Саутхямптън - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daredevil
Контакти:

Re: Саутхямптън - Манчестър Юнайтед

Мнениеот daredevil » 29 яну 2011 21:21

не ни надиграха през първото имаха едва усезаемо предимство и късмета си върна (както предрекох) за тва което отне през първото, а именно факта че не заслужавахме да губим.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 29 яну 2011 21:22

Frankie Lampard написа:
MQplaya написа:Може ли човека със статистиката да пусне една и за второто полувреме :lol:

Ей сега...Аз не преиначвам фактите.Факт е,че първото полувреме ви надиграха,но второто класата,характера и късмета на Ман Ю си казаха думата...

дай да я видим :roll: :)
Последна промяна от drogooo на 29 яну 2011 21:25, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 29 яну 2011 21:22

drogooo написа:
MQplaya написа:Може ли човека със статистиката да пусне една и за второто полувреме :lol:

Някакси не е удобно в момента май :) :lol:

Кво му е неудобното ...говорехме за първата част в която Юнайтед не показа нищо футболно за разлика от втората част когато обърна резултата съвсем закономерно.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 яну 2011 21:23

[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 29 яну 2011 21:23

daredevil написа:ти у ред ли си.
аз даже не си сетих за тоя (единствената) загуба тоя сезон.
УХ винаги скачат на нас и са ни праили такива загуби, загубили сме 2 титли в историята (и двете извън ВЛ ама все пак) заради тях, преди да станат слабаци пред 1-2 сезона рекорда ни на терена им е както е на моста след абрамович, редуване на равен със загуба.
не всички са 95 набор, нали знаеш ?

Е дори да съм 95, какъв е проблема...?
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 29 яну 2011 21:24

Иначе гола на чичарито наистина имаше голям късмет, ама тоя гол нямаше и грам късмет днеска, явно си малък и не си гледал Индзаги, РВН, Шийрър с 2 докосвания за целия мач 2 гола, много е рано естествено, но я има искрата, естествено вкара 2-3 по щастливи гола и 2-3 страшни гола, като срещу Стоук (и двата от трите), не че може да се сравнява с лампард дето има 30 рикушетни гола в кариерата (не се базикам четях статистика през лятото)

Че не знаеш и грам от историята на тоя футбол и коментираш чувствата ми към различните отбори, без да си запознат с 2% от фактите за него свързани с Юнайтед.

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 29 яну 2011 21:26

Frankie Lampard написа:[center]Изображение[/center]

'тва е за :

- второ полувреме?
- цял мач?

Щото Диема показаха по-различни неща ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 яну 2011 21:32

Това е за целия мач...

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 29 яну 2011 21:33

daredevil написа:Иначе гола на чичарито наистина имаше голям късмет, ама тоя гол нямаше и грам късмет днеска, явно си малък и не си гледал Индзаги, РВН, Шийрър с 2 докосвания за целия мач 2 гола, много е рано естествено, но я има искрата, естествено вкара 2-3 по щастливи гола и 2-3 страшни гола, като срещу Стоук (и двата от трите), не че може да се сравнява с лампард дето има 30 рикушетни гола в кариерата (не се базикам четях статистика през лятото)

Че не знаеш и грам от историята на тоя футбол и коментираш чувствата ми към различните отбори, без да си запознат с 2% от фактите за него свързани с Юнайтед.

Аз изобщо не коментирах никакви твои чувства към други отбори... просто ми стана забавно и реших да напиша нещо, защото фена на Пуул едва ли не твърдеше, че изброените отбори ни биели... а това, че съм 95 година роден, не значи че не се интересувам от футбол или не разбирам ;) Така че давай по-спокойно и да се радваме на победата и да се надяваме на лесен жребии за следващата фаза :)
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 29 яну 2011 21:37

който е утре, май.
обикновено е след последния мач във кръга, като не се считат преиграванията.
дано е на от щото съра пак ще ги пуска тея фамозни защитници предвид че е ептен посредата на сезона и май ще се яви последния мач в който ще се тровим от тях, тъй като идват уембли мачовете и там на макс ще сме в през април, тъй като програмата ни е лесна освен последния мач.

Върни се в “Манчестър Ю”