Да проследим гостуванията на Ван Гаал срещу дивизионните отбори и новаците към този момент.
МК Донс 0-4 - провал
Йоувил 2-0 - мъка+късмет
Кеймбридж 0-0 - провал/мъка
Престън 3-1 - мъка+късмет
Лестър 3-5 провал
Бърнли 1-1 мъка
КПР 2-0 мъка+късмет
Борнемут 1-2 мъка
Уотфорд 2-1 мъка+късмет
Забелязвате ли, че всички победи са били(бяха) плод на късмет?
Погледнете минутите на головете(9) - 64, 90, 65, 72, 88(дузпа), 58, 90, 11, 90
Звучи ли ви познато това?
Ко-импликация на серията от 11 мача но Олд Трафорд без гол.
Да, най-важното е да печелиш(независимо от минутите на головете), но тук същественото е, че тези голове в късните минути и липсата на голове през първото полувреме, са индикатор за импотентност и липса на ясна идея във фаза атака.
Някой случайно да не си помисли, че това(видиш ли) е някаква стратегия от страна на Ван Гаал.
Второто доказателство за тази ненормална ситуация е - високата честота на резултата 0-0 в ерата на Ван Гаал(11 пъти), което на фона на 70+ мача сигурно изглежда "нормално",...да, но ако се казваш Стоук Сити(на Пюлис), а не Манчестър Юнайтед.
Дори при"лошия" Дейвид Мойс имахме само 3 пъти 0-0, а вече при сър Алекс резултат 0-0...излизаше веднъж на високосна.
Правете сметка за какво иде реч - комбинацията от толкова резултати 0-0, тенденцията на Олд Трафорд през първото полувреме и непрекъснатите мъки срещу дивизонните/новаците до момента.
Колкото до мача с Дарби - ще е истинско чудо, ако всичко мине гладко. В смисъл, то е ясно, че няма да е лесно, но ситуцията е такава, че гаранция вече няма за нищо, особено след тези "амплитудни" колебания във формата и вътрешно напрежение.
Нямам никаква представа към какъв избор на титуляри ще се насочи Ван Гаал - уж повечето очакваме да включи младоците/резервите, но като цяло нищо не се знае.
От неунтрална гледна точка мисля, че нещата отиват към преиграване, но след по-малко от 48 часа ще разберем и какво точно ще се случи.
ФА къп | 4-ти кръг | Дарби Каунти - Манчестър Юнайтед | 1:3
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА къп | 4-ти кръг | Дарби Каунти - Манчестър Юнайтед
"Ако отново загубим срещата в последните минути ще бъде ужасно. Дойде ми до гуша. Понякога това как играем не е толкова важно. Може да играем добре и да загубим или да играем слабо, но да спечелим."
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
А ние си играем потресаващо зле от почти 3 години. А тоя бо*лук иска да му се извиним за това .......
Смути, има ли смисъл постоянно да сравняваш едно лай*о с друго лай*о, няма никакво значение и двамата са потресаващи. Разликата беше, че единия е страхливо ла*но, а другия нагло ла*но! ТОЧКА!!!!!!!! факт!
Смути, има ли смисъл постоянно да сравняваш едно лай*о с друго лай*о, няма никакво значение и двамата са потресаващи. Разликата беше, че единия е страхливо ла*но, а другия нагло ла*но! ТОЧКА!!!!!!!! факт!
Така е, нито с единия можем да постигнем нещо, нито с другия. Единия средняк, другия изкукал дъртак.
За мача не знам какво да очаквам. 1Х2 отвсякъде.
За мача не знам какво да очаквам. 1Х2 отвсякъде.
Според мен точно сега Ман.Юн. ще бият.Очевидно изтърват първенството поне за купата ще се напънат.
Ето и вероятните състави:

https://www.whoscored.com/Matches/1045697/Preview
Ето и вероятните състави:
https://www.whoscored.com/Matches/1045697/Preview
-
James Beattie
dindan написа:Според мен точно сега Ман.Юн. ще бият.Очевидно изтърват първенството поне за купата ще се напънат.
За купите, винаги стават изненади, най-вече в ФА Къп. Е, то Ман.Юн. сигурно не са се напъвали срещу Стоук , Нюкясъл и Саутхямптън. Преди тези мачове, титлата все още беше близо. Сега щяхте да сте с 45 точки, ако бяхте си спечелили последните 3 "лесни" мача.
James Beattie написа:dindan написа:Според мен точно сега Ман.Юн. ще бият.Очевидно изтърват първенството поне за купата ще се напънат.
За купите, винаги стават изненади, най-вече в ФА Къп. Е, то Ман.Юн. сигурно не са се напъвали срещу Стоук , Нюкясъл и Саутхямптън. Преди тези мачове, титлата все още беше близо. Сега щяхте да сте с 45 точки, ако бяхте си спечелили последните 3 "лесни" мача.
Кои "щяхме"?,бъркаш ме с някого!
Смути, има ли смисъл постоянно да сравняваш едно лай*о с друго лай*о,
Има смисъл, нещата трябва да се знаят и помнят!
p.s.Не мисля че на фона на това, което Ван Гаал показва като работа и отношение, е редно да класифицираш Дейвид Мойс като лай*но.
Да, той също имаше трески за дялане, но за разлика от Ван Гаал, поне показа достойнство и уважение най-вече към феновете и институцията Манчестър Юнайтед.
smoothc написа:Смути, има ли смисъл постоянно да сравняваш едно лай*о с друго лай*о,
Има смисъл, нещата трябва да се знаят и помнят!
p.s.Не мисля че на фона на това, което Ван Гаал показва като работа и отношение, е редно да класифицираш Дейвид Мойс като лай*но.
Да, той също имаше трески за дялане, но за разлика от Ван Гаал, поне показа достойнство и уважение най-вече към феновете и институцията Манчестър Юнайтед.
Е как няма да покаже уважение, той за разлика от наглия холандски физкултурник, няма самочуствие.
Мойс не е спечелил и турнир по белот сред приятелите си. Видяхме го и в Испания.
Както казах, няма смисъл да се сравняват две провалили са се ла*на. Няма значение, кое е по рядко и по-голямо.
Само и само да се изкараш УЖ прав
За мача, 0-0 , ако Дарби не направи дузпа, а да и наглия-наср*няк ще излезе със "всичко най-добро" от страх.