_RoKi_ написа:Човек,говориш като фен на БербоsoUman написа:Започвам да си мисля, че каквото и да направи Бебратов винаги ще се намери някой недоволен разбирач и специалист. Медийте като си наумят някой и не го пускат докъто не го видят в трета палестинска девизия.. Дано тук случаят не е такъв. А и защо всички смятат, че головете са единствения критерий за ефективност на един футболист?Какво толкова те дразни,че фенове,които не харесват Бербатов,споделят своето мнение
Всеки си има такова,нито не карам да се съгласиш с него,нито ти можеш да ми кажеш да приема твоето
Никой не е казал,че головете са най-важни,но ми кажи един нападател какво е длъжен-да вкарва голове,нищо друго...Нито да гради играта,нито да се връща кой знае колко назад/А Бербатов си е типичен централен нападател/,нито да прави асистенции
А той до момента не бележи често,да не говорим за други неща като тичане и единоборства
Понеже си фен на МАН Ю, ти си отговори сам на този въпрос...
Първо - тук всеки играе и всеки вкарва - има тактика(понеже така играят големите отбори) .
Това, че не виждаш Бербатов да мята шпаги от центъра на "Олд Трафорд", далеч не значи, че не се бори и не отнема топки.
Като не бяга, защо има същия километраж като другите ?
Забелязал ли си колко(на брой) добри пасове дава - на фона на бастуни като Андерсон и Нани-17 млн(тихо).
Ако се загледаш, проблема е почти изцяло в халфовата линия - малко добри извеждащи подавания и много грешни пасове,
които водят до контри и голове.
Единственото нещо, което мега много ме дразни в играта му е това, че прекалено много я мисли понякога(един малък Г. Христов се крие в него
Може би ако спре да играе толкова колективно, ще е по-добре .
Иначе четвъртата власт може да те накара да повярваш в много неща. )