Мнениеот Jackxxx » 18 фев 2020 14:13
Пичове, с това черногледство ще ме откажете накрая от форума.
Аз вчера видях един Юнайтед, който въпреки много проблеми в момента показа характер и достигна заслужено до победата. Да, Магуайър можеше да бъде изгонен, но не беше. И това е грешка на съдията, ако изобщо е грешка. Защото в Англия сме виждали и доста по-груби ситуации без картони. Челси създадоха доста положения, но не уцелиха вратата. Двата отменени гола са си съвсем редовно отменени. Така че ако трябва да се сърдят на някого, трябва да е на себе си.
Ние продължаваме да имаме проблем с изнасянето на топката и със създаването на опасни ситуации пред накзателното поле на противника. Но това не е от вчера. За съжаление Марсиал не е достатъчно ефективен, Игало изпусна сам срещу вратаря, Джеймс върви по стъпките на Лингард, а единственият достатъчно креативен играч на терена беше Бруно, който дойде онзи ден. И ясно си личи, че се адаптира в момента.
Оле показва в мачовете срещу топ 6 отборите, че отбора има характер и може да победи всеки. За съжаление не показва същото отношение срещу по-затворените отбори. За това имаме нужда от по-креативно офанзивни футболисти, добра халфова линия, която да контролира темпото и защитници, които да вкарват едно 10тина гола на сезон общо.
Аз продължавам да вярвам и да твърдя, че Оле прави правилните неща в отбора и остава да започне да постига правилните резултати.