Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 30 авг 2025 18:21

Scholesy93 написа:Дало отляво е жива трагедия, оттам ще падне изравнителния, помнете ми думата. Естествено и Алтай ще помогне.

:cry: Петте минути до гола им бяха мастърклас от Дало как изглежда човек, който не знае къде се намира :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 30 авг 2025 18:45

Като цяло второто полувреме се вижда два от проблемите на треньор като Аморим. Смазваш ги от игра първото, повеждаш... и им даваш инициативата и почваш да браниш. Два пъти го направихме това.
И втория проблем-изпокарваш се с половината играчи щото си много взискателен и искаш топ представяне. Ама като подхождаш така трябва всички да са равни. Когато капитана бърка всеки един пас, трагедия е в защита и като цяло само се цупи а ти не го сменяш и настъкмяваш постройката само и само той да е на терена, тогава играчите губят респект към теб
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 авг 2025 18:56

Оставка!!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 30 авг 2025 18:59

Много лека дузпа, даже не съм сигурен, че беше в наказателното
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 30 авг 2025 19:08

Формално е дузпа, има задъжане , което спира на границата на пенала т.е. ако има нарушение си е дузпа. Сега отделно, че Амад падна леко...като цяло слаб мач. Оставка на Аморим, тези дървета с нормален тренер и с тези играчи отнасяха петуна.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2025 22:23

Голямо дерби с Бърнли. На три пъти повеждаме, за да вземем три точки. Изключително тежък сезон се очертава в окопити.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 30 авг 2025 22:30

Отново слаб мач и най-лошото е, че взехме мача. Лошо защото тоя лилипут треньора ще си помисли, че е голяма работа и оставка няма да даде. Не искам да омаложавам класта на играчите на Бърнли, но отбор който струва 4 пъти повече от противника си, се очаква да вземе мача без особенни трудности. Мазрулаи влезна за да е турист в този мач. Мейно имах чувството, че ако цял ден го оставят да стреля към вратата на Бърнли, нямаше да успее да я уцели.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 31 авг 2025 05:33

Вчера като цяло, с оглед очакванията, отбора поне създаде доста положения. Конкретно Мбемо показа на какво е способен. Смущавото е, че имаме треньор, който когато поведем на който и да е веднага им дава иницатиативата, и имаме вратар и защитници, които като дадем топката на противника веднага подаряват гол. Иначе Дало го критикувах, но второто полувреме показа един халфбек в тая система какво трябва да прави. Създаде доста положения. Смущаващото е, че тоя куц кон в непривична за него позиция създаде повече положения от Доргу за цялото си пребиваване в Юнайтед на любимата му позиция. Иначе, въпреки гола, Бруно е в трагична форма и тоя център не го виждам. А Сеско си ми харесва-засега не бележи, но първото му докосване е доста читаво, а въпреки двата пропуска ми хареса, че има добро движение в наказателното. А във въздуха сигурно от времето на Роналдо не сме имали играч като скочи и да имаш чувството че едва ли не пет секунди се рее във въздуха и чака топката да дойде, за да я стреля.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 31 авг 2025 11:31

Scholesy93 написа:Вчера като цяло, с оглед очакванията, отбора поне създаде доста положения. Конкретно Мбемо показа на какво е способен. Смущавото е, че имаме треньор, който когато поведем на който и да е веднага им дава иницатиативата, и имаме вратар и защитници, които като дадем топката на противника веднага подаряват гол. Иначе Дало го критикувах, но второто полувреме показа един халфбек в тая система какво трябва да прави. Създаде доста положения. Смущаващото е, че тоя куц кон в непривична за него позиция създаде повече положения от Доргу за цялото си пребиваване в Юнайтед на любимата му позиция. Иначе, въпреки гола, Бруно е в трагична форма и тоя център не го виждам. А Сеско си ми харесва-засега не бележи, но първото му докосване е доста читаво, а въпреки двата пропуска ми хареса, че има добро движение в наказателното. А във въздуха сигурно от времето на Роналдо не сме имали играч като скочи и да имаш чувството че едва ли не пет секунди се рее във въздуха и чака топката да дойде, за да я стреля.

Бруно, два сезона е трагедия. За жалост няма негова алтернатива в отбора. Сеско е доста добър и мисля, че може да помогне много на отбора. Амад направи не лош мач, но след като нямаш вратар и защитници е трудно да търсиш добър резултат. Този мач Юнайтед го взе на магаия и добре, че беше глупавата постъпка на Фостър, за да спечелим дузпа.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 авг 2025 17:55

За градското дерби ще бъдем пред Сити в класирането :shock: :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”