ВЛ | 4-ти кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
Re: ВЛ | 4-ти кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед
Освен да пръскаме пари аз нищо друго не виждам.Да,днеска като цяло силен мач,но Суонзи общо в мача доминира 10 мин и си взе своето ,това което ние правихме при САФ.
Аз не гледах мача (бях на път), но прегледах темата.
Няма да коментирам играта, но ще кажа следното:
тук всички, които се изказвате крайно-негативно мога да ви кажа, че сте големи подлизурковци.
Да, играта не е добре. Да, Руни е в слаба форма. Да, Ромеро не е топ вратар. Да, ЛвГ не постига резултатите, за които обеща в началото.
Обаче, вие сте фенове и вие сте хората, които трябва да подкрепят отбора!
Нима си мислите, че тези хора в Манчестър, които вие обиждате и хулите в момента искат нарочно да губят?!
Нима си мислите, че вие можете да се справите по-добре от тях?!
Подкрепяйте отбора и престанете да говорите глупости, да хулите и обиждате.
Носете духа на отбора в себе си, казвайте си:
"Да, този и този играе слабо, да, този и този не постигат това, което са ни обещали, НО това е Манчестър Юнайтед, моят отбор, това е отборът, който ще запуши устите на всички, ако не сега то след време и аз ще съм там и ще се радвам и няма да злорадствам, просто ще се радвам и ще съм щастлив и никой няма да може да ми свали усмивката от устата, защото ще съм горд с великолепието на отбора на който съм фен!"
Изживял съм всякакви емоции с този клуб, но никога не съм загубил вярата си и ви казвам, че онези хора, от които чакаме резултати, могат да постигнат резултатите, които искаме, но само ако ние вярваме в тях и ги подкрепяме!
Няма да коментирам играта, но ще кажа следното:
тук всички, които се изказвате крайно-негативно мога да ви кажа, че сте големи подлизурковци.
Да, играта не е добре. Да, Руни е в слаба форма. Да, Ромеро не е топ вратар. Да, ЛвГ не постига резултатите, за които обеща в началото.
Обаче, вие сте фенове и вие сте хората, които трябва да подкрепят отбора!
Нима си мислите, че тези хора в Манчестър, които вие обиждате и хулите в момента искат нарочно да губят?!
Нима си мислите, че вие можете да се справите по-добре от тях?!
Подкрепяйте отбора и престанете да говорите глупости, да хулите и обиждате.
Носете духа на отбора в себе си, казвайте си:
"Да, този и този играе слабо, да, този и този не постигат това, което са ни обещали, НО това е Манчестър Юнайтед, моят отбор, това е отборът, който ще запуши устите на всички, ако не сега то след време и аз ще съм там и ще се радвам и няма да злорадствам, просто ще се радвам и ще съм щастлив и никой няма да може да ми свали усмивката от устата, защото ще съм горд с великолепието на отбора на който съм фен!"
Изживял съм всякакви емоции с този клуб, но никога не съм загубил вярата си и ви казвам, че онези хора, от които чакаме резултати, могат да постигнат резултатите, които искаме, но само ако ние вярваме в тях и ги подкрепяме!
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Джаки, и ти ще си скубеш костите като видиш, че Рууни 3 пъти сам срещу вратаря проваля целия отбор. Като гост е нужно да вкараш всяко положение. И това не е от вчера. Както е тръгнало точно Уаза ще уволни Ван Гаал, ако няма спешни мерки срещу това. Когато не си гледал мача, лесно се коментира!
- MapTo_D
- Контакти:
Добре, че съм тръгнал за работа след като стана 2:1, явно е имало още фрапантни пропуски на дебелака Рууни /да, наредете ме, кажете ми да си сменя отбора/. За кво го налагат не знам!? От километри се вижда, че сме трагични и изобщо не съм убеден, че трябва да се дават още пари на холандеца за трансфери, нищо че имаме огромна нужда от нападател. След толкова пръснати пари, проведена лично от него подготовка да изглеждаме така нелепо - просто не ми се връзва. Още миналата година казвах, че тоя никога не съм го харесвал като треньор, но си траех, надявайки се, че ще ни вдигне. Съмнението, че няма да ни свърши работа никога не ме е напускало, но след началото на този сезон съм почти убеден, че не е това правилния човек. Да налагаш хора извън всякаква форма и все едно да играеш с 1-2ма играчи по-малко - няма никаква логика. Да продадеш двама нападатели и да трябва да разчиташ само на Чича, Уилсън и Руни - нелепо! След само 4 кръга се набива следното - ние отново ще сме в борбата, но не за титлата, а за да издрапаме до топ 4.
А тия къде викате да си подкрепя отбора и в добро и в лошо - правя го, загубите са част от играта, няма как да минем без тях. Но да не показваш нищо на терена, никаква идея и умисъл, да помпаш чат пат мускули срещу отбори като Брюж, а в Англия да те правят сам да си говориш - това няма как да се търпи дълго. За вчерашния мач имах добро предчувствие - нашите пак се изсраха моШно. Радвам се, че идва пауза за нац.отбори.

П.П. Много хубаво, че и Невил и Скоулс му слагат мощно на тренера, били сме доминирали, не знам кавко. футбола е игра на голове, това се брои, не се гледат проценти владеене на топката, не се гледат корнери или създадени положения, головете - те са важни. Ама ние нека си цъкаме в центъра със стотици безмислели пасове, другите да си мушкат по 1-2 голчета, пък нека после сме ги надигравали.
А тия къде викате да си подкрепя отбора и в добро и в лошо - правя го, загубите са част от играта, няма как да минем без тях. Но да не показваш нищо на терена, никаква идея и умисъл, да помпаш чат пат мускули срещу отбори като Брюж, а в Англия да те правят сам да си говориш - това няма как да се търпи дълго. За вчерашния мач имах добро предчувствие - нашите пак се изсраха моШно. Радвам се, че идва пауза за нац.отбори.
П.П. Много хубаво, че и Невил и Скоулс му слагат мощно на тренера, били сме доминирали, не знам кавко. футбола е игра на голове, това се брои, не се гледат проценти владеене на топката, не се гледат корнери или създадени положения, головете - те са важни. Ама ние нека си цъкаме в центъра със стотици безмислели пасове, другите да си мушкат по 1-2 голчета, пък нека после сме ги надигравали.
Както се оказа мача срещу Суонзи се оказа доста труден.Не знам,защо се обвинява така капитана.Всеки играч има в кариерата си спадове във формата,но Руни си остава един много добър играч.Ядосвам се само заради това,че пропуснахме да се възползваме от грешките на Челси и Ливърпул,но какво да се прави гледаме към дербито с Ливърпул и толкоз.

- KOPScousers
- Контакти:
CECO_1981 написа:Както се оказа мача срещу Суонзи се оказа доста труден.Не знам,защо се обвинява така капитана.Всеки играч има в кариерата си спадове във формата,но Руни си остава един много добър играч.Ядосвам се само заради това,че пропуснахме да се възползваме от грешките на Челси и Ливърпул,но какво да се прави гледаме към дербито с Ливърпул и толкоз.
Споко, няма какво да гледате към дербито с Ливърпул. Ще го вземете с разлика, колкото и слаби да мислите, че сте.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
KOPScousers написа:CECO_1981 написа:Както се оказа мача срещу Суонзи се оказа доста труден.Не знам,защо се обвинява така капитана.Всеки играч има в кариерата си спадове във формата,но Руни си остава един много добър играч.Ядосвам се само заради това,че пропуснахме да се възползваме от грешките на Челси и Ливърпул,но какво да се прави гледаме към дербито с Ливърпул и толкоз.
Споко, няма какво да гледате към дербито с Ливърпул. Ще го вземете с разлика, колкото и слаби да мислите, че сте.
Не вярвам да го вземем.След паузата за мачовете за квалификации често играем слабо
- old_traff
- Контакти:
И после ми казвайте, че Манчестър Юнайтед има най-добрите фенове, е*и му майката!
old_traff написа:И после ми казвайте, че Манчестър Юнайтед има най-добрите фенове, е*и му майката!
Критиката е съвсем заслужена. Дайте сега като сме паднали да си затворим очите и да кажем, че сме нямали късмет и такъв мач няма да се повтори. Ван Гаал 3 пъти губи от Суонзи с един и същ резултат, а това за мен значи, че тъпче на едно място и не се променят нещатата.
Значи според Вас, щом критикуваме не сме фенове ? Невил и Скоулс, когато критикуват и те ли не са фенове на отбора или ? Истината си е истина, няма нужда да я спестяваме.
[/center]- old_traff
- Контакти:
Rofles написа:old_traff написа:И после ми казвайте, че Манчестър Юнайтед има най-добрите фенове, е*и му майката!
Критиката е съвсем заслужена. Дайте сега като сме паднали да си затворим очите и да кажем, че сме нямали късмет и такъв мач няма да се повтори. Ван Гаал 3 пъти губи от Суонзи с един и същ резултат, а това за мен значи, че тъпче на едно място и не се променят нещатата.
Значи според Вас, щом критикуваме не сме фенове ? Невил и Скоулс, когато критикуват и те ли не са фенове на отбора или ? Истината си е истина, няма нужда да я спестяваме.
Напротив, всеки има право да критикува, стига да има аргументи. Просто си мисля докъде стигнахме че да искаме да падаме само да уволнят треньора.