Манчестър Юнайтед - Саутхемптън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Саутхемптън

Мнениеот Tobacco » 19 окт 2013 22:53

wolf написа:
MuFc1878 написа:
wolf написа:Мойс наистина успя да изведе Евертън пред Юнайтед :mrgreen: Няма да се стягате, за 8 кръга сте само 6 точки от топ 3 и 8 от челото

Кой ти гледа точките като отбора играе плачевно вече 3 месеца :| Все пак става дума за действащият шампион на Англия!

Ами поне научихме 2 неща от престоя му при вас досега -
1во - Фъргюсън не винаги е прав в избора си и второ може да имаш и 10 години опит в среден по класа отбор като Евертън във ВЛ, но големия клуб и големите очаквания е са нещо коренно различно. Между другото Евертън почнаха да играят много добре откакто го няма него

Да и се убедихме че разликата м/у Фърги и останалите е огромна,същите футболисти миналия сезон станаха шампиони с голяма разлика от втория. Само този човек е способен на тва.. :( Ако не се пръснат 100+ милиона за селекция на сезон който и друг да дойде няма да се справи.
Сега Фърги го няма на пейката и всичко е толкова различно,ама аз си го очаквах и не съм толкова изненадан вече.Пък и имам някаква надежда че до края на сезона нещата ще станат поне малко по-добри.От тва което видях в репортажите и успях да прочета,май сме се дръпнали като типично по акъла на средняшки треньор,сменил е Рууни за Смолинг,вместо да търси 2-ри гол.Уелбек с нереално тъпо и некадърно отиграване към края на мача за което дикретно трябва да бъде премахнат от първия отбор,става въпрос за положението при което Рууни беше напълно сам на скорост и само трябваше да му подаде и да разтреля вратарчето на Саутхемптън,ма нашия Дани пак се НАСРА,вече не е много забавно,плачевно е..

shit ден като цяло :|
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 окт 2013 23:51

Всички са категорични - смените на Мойс загубиха 2 точки!

АФ (Алекс Фъргюсън – б.р.) никога не би сменил Рууни за защитник, когато водим само с 1-0. Изпращаме грешното послание. Атака!!!!!!

Смолинг за Рууни, за бога. Най-тъпата смяна някога.

Все още се опитвам да проумея смяната на Рууни със Смолинг. Веднага след като успея, се захващам с Райън Гигс за Нани. Мойс ми поставя тежка задача.

Каква смяна!! Рууни за Смолинг!! Остави тия тактики за Евертън!

Мойс трябва да поеме вината днес, шокиращи смени през второто полувреме, Гигс и Смолинг вместо Нани и Рууни – сами си търсим проблемите.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 окт 2013 10:18

Направи ми лошо впечатление още едно нещо! Къде беше домакинският натиск? Започна мача гостите си си цъкат на 21, почва второто пак нищо. Със Сър Алекс такива мачове общо взето се решаваха в първите минути на второто полувреме. После, ако искаш пусни 3 защитника.......

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 26 окт 2013 09:26

От май месец псувам маус! Изморих се вече! Гледам, че и вие го почнахте вече, значи може да спирам! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”