме напред и се готвим за Неделя, че там ще е много напечено вече.
Взимаме 1т. от трудно гостуване. Чакаме мача с Челси. Играта беше зле, не е това, което сме очаквали тези 2 седмици, има още доста да се работи. Лека вечер, момчета !
[/center]Re: ВЛ | 8-ми кръг | Уест Бромич - Манчестър Юнайтед
Колеблив мач на Юнайтед, което ме изненада. Пролича си все пак, че в игрово отношение има напредък (на практика Юнйтед контролираше средата на терена и държанието на топката) , но в защита продължават безумията, а когато това е съчетано и с колебливост в халфовата линия, нещата не са добре. Двете крила - Ди Мария и Янузай, бяха безумно слаби (аз очаквах Ди Мария да бъде заменен още на почивката).. Мата си е същият статист още от последния му сезон в Челси, а Ван Перси направо не знае къде е
Ван Гаал трябва да си опича акъла, защото вкопчен в упорството си да наложи своята философия на игра, като че ли пропуска факта, че основни единици в отбора му или не са във форма или излизат от нея.. Любопитно е да видим как ще се излезе от тази ситуация..

Мата по-трагичен никога не е бил, пълен крах...
Перси и той е в ужасна форма..
Перси и той е в ужасна форма..
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- MapTo_D
- Контакти:
Перси май всеки освен Ван Гаал вижда, че не знае къде се намира. Или и той вижда, но го налага поради някакви си негови причини. И в тоя смисъл - много хора се радваха на продажбата на Уелбек. Не и аз, момче от школата, млад, бърз и силен физически, да спъваше се в топката редовно, но като му се даде шанс миналата година да играе на върха на атаката не подведе. Но за съжаление не това беше обичайната позиция на която играеше, все го пускаха ляво крило или някъде другаде, но почти никога на върха. Е вижда се като играе където трябва, че се справя. Трябваше да е някъде под наем, Перси свършва вече, на 31 няма да става по-добре. И другата година съвсем спокойно, можеше да се даде главна роля за Уелбек и второстепенна за Перси. Както и да е, минало свършило вече, но Венгер със сигурност доволно потрива ръце. П.П. Фелайни нали се беше постригал? Кога му порасна пак сладката косица ?! 
Последна промяна от MapTo_D на 21 окт 2014 00:10, променено общо 1 път.
CSKA69 написа:Колеблив мач на Юнайтед, което ме изненада. Пролича си все пак, че в игрово отношение има напредък (на практика Юнйтед контролираше средата на терена и държанието на топката) , но в защита продължават безумията, а когато това е съчетано и с колебливост в халфовата линия, нещата не са добре. Двете крила - Ди Мария и Янузай, бяха безумно слаби (аз очаквах Ди Мария да бъде заменен още на почивката).. Мата си е същият статист още от последния му сезон в Челси, а Ван Перси направо не знае къде еВан Гаал трябва да си опича акъла, защото вкопчен в упорството си да наложи своята философия на игра, като че ли пропуска факта, че основни единици в отбора му или не са във форма или излизат от нея.. Любопитно е да видим как ще се излезе от тази ситуация..
Кой излиза извън форма, би ли споделил ? Също така нали преценката ти не се гради само на този мач ?
Мисля...за гостуванията да викаме Дейвид Мойс,а домакинствата да ръководи Вангелис
Това е просто скандално,дори не мога да го асимилирам!
В преходният сезон и то с един коренно различен състав(като класа)...подобни гостувания ги печелехме с разлика!
Колко пъти повтарях,че за този мач ключовата фигура е Маруан Фелайни,но какво да се прави....Ерера и Мата бяха под всякаква критика,просто липсвше организацията в средата,липсваше ключовият пас,което от своя страна доведе и до по-високото изнасяне на бековете,заради което на практика получихме и двата гола.
А за Аднан Янузай...отдавна не си спомням да съм псувал толкова играч на Юнайтед,е*****и дебилното ко******е! Край! Това момче в моите очи просто приключи,е*** в наглият дебил...Да го продаваме лятото и да се приключва,просто не е нормално в толкова важни моменти да се действа по такъв ненормален начин...
Ди Мария се опитваше да измисли нещо креативно,но една птичка пролет не прави както знаем.Ако знаех,че Ашли Йънг ще се включи толкова активно,то без никакво колебание трябваше да стартира титуляр,в действителност внесе доста острота в последните минути,но уви...
Ван Перси в 50% от времето беше абсолютен статист,Блинд имаше проблясъци,но като цяло ако не беше изравнителния гол който отбеляза,и неговото представяне беше доста незадоволително.
Завръщането на Фил Джоунс сякаш ни донесе повече неприятности,отколкото позитиви...а играта на Маркос Рохо с една дума:Колеблива и неорентирана! Крис Смолинг със сигурност щеше да се справи в пъти по-добре,но какво да се прави....
Единствените положителни неща са:1.Че спасихме точката.2.Активният натиск в последните минути,който за съжаление имаше по-скоро стихиен характер,отколкото нещо друго,но все пак...с малко повечко късмет и мисъл в главите,мисля че можеше и да се получи пълния обрат,но съдба...
Гледаме напред към Челси и Жозе Моуриньо,в един двубой,който ще има изключително значение за развитието на сезона!
В преходният сезон и то с един коренно различен състав(като класа)...подобни гостувания ги печелехме с разлика!
Колко пъти повтарях,че за този мач ключовата фигура е Маруан Фелайни,но какво да се прави....Ерера и Мата бяха под всякаква критика,просто липсвше организацията в средата,липсваше ключовият пас,което от своя страна доведе и до по-високото изнасяне на бековете,заради което на практика получихме и двата гола.
А за Аднан Янузай...отдавна не си спомням да съм псувал толкова играч на Юнайтед,е*****и дебилното ко******е! Край! Това момче в моите очи просто приключи,е*** в наглият дебил...Да го продаваме лятото и да се приключва,просто не е нормално в толкова важни моменти да се действа по такъв ненормален начин...
Ди Мария се опитваше да измисли нещо креативно,но една птичка пролет не прави както знаем.Ако знаех,че Ашли Йънг ще се включи толкова активно,то без никакво колебание трябваше да стартира титуляр,в действителност внесе доста острота в последните минути,но уви...
Ван Перси в 50% от времето беше абсолютен статист,Блинд имаше проблясъци,но като цяло ако не беше изравнителния гол който отбеляза,и неговото представяне беше доста незадоволително.
Завръщането на Фил Джоунс сякаш ни донесе повече неприятности,отколкото позитиви...а играта на Маркос Рохо с една дума:Колеблива и неорентирана! Крис Смолинг със сигурност щеше да се справи в пъти по-добре,но какво да се прави....
Единствените положителни неща са:1.Че спасихме точката.2.Активният натиск в последните минути,който за съжаление имаше по-скоро стихиен характер,отколкото нещо друго,но все пак...с малко повечко късмет и мисъл в главите,мисля че можеше и да се получи пълния обрат,но съдба...
Гледаме напред към Челси и Жозе Моуриньо,в един двубой,който ще има изключително значение за развитието на сезона!
shots on target : 2 - 7
Нямаме защита. Толкоз.
Този двубой в действителност беше и най-слабото представяне на защитното звено,това е вън от всякакво съмнение,но далеч по-страшното нещо в този контекст(статистиката на ударите),Вальо,е че ние създаваме солиден брой положения за гол,които обаче незнайно защо не съумяваме да реализираме!
Между другото,рядко се случва(особено във Висшата лига и то на топ отборите) да вкарваш по 2-3 гола при гостуванията си...и в крайна сметка да не можеш да спечелиш двубоя!
Между другото,рядко се случва(особено във Висшата лига и то на топ отборите) да вкарваш по 2-3 гола при гостуванията си...и в крайна сметка да не можеш да спечелиш двубоя!