wolf написа:MuFc1878 написа:wolf написа:Мойс наистина успя да изведе Евертън пред ЮнайтедНяма да се стягате, за 8 кръга сте само 6 точки от топ 3 и 8 от челото
Кой ти гледа точките като отбора играе плачевно вече 3 месецаВсе пак става дума за действащият шампион на Англия!
Ами поне научихме 2 неща от престоя му при вас досега -
1во - Фъргюсън не винаги е прав в избора си и второ може да имаш и 10 години опит в среден по класа отбор като Евертън във ВЛ, но големия клуб и големите очаквания е са нещо коренно различно. Между другото Евертън почнаха да играят много добре откакто го няма него
Да и се убедихме че разликата м/у Фърги и останалите е огромна,същите футболисти миналия сезон станаха шампиони с голяма разлика от втория. Само този човек е способен на тва..
Сега Фърги го няма на пейката и всичко е толкова различно,ама аз си го очаквах и не съм толкова изненадан вече.Пък и имам някаква надежда че до края на сезона нещата ще станат поне малко по-добри.От тва което видях в репортажите и успях да прочета,май сме се дръпнали като типично по акъла на средняшки треньор,сменил е Рууни за Смолинг,вместо да търси 2-ри гол.Уелбек с нереално тъпо и некадърно отиграване към края на мача за което дикретно трябва да бъде премахнат от първия отбор,става въпрос за положението при което Рууни беше напълно сам на скорост и само трябваше да му подаде и да разтреля вратарчето на Саутхемптън,ма нашия Дани пак се НАСРА,вече не е много забавно,плачевно е..
shit ден като цяло