Баси тва ни е най-добрия мач от 3-4 години сигурно :shock: Не че няма да ни ушият второто полувреме де :lol: Трябваше да вкараме някоя от възможностите си, очаквам Сити да се стегнат и да поемат контрол над мача. Отделно и според мен ще сме без въздух някъде след 70-тата минута. Даже може и да сме с 10 човека тогава както Шоу и Дало са с картони и играят срещу Семеньо и Доку.
Късмет, че Дало не си изкара червен картон, много глупаво влизане в коляното на Доку.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Стоим много добре, учудващо! Дало когато и да го разкараме, вече ще е късно! Всички играят нахъсано и без да се пестят, което е много учудващо за нас :lol:
- Scholesy93
- Контакти:
Добро първо полувреме. Стила на Оле горе долу-добре подредени в защита и чакаме контрата. Разликата е, че Коби и Касемиро са по-технични от Фред и Скот, та не ни е страх да я вкараме в центъра. Дало обаче е тоталщета, бих пуснал Йоро или Доргу там, защото си плаче за червен или дузпа ще направи.
Лошото е, че при тая система и стил Куня и безсмислен при наличието на Бруно.
Лошото е, че при тая система и стил Куня и безсмислен при наличието на Бруно.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
ВАМОООООСССС
Бруно е магьосник!!!
Бруно е магьосник!!!
Мачкааааайййййййй!!! Да идват топчетата :lol: :lol: :lol:
Кво не му харесахте на състава се чудех още от началото :lol: Иначе браво, от доста време не бяхте играли толкова подредено и опростено. Според мен и Мейно и Бруно направиха чудесен мач.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
vasilnv написа:Днес ще отупаме Сити и до края на деня Карик с постоянен договор за 5 години :lol:
Така, първата част е готова. ВЛ да стяга гъзерете, Карик ги почва :lol:
Шегата настрана, да видим колко мача ще направим преди да почнем с ганкиното - този филм сме го гледали.
Но за днес 6+ на Карик - суха мрежа, 2 гола, 3 отменени, 2 греди и доста положения. Халфовата линия е като преобразена с Бруно, Коби и Казе. Бруно е играч на мача за мен. Мачът можеше и да тръгне в друга посока ако съдията беше дал ЧК на Дало. Гуардиола може би постъпи малко арогантно като излезе с толкова атакуващи полузащитници, а държа Райндерс резерва до втория гол.
- Scholesy93
- Контакти:
Е това е. Мач тип Сър Алекс срещу Венгер-ето ти топката, дай ми на мен положенията и головете. Ясен план, ясна идея, Пеп падна в капана. А ние година и нещо инвестирахме в една единствена идея-трифортри. И ще продължавам да твърдя, че тоя състав не е толкова слаб. Все има достатъчно класа да влезе в ЕКТ. Ама когато Бруно го направиш осмица, Амад халфбек, Люк централен защитник, Дало ляв халфбек....И изведнъж играчите ти виновни и не ставали и искаш само пари и пари да се хвърлят да ти станела системата.
Пожелавам му на Карик да ни вкара в ЕКТ, по възможност в ШЛ...и след това да дойде Луис Енрике или Чаби, а Карик да използва тази половин година да си намери работно място в друг отбор. Защото филмите от време на Оле не ми се играят пак. Тука със Сити затваряне и контри върши работа и се приема. Ама малките отбори трябва да им отключваме защитите.
Доргу не знам последния месец и нещо какво става, но от Иван Горанов се превърна в Гарет Бейл...Пу пу, дано наистина да съм бъркал и да стане читав играч от него.
Пожелавам му на Карик да ни вкара в ЕКТ, по възможност в ШЛ...и след това да дойде Луис Енрике или Чаби, а Карик да използва тази половин година да си намери работно място в друг отбор. Защото филмите от време на Оле не ми се играят пак. Тука със Сити затваряне и контри върши работа и се приема. Ама малките отбори трябва да им отключваме защитите.
Доргу не знам последния месец и нещо какво става, но от Иван Горанов се превърна в Гарет Бейл...Пу пу, дано наистина да съм бъркал и да стане читав играч от него.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
играха с хъс и огромно желание за победа,нещо невиждано от много време-пу пу пу да не ги урочасам :lol:
п.п. с кеф утре ще си разходя екипа из село
п.п. с кеф утре ще си разходя екипа из село
- MASTER_COOL
- Контакти:
Супер голове и игра, типична за Юнайтед.
Но аз изобщо не бързам с изводите и еуфорията.
Този филм сме го гледали многократно.
Когато разбием Брентфорд като гост с 4:0 - тогава ще сме Манчестър Юнайтед
Но аз изобщо не бързам с изводите и еуфорията.
Този филм сме го гледали многократно.
Когато разбием Брентфорд като гост с 4:0 - тогава ще сме Манчестър Юнайтед
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]