Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Лято 2025
Сакралната дата 01.07 удари. Да видим как ще "завалят" трансферите. Златен дъжд :lol:
MuFc1878 написа:Сакралната дата 01.07 удари. Да видим как ще "завалят" трансферите. Златен дъжд :lol:
Ако днеска не обявим Мебмо, значи няма да го обявим никога, и без това цял месец му отделихме на брадатия кечист.
Все се чудя при толкова катастрофален сезон да не запретнеш ръкави и да си готов навреме за новата кампания. До края на август ще се точи селекцията, а и не е ясно кой ще продадем. Би било скандално Аморим да тренира отново Рашфорд, Санчо и Антони на подготовката.
@Fabrizio Romano :
„ЕКИТИКЕ е едно от имената в списъка с нападатели за #MUFC, това е сигурно, но МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД НЯМА да плати 100 милиона евро за нападателя.“
„Или Айнтрахт ще намали цената или е почти невъзможно, МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД да го привлече“
„Манчестър Юнайтед има нова трансферна политика и тъй като са УВЕРЕНИ в Брайън Мбеумо, НЯМА да инвестират луди пари в нападател“
„ЕКИТИКЕ е едно от имената в списъка с нападатели за #MUFC, това е сигурно, но МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД НЯМА да плати 100 милиона евро за нападателя.“
„Или Айнтрахт ще намали цената или е почти невъзможно, МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД да го привлече“
„Манчестър Юнайтед има нова трансферна политика и тъй като са УВЕРЕНИ в Брайън Мбеумо, НЯМА да инвестират луди пари в нападател“
Вземем ли Мбемото според мен не ни трябва нов нападател. Не съм убеден колко добре ще се справя Амад като ляв халфбек, отделно ще имаме Бруно, Маунт, които да играят на позициите в атака. Както и непродаваемите Санчо, Рашфорд и т.н.
Каземиро иска и той да седи, за да има шансове за световното. Абе като цяло се оформя доста небалансиран отбор и явно още един сезон ще кретаме в долната половина и ще разчитаме на див късмет в КУК или ФА къп, за да осмислим сезона...
За мен вратарския пост си остава с най-висок приоритет, но предполагам е трудно да се уреди топ вратар когато си завършил 15-ти...
Каземиро иска и той да седи, за да има шансове за световното. Абе като цяло се оформя доста небалансиран отбор и явно още един сезон ще кретаме в долната половина и ще разчитаме на див късмет в КУК или ФА къп, за да осмислим сезона...
За мен вратарския пост си остава с най-висок приоритет, но предполагам е трудно да се уреди топ вратар когато си завършил 15-ти...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Вземем ли Мбемото според мен не ни трябва нов нападател. Не съм убеден колко добре ще се справя Амад като ляв халфбек, отделно ще имаме Бруно, Маунт, които да играят на позициите в атака. Както и непродаваемите Санчо, Рашфорд и т.н.
И вратаря ли вкарва головете? С НАЙ-ВИСОК приоритет е номер 9.
Beloev написа:@Fabrizio Romano :
Трябваше ми време да асимилирам каква му е цената :lol: Вече дадохме над 100 млн за рендетата Хоя и Зирка. Да си бяхме взели дядо Кейн навремето 8-)
- MASTER_COOL
- Контакти:
100 млн за Етикета е чиста проба лудост !
По-добре да вземем Уоткинс, ако Гьокереш отпада
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:100 млн за Етикета е чиста проба лудост !
Марсиал е свободен агент :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
:lol: :lol: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]