Scholesy93 написа:Дало отляво е жива трагедия, оттам ще падне изравнителния, помнете ми думата. Естествено и Алтай ще помогне.
:cry: Петте минути до гола им бяха мастърклас от Дало как изглежда човек, който не знае къде се намира :lol:
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Scholesy93 написа:Дало отляво е жива трагедия, оттам ще падне изравнителния, помнете ми думата. Естествено и Алтай ще помогне.
Scholesy93 написа:Вчера като цяло, с оглед очакванията, отбора поне създаде доста положения. Конкретно Мбемо показа на какво е способен. Смущавото е, че имаме треньор, който когато поведем на който и да е веднага им дава иницатиативата, и имаме вратар и защитници, които като дадем топката на противника веднага подаряват гол. Иначе Дало го критикувах, но второто полувреме показа един халфбек в тая система какво трябва да прави. Създаде доста положения. Смущаващото е, че тоя куц кон в непривична за него позиция създаде повече положения от Доргу за цялото си пребиваване в Юнайтед на любимата му позиция. Иначе, въпреки гола, Бруно е в трагична форма и тоя център не го виждам. А Сеско си ми харесва-засега не бележи, но първото му докосване е доста читаво, а въпреки двата пропуска ми хареса, че има добро движение в наказателното. А във въздуха сигурно от времето на Роналдо не сме имали играч като скочи и да имаш чувството че едва ли не пет секунди се рее във въздуха и чака топката да дойде, за да я стреля.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта