Манчестър Юнайтед - Арсенал 13.12.2010
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Leooo
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Арсенал 13.12.2010
Най-важното след мача беше че Манчо вече са еднолични лидери , дано остане така до края на сезона ! Венгер е доказал че не е на нивото на Фърги
[center]
[/center]

[/center]

-
THE G.A.M.E
Ако не се лъжа, миналия шампионат - Ман. Юн. в един момент, отново бяха еднолично начело, и пак бяха с мач по малко от конkурентите си ....
Но, кой стана шампион ?
Сега като настъпи лудницата от мачове след 20 Декември, ще си проличи, дали Юнайтед са по здрави и издражливи от миналата година.
Всъщност, това ще проличи още в мача с Челси !
Но, кой стана шампион ?
Сега като настъпи лудницата от мачове след 20 Декември, ще си проличи, дали Юнайтед са по здрави и издражливи от миналата година.
Всъщност, това ще проличи още в мача с Челси !
realist написа:sMotLiO, kartago, само не разбирам защо ме нападате така злостно? За това, че изразих субективното си мнение за един скучен мач ли? За сведение, като фен на Ливърпул, ми е все едно дали шампион ще е Ман, Арсенал, Челси или Стоук Сити. Наистина ми е все едно. Аз отдавна съм се примирил, че ние поне още 20 години шампиони няма да станем. Снощи гледах мача като безпристрастен зрител и очаквах хубав футбол и зрелище, а получих скука. Ако на вас този мач ви е харесал, ваша си работа. Всеки си има критерии. А дузпата беше смешна, защото защитника пада, подпира се на ръката си и топката го удря в опорната ръка, която няма как да бъде преместена. Виждали сме десетки такива случаи, в които дузпа не се дава, защото няма умисъл. Не казвам, че Ман не са победили заслужено, напротив. Просто мача беше ужасен. Доколкото виждам от коментарите, не само аз мисля така, а всички безпристрастни зрители.
Доколкото ти следя мненията,винаги обиждаш и принизяваш постигнатото от Юнайтед,така че не ти отива да се правиш на ощипан. Всеки има право на мнение,но ти прекаляваш с пристрастията в повечето случаи.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder