ZARAA написа:Всеки прави грешки,още повече след като е толкова години начело на един от най-големите отбори в света,но я вижте какво е постигнал,на всеки му пожелавам да прави такива "грешки" тогава
+1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ZARAA написа:Всеки прави грешки,още повече след като е толкова години начело на един от най-големите отбори в света,но я вижте какво е постигнал,на всеки му пожелавам да прави такива "грешки" тогава
hajitsu написа:Мислех САФ за добър и успешен треньор до момента, в който направи грешката да купи дървото Бербатов!Това е от мен, говорете, колкото си искате, не ми пука! За мен Бербатов не става за нищо! Точка!
![]()
komi написа:hajitsu написа:Мислех САФ за добър и успешен треньор до момента, в който направи грешката да купи дървото Бербатов!Това е от мен, говорете, колкото си искате, не ми пука! За мен Бербатов не става за нищо! Точка!
![]()
Викаш не е ли Бензема не ми го хвали. Ей аман от дървени философи. Кажи ми, че не ти харесва как играе Бербатов да те разбера. Все пак всеки харесва или не харесва даден футболист. Няма как всички да сме на едно мнение. Ама да твърдиш, че не ставал за нищо, за мене означава, че разбираш от футбол колкото Вили Вуцов.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100sMotLiO написа:Много ще ме извиняваш,но Пике е смешен пред Рио. Пике нямаше никакъв шанс да се наложи като първи избор пред Рио и Вида,за това бе най-добре за него да се развива другаде.
Хайнце,Смит и Роси са посредствени футболисти.
На Форлан му бяха дадени много повече шансове да се докаже,отколкото заслужава.
botev_1912 написа:Georgiev11 написа:Здравейте правя една тема защото не открих подобна ,всеки който иска да дава мнения моето е :
Продадени:
Жерард Пике -5 ,6 пъти по добъе е от Рио Фърдинант
Габриел Ханце - въпреки контузията е доста по добър от Уес Браун
Джузепе Роси -поне на мен много ми харесва стила му на игра
Алан Смит-Въпреки тежката контзузия ,Смит е универсален играч и мисля че щеше да е полезен.
Диего Форлан-
А за привлечени
Оуен, Обертан , Бебе, Верон, и други
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта