А по темата: какво предстои ли? Времето ще покаже

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Karsa Orlong написа:MuFc1878 написа:Karsa Orlong написа:venelin1984 написа:Имам лошото предчуствие че Съра ,ще му се бърка в работата и ще му реди състава.
Феновете на Юнайтед сигурно няма да са много нещастни, ако това се случи
По-добре да ти завиждат, отколкото да не те броят за жив!
п.п. Приликата с хора и събития от действителността е напълно случайна.
Знаех си, че ще се появи някой като теб. Не мисля, че съм казал каквото и да било лошо за отбора, на който си фен. Не би ли предпочел САФ да е начело още няколко години? Не изпитваш ли колеб4ния дали Мойс ще се справи? На мен лично ми е много интересно как ще се представи той и се опитвам да коментирам напълно безпристрастно. Щеше ли да реагираш така, ако от аватара ми те гледаше гола мацка, а не емблема на футболен клуб? Заяждането ти беше излишно.

Bianco написа:Убеден съм че Мойс ще се справи,защото със сигурност не случайно е избран от Сър Алекс за негов заместник.За теб и подобните ти остава само да стискате палци и да се надявате Юнайтед да тръгне по пътя на Л-пуул

Karsa Orlong написа: Просто ми е интересно, едва ли има някой, който се интересува от футбол и да не му е любопитно в каква посока ще поеме клуба от тук нататък. И се опитвам да покажа интереса си по съвсем нормален и незаядлив начин. А вие си търсете под вола теле колкото си искате

MuFc1878 написа:Както си писал, по такъв начин ще отвърна. Оттеглянето на Сър Алекс бе неизбежно, дойде в неочакван момент!

iliyan написа:MuFc1878 написа:Както си писал, по такъв начин ще отвърна. Оттеглянето на Сър Алекс бе неизбежно, дойде в неочакван момент!
И кое му е неочакваното ?! Беше казал , че ще си тръгне като шампион и просто миналата година не се получи и ако тази не се беше получила едва ли щеше да си тръгне
Сега не ми се търси , но имаше такова изказване през сезон 2011-2012 и все пак той е на 71г. И според мен ако през 2008 бяхте спечелили КЕШ точно тогава щеше да си тръгне , но не би и тази година беше поредният опит и не се получи с КЕШ , но се получи с титлата в Англия и си тръгна като победител , но ще видим какво точно е оставил за Мойс
И твърденията с мотиваторите са пълни глупости - какво повече може да ги мотивира от премиите и заплатите които взимат а ?!
Това с мотиваторите са празни приказки на журналистите на които едва ли някога ще повярвам !

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта