Положението изглежда напълно безнадеждно.
Да викат Оле. Поне сега ги няма мрънкалниците и като нищо ще влезе в топ 4 до края на сезона. :mrgreen:
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Предпочитам Нистелрой или Оле.
Иначе тоя Аморим супер много ме разочарова - абе маняк, премести Мбемо халфбек, сложи Бруно до Куня и пусни Коби Мейно, да видим пък дали няма да е по-добре, като толкова я искаш тая тактика.
А да - и махни турчето!
Иначе тоя Аморим супер много ме разочарова - абе маняк, премести Мбемо халфбек, сложи Бруно до Куня и пусни Коби Мейно, да видим пък дали няма да е по-добре, като толкова я искаш тая тактика.
А да - и махни турчето!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ливърпулската прокоба е това! :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Ливърпулската прокоба е това! :lol:
По-скоро е Глейзърска и ИНЕОС-ка
- MASTER_COOL
- Контакти:
Дублирана с некадърността на последните се получава картинка "ЩАСТИЕ и РАДОСТ" за всички хейтъри на Ман Юнайтед !
Мача със съседите беше идеален да дръпне Бруно на 10 и да полза Мейно титуляр на номер 6/8! Сам си рита столчето с този инат, а и вече играчите не искат да играят за него! Общо взето сценария го знаем и да идва следващата карикатура през другата пауза за националите, която ще вземе тлъста неустойка...
Играчите му показаха курвенския номер още на финала с Тотнъм. Сега си цъкат като миналата година и чакат новия мениджър. Аморим е тотален пътник и го знае още от зимата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз все още мисля, че има шанс да бъде спасен този сезон с НОРМАЛЕН треньор. :lol:
4-3-3 и всички шансове за топ 7 поне :oops:
4-3-3 и всички шансове за топ 7 поне :oops:
Няма нормален треньор който би дошъл при нас преди другото лято. Всеки ще иска да започне на чисто, а не да сърба попарата на предишни треньори и кърдити футболисти. В патова ситуация сме за пореден път....
мисля, че изпускате голямата картина на цялата работа :) а тя е, че Юнайтед играят без вратар откак дойде ЕТХ!!!! не знам какви резултати очаквате като се играе без вратар.... а пък като няма вратар и съответно няма резултати - самочувствието пада, почват съмнения и колебания и се завърта една спирала на пропадане..... не е виновен Аморим, а ЕТХ дето изгони Де Хеа и домъкна кашкавала Онана :))) даже според мен Аморим почна да напипва нещо последните мачове и на моменти Юнайтед играят по-добре сякаш.....
така че оставането или тръгването на Аморим зависи изцяло от новия вратар Леменс колкото и смешно да звучи :))) ако може да пази - Юнайтед най-после може да почне нещо да гради ....ако и той е издънка - Аморим скоро ще си стяга багажа! като цяло по-сигурно щеше да бъде ако бяха взели Емилиано Мартинез, та да видим с поемането на тоя риск накъде ще се завъртят нещата...
така че оставането или тръгването на Аморим зависи изцяло от новия вратар Леменс колкото и смешно да звучи :))) ако може да пази - Юнайтед най-после може да почне нещо да гради ....ако и той е издънка - Аморим скоро ще си стяга багажа! като цяло по-сигурно щеше да бъде ако бяха взели Емилиано Мартинез, та да видим с поемането на тоя риск накъде ще се завъртят нещата...