Манчестър Юнайтед - Уигън (Събота) 20.11.2010
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Уигън (Събота) 20.11.2010
Btovfan80 написа:batmanlevski написа:ако бербатов е на терена Манчестър няма големи шансове за победа. 0-2.
Много се радвам за твойта прогноза! В 90% от случаите като предречеш неуспех - Юнайтед бият с резултат.
Към автора: По скоро очаквам Рууни да започне като титуляр, може би за сметка на Бербатов. Мачът със сигурност ще е труден, имайки предвид лекето Нани, който започна да краде и отбелязани голове(справка мачът Португалия-Испания)Някой трябва да го свали на земята, защото се е самозабравил!
Някой знае ли какво стана с това момче - Клевърли? В мачовете от предсезонната подготовка правеше впечатляващи включвания, типично крило с усет към гола! Според мен щеше да е много полезен за Юнайтед в отсъствието на Валенсия и Гигс. А за Гигс някой знае ли кога ще се завърне в игра?
Клевърли мисля, че не е в първия състав или поне Съра не го иска явно мисли, че няма опит иначе съм съгласен с тебе, че в предзезонната подготовка мачкаше, но нещо се позагуби в последно време..Което е лошо и съм съгласен за още едно нещо..
ТОВА ЛЕКЕ НАНИ отначало ми допадаше начина, по който играеше, но в последно време много му се качи самочуствието, но няма покритие.Лакомията му може да се потвърди с най-пресния пример както ти каза Португалия-Испания Роналдо вкарва и този от гол линията я довкарва а всъщност ако мога така да кажа си вкарва автогол.Да мисли преди да стреля да мисли дали е в засада или не.Не го искам в Юнайтед вече ... Говореше се че може да го ползва за разменна монета за Анхел Ди Мария жалко, че не стана.
[/center]- Roger_Federer
- Контакти:
Тук е ясно,че Юнайтед бие,важно е обаче Митко да вкара.3:0
твърдо 1
4-1
4-1
Rofles написа:Btovfan80 написа:batmanlevski написа:ако бербатов е на терена Манчестър няма големи шансове за победа. 0-2.
Много се радвам за твойта прогноза! В 90% от случаите като предречеш неуспех - Юнайтед бият с резултат.
Към автора: По скоро очаквам Рууни да започне като титуляр, може би за сметка на Бербатов. Мачът със сигурност ще е труден, имайки предвид лекето Нани, който започна да краде и отбелязани голове(справка мачът Португалия-Испания)Някой трябва да го свали на земята, защото се е самозабравил!
Някой знае ли какво стана с това момче - Клевърли? В мачовете от предсезонната подготовка правеше впечатляващи включвания, типично крило с усет към гола! Според мен щеше да е много полезен за Юнайтед в отсъствието на Валенсия и Гигс. А за Гигс някой знае ли кога ще се завърне в игра?
Клевърли мисля, че не е в първия състав или поне Съра не го иска явно мисли, че няма опит иначе съм съгласен с тебе, че в предзезонната подготовка мачкаше, но нещо се позагуби в последно време..Което е лошо и съм съгласен за още едно нещо..
ТОВА ЛЕКЕ НАНИ отначало ми допадаше начина, по който играеше, но в последно време много му се качи самочуствието, но няма покритие.Лакомията му може да се потвърди с най-пресния пример както ти каза Португалия-Испания Роналдо вкарва и този от гол линията я довкарва а всъщност ако мога така да кажа си вкарва автогол.Да мисли преди да стреля да мисли дали е в засада или не.Не го искам в Юнайтед вече ... Говореше се че може да го ползва за разменна монета за Анхел Ди Мария жалко, че не стана.
Клевърли е под наем в Уигън.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Тъкмо и аз четох тази новина и съм много разочарован!
Най-добрите ни млади футболисти, са под наем. Визирам не само Клевърли, но и Диуф, и Уелбек. Какво да ви говоря - държи Парк в отбора, а талантите ги гони под наем 
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Мен много ме е яд как изтървахме Посебон и Тошич. За мен това бяха много преспективни играчи и сега щяха да помогнат много на отбора. Нямаше да гледаме Обертан или Бебе например... А Посебон беше доста креативен поне докато играеше за младите дяволи.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
2:0
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
35 минути игра, 70% владеене на топката и нито едно чисто голово положение, и това срещу Уигън?
Македа на терена ли е изобщо? Баоси нещастния отбор... Оооооо, Уигън даже имат по-чисто положение вече!
САФ, пенсионирай се вече! Време ти е!
САФ, пенсионирай се вече! Време ти е!
Айдеее 2:0 победа БРАВО ЧЕРВЕНИ ДЯВОЛИ мачкайтеееееееееееее браво на Евра и Ернандес
Челси пада 1:0 от Бирингам
Челси все още за жалост са първи, но вече не е едноличен лидер
само головата разлика ..
Челси пада 1:0 от Бирингам
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта