Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот vasilnv » 28 авг 2025 10:36

Шоу се беше засилил титлата да взима! :lol: Само заради това изказване трябва да бъде разкаран, явно изобщо не вдява какво е нивото в големите отбори
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2025 10:50

redhooligan написа:Поредна година, пореден резил. Аморимчо да си стяга куфара и да се омита. По жалък отбор на Юнайтед не съм виждал през съзнателните си 39 години. Достатъчно дълго време му дадоха на тоя анонимник. За вратарите пък какво да кажа ......! Още с привличането на Онана си казах, че този не е за клуб като Юнайтед. Трябваше да си задържим Де Хеа или да вземем Шмайхел младши, а те да вземат този мамун, който няма мач без грешка. Оня ден пък, когато гледах мача със Фулъм, останах безмълвен при излизанията на Алтайчо при всеки корнер. Само късметът ни покри да ни не вкарат поне 5 гола от корнер.
П.С. Рибата се вмирисва от към главата, което ще каже, че и стареца с паричките който успя по някакъв начин да изпревари арабите за 25% от акциите на клуба си върши работата перфектно.

+1
Супер точен коментар !
Общо взето си казал абсолютно всичко за моментното състояние на Юнайтед
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 28 авг 2025 11:24

Има разлика с идеята на Аморим да си наложи тъпата схема и идеята на Тен Хаг да си наложи стила. Тен Хаг като дойде поне искаше да налага конкретен стил а не схема. И тоя стил отговаряше на голям отбор. И той почна с трагични резултати, ама той почна и да сече баш тия играчи, които нямаха място в Юнайтед- Роналдо и Санчо заради мързела, Хари щото беше бавен и не можеше да се изнесе високо. То Тен Хаг в Аякс менкаше схемите-имаше периоди, в които играеше с типична девятка, а в друг период Тадич беше фалшива. Наистина жалкото настъпи като почна точкогонството. Реално първите 2/3 на сезона вървяхме добре и почна да се гради нещо, след тва му дойде мерака за първа купа и искаше да избута до топ 4. Ей там трябваше да има ръководство над него да му каже: Споко, гради и действай нагоре, и да изгубим топ 4 и да ни избумкат пак със седем гола Ливърпул сме зад теб. Важното е дългосрочно да се мисли. А Аморим просто дойде, разкара крилата, разказва играта на техничните халфове, отнася се като гъз и с играчи, които за мен уважават клуба и е редно да получат обратното. Отношението към Хоулунд, Майну, Зиркзее за мен е отвратително. Антъни и той е куц кон, ама като е бил на терена го е ринал. И пак: колко и да го плюс Тен Хаг, поне остави Коби и Гарначо зад себе си. Тоя един юноша не му даде реално шанс. Най-много ме е яд за Хари Амас. Тва лапе е създаден за халфбек в схема 3-4-3, ама щото явно няма физическите данни на добика Доргу не играе. А тя иначе скоростта и физиката на Доргу наистина му дава шанс да изкача на хубави позиции за центриране, просто кривия му ляв крак по-честа намира таблото отколкото нападателя.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 28 авг 2025 11:31

Аз и сега чакам реакцията на борда. Той вчера тва интервю, в което Аморимката атакува играчите че не му играят по балалайката, за мен се равнява на интервюто на Конте, дето избухна че шпорите са свикнали за нищо да не играят. И да видим кой ще е новия. Той сър Джим две перфектни лета направи-първото лято направи едномесечен анализ и реши да се довери на Тен Хаг, който всички го видяхме че е изпята песен. Ся даде на Аморим 250 милиона, а три мача по-късно тоя е най-усмиваната фигура в английския футбол. И слуховете явно замряха около трансфери, щото клуба при несигурност за треньора не иска нито да продава, нито да купува. То и мен ме е страх кой ще назначим. Сигурно някой ще дойде да преборим битката за оцеляване. А ми се иска да дойде някой, който да наложи младите играчи и агресивен стил ако ще и да изпаднем. Ама стил, не схема. Щото разлика има.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2025 11:45

Стила на Юнайтед е ясен. Директен и атакуващ. Никакво тики така и подобни дивотии. Друго трябва да има точка в договора на треньора - задължително 4-3-3 или 4-4-2 и никакви експерименти.
Простички неща за умни хора.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 28 авг 2025 11:47

Scholesy93 написа:Наистина жалкото настъпи като почна точкогонството. Реално първите 2/3 на сезона вървяхме добре и почна да се гради нещо, след тва му дойде мерака за първа купа и искаше да избута до топ 4.

Така е, бих допълнил че още като почнаха трансфери тип Вегхорст и Регуилон за сметка на Еланга и Карерас стана ясно, че не се мисли много в перспектива в този период. Около мачовете с Барселона тогава наистина играехме добър футбол и според мен най-много се доближаваше до стила му в Аякс. В някакъв момент обаче нещо прищрака, не съм сигурен и аз какво.
Иначе дано спрат продажбите на Гарначо, Хойлунд и Антъни ако щеш, че да не трябва да им търсим нови 100-милионни заместници зимата и другото лято.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 28 авг 2025 11:53

Иначе да вдигна малко очакванията, това е от интервюто му след мача:
Ruben Amorim after Manchester United crashed out of the Carabao Cup at Grimsby: "I think the players spoke really loudly about what they want today. Something has to change, and you’re not going to change 22 players again.

Аз го разбирах, че той ще бъде сменен, ама току виж се окаже, че е имал предвид схемата :lol: Другия мач излизаме с 3-5-2! :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 авг 2025 12:12

Няма никаква разлика от първия му мач с Ипсуич през ноември и този вчера. Един и същи компот от идиотщини. Гарначо не е толкова слаб, но по латино му прави сечено нарочно.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 28 авг 2025 13:29

Аморим има един правилен ход и това е да си подаде оставката.
Ако бъде уволнен, редом до жалката история, която остави в Юнайтед ще си лепне и етикета на леке, което се вълнува от парите само.
Ако реши да прави промени по схемите на игра, тренировки, стил, то ще загуби изцяло и малкото респект, който някои играчи имат към него, защото никой няма да му вярва на отчаяните мерки.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2025 13:38

Jackxxx написа:Аморим има един правилен ход и това е да си подаде оставката.
Ако бъде уволнен, редом до жалката история, която остави в Юнайтед ще си лепне и етикета на леке, което се вълнува от парите само.
Ако реши да прави промени по схемите на игра, тренировки, стил, то ще загуби изцяло и малкото респект, който някои играчи имат към него, защото никой няма да му вярва на отчаяните мерки.

Всъщност си адски прав.
Няма друг полезен ход за него като мъж и бъдещето му като треньор, освен Оставка.
И то трябва да я подаде в рамките на днешния ден !

45м. - 1.33 т./м.

При такава статистика, няма какво друго да стане

Върни се в “Манчестър Ю”