КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун 3:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун (23.09 | 22:00)
МАРСИАААААААААААААААААААААААААЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
[/center]- old_traff
- Контакти:
МАРСИАЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Тва момче ще стане по-добър от Анри, ако така продължава.

Алекс, двама от твоите - Фелайни и Валенсия бяха най-слабите в тоя мач, не мога да определя кой беше по-слаб. По-добре да си бяхме пуснали юноши на тяхно място. Прекалено слаби просто бяха, Фелайни освен да сваля високите топки друго не го бива явно, перфектен е, когато губим в резултата, но иначе не става. Сума ти сгрешени пасове, крайно разочароващо. Валенсия едно свястно центриране нямаше.
КАЗАХ АЗ, КАЗАХ, че Марсиал трябва да е титуляр, но той е толкова добър, че му стигат и 20 минути да вкара !

КАЗАХ АЗ, КАЗАХ, че Марсиал трябва да е титуляр, но той е толкова добър, че му стигат и 20 минути да вкара !
[/center]Re: КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун (23.09 | 22:00)
Миии второто не беше зле. Марсиал, Перейра, Депай няуауауауауауау
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Честита победа, пичаги !
Можеше и повече, но колкото - толкова. Швайни е изрод, голям, неземен !
Марсиал ако продължава така.. просто не знам, шампиони може да ни направи ( шегувам се, за момента).
Перейра също ми хареса доста.
Можеше и повече, но колкото - толкова. Швайни е изрод, голям, неземен !
Марсиал ако продължава така.. просто не знам, шампиони може да ни направи ( шегувам се, за момента).
Перейра също ми хареса доста.
[/center]Re: КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун (23.09 | 22:00)
Изведнъж се оказахме отбора който може да генерира адската скорост!
Депай , Марсиал , Ашли ,Перейра , Валенсия ..... В тоя отбор центриранията нямат място , тоя отбор трябвя да мачка с физика.В комбо със Швайни и Ерера ....
Марсиалката - без коментар!
Депай , Марсиал , Ашли ,Перейра , Валенсия ..... В тоя отбор центриранията нямат място , тоя отбор трябвя да мачка с физика.В комбо със Швайни и Ерера ....
Марсиалката - без коментар!
- old_traff
- Контакти:
Паднахме се домакини на Боро. 
Получи се добра загрявка преди двубоя срещу Съндърланд.
Имаше някои страхотни моменти и най-вече марковото изпълнение на Перейра - напомни ми за времената на Бекс
Рууни се оптуши, Марсиал е под пара - това звучи като едно добро начало.
Като цяло можеше и по-добре в офанзивен план - мотивацията и играта на Ипсуич бяха под всякаква критика, което благоприятстваше една такава възможност, но и 3-0 също звучи приятно.
От моите!? Искаш да кажеш от нашите.
И защо се обръщаш към мен, все едно аз имам някакъв пръст в това(в незадоволителното им представяне)?
С времето ще влязат в ритъм, какъв е проблемът?
Някои от тях имат едва няколко минути през този сезон, така че...
Гледаме напред към Съндърланд
Имаше някои страхотни моменти и най-вече марковото изпълнение на Перейра - напомни ми за времената на Бекс
Като цяло можеше и по-добре в офанзивен план - мотивацията и играта на Ипсуич бяха под всякаква критика, което благоприятстваше една такава възможност, но и 3-0 също звучи приятно.
Алекс, двама от твоите...
И защо се обръщаш към мен, все едно аз имам някакъв пръст в това(в незадоволителното им представяне)?
smoothc написа:Получи се добра загрявка преди двубоя срещу Съндърланд.
Имаше някои страхотни моменти и най-вече марковото изпълнение на Перейра - напомни ми за времената на Бекс![]()
Като цяло можеше и по-добре в офанзивен план - мотивацията и играта на Ипсуич бяха под всякаква критика, което благоприятстваше една такава възможност, но и 3-0 също звучи приятно.Алекс, двама от твоите...
Казах го така, защото ти толкова искаш да ги гледаш титуляри, а те с нищо не го заслужават, особено Валенсия.
Да за купите може, но се вижда, точно в такива мачове се вижда, че не стават да са титуляри. Те двамата точно са перфектните скуад играчи, Валенсия го доказа това срещу Саутхямптън, а Фелайни не веднъж го е доказвал. На Косата, когато му се налага да подава точно топката изпитва затруднения, а Валенсия, когато трябва да центрира с левия крак му е такава мъка, че..
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта