Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Слушайте Бойко Величков. Лекция на тема жалък Юнайтед. Браво, право в целта !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Beloev написа:Кафевия днес ни закла 2 пъти...
Преди време бях казал, че Зомер не е лош вариант за Юнайтед, когато напускаше Байерн.
Рядко се вижда вратар в топ клуб да прави толкова често грешки. Даже онзи ден в мача с Арсенал си помислих, че Байандир е изместил Онана, понеже не следя Юнайтед. И той направи някои изумителни спасявания. Логично бе Аморим да пуска него вместо Онана, но не.
След култовия трансфер който направи с Антъни, плешивия направи грандиозна простотия махайки Де Хея и купувайки кафяв вратар за 50м!!!
Много ми е странно, че мениджъра иска само да падаме, да свикваме, най-слабите в историята на клуба. Вече малко ташак си прави :D Само със загуби до май няма да постигне много :D
- Scholesy93
- Контакти:
Вчера изказването му беше наистина скандално: играчите и феновете ще страдат, съжалявам, но аз знам само един начин да работя. Поне е откровен човека. Ръководството да му мисли оттук нататък. Аз продължавам да смятам, че ръководна фигура, която е готова да накара всички да страдат, а сама не е готова да се промени, бюджет не заслужава. Дано да бъркам и да обърне хода на потъващия кораб де.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
MuFc1878 написа:Много ми е странно, че мениджъра иска само да падаме, да свикваме, най-слабите в историята на клуба. Вече малко ташак си прави :D Само със загуби до май няма да постигне много :D
Тонка според мен е потресен от футболния интелект на поне едно 70 % от играчите си. Не е виновен, че има собствена визия и принципи за схема, подредба, тактика и т.н. Аз му правя евала, че я налага въпреки момента. Това е човек, който може да си тръгне веднага още утре, защото е МЪЖ за разлика от ЕТХ.
Проблемите са в корена на дървото и то с характера на болест РАК. Ако не се вземат адекватни мерки и не се начертае правилна стратегия за бъдещето, Чемпиъншип ни зове. Ние сме напълно обезкървен морално отбор, наистина нищо не е останало от манталитета на Ман Ютд. Малко отборче сме в момента и всеки може да ни бие на Олд Трафорд. Няма никакъв респект от противника, идва и ни гази. Да благодарим на Глейзър фемили, че за 15 години направиха немислимото и ни заличиха напълно. Аз вече съм загубил доверие и към Инеос , които доказаха че са тотално неадекватни и тяхното присъствие ни тласна още по-надолу.
Прав е Аморим - Това е най-слабият Ман Юнайтед в Историята. Няма за какво да му се сърдим - искрен и истински е.
Ако е похарчил 500 млн да го унищожим,но в случая жертвата е само той. Просто на него му се падна "честта" да обере всичкия останал плод от едно гениално управление.
- Black&White1926
- Контакти:
Страданието не е проблем когато си фен на : Милан , Манчестър Юнайтед и Локомотив Пловдив :mrgreen: Американски собственици да искаш дърти алчни дядовци нещастни. Ще страдаме докато не ги изрине всички дървета :!:
[offtopic][center][wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/news/soccer/2008/5/22/newswide12114061450.jpg[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.awooga.org/images/cii8ik5fl1svb9qh69a.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://i27.tinypic.com/2vaxyc0.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://31.cdn.bit2host.eu/wp-content/uploads/2010/10/JT-crying.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.awooga.org/images/cii8ik5fl1svb9qh69a.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://i27.tinypic.com/2vaxyc0.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://31.cdn.bit2host.eu/wp-content/uploads/2010/10/JT-crying.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Честно казано, трябва да има договорки с телевизиите, да се пропускат някои интервюта на мениджърите. Аморим през 3 дена го питат какво става, а той повтаря едно и също. На никому не помага това напрежение, което се създава. Не защитавам Аморим, даже напротив, смятам че с твърдоглавие няма да стигне далеч. Но най-малкото, той казва, че му трябва време на тренировки. Освен това, той спомена, че играчите влизайки в мача мислят за много неща и са под стрес. Това може да се дължи на купищата указания, които имат в новата схема, но отделно натиска на медиите е безсмислен. Отделно от това снощи Аморим си личеше не е на себе си. Под леката закачка с журналиситите "нали искате заглавия" се крие много самоконтрол, за да не избухне. Това е хубаво, че се владее, но в крайна сметка никой мениджър, няма да каже истинските и реални причини за проблемите в такъв момент на журналистите. И се стига до момент, в който си говорят глупости само.
Аз не знам какво толкова има да ѝ разбират на тази схема футболистите. Очевидно е, че играят без особено желание, не се борят за първа и втора топка, не си покриват зоните добре, не си помагат един на друг. И 3те гола на Брайтън са от малоумни грешки, които не би трябвало топ професионален футболист да допуска. Айде, хора сме. 1 гол да ти вкарат заради такава грешка и то веднъж на 2 месеца. Ми те Брайтън не създадоха, ситуациите. Ние си ги създадохме сами. Виждал съм и Ван дер Саар да изпуска топка и да му вкарат. Ама 1 път за всичките години. Тоя неандерталец Онана колко гола има вече такива...
Аз не знам какво толкова има да ѝ разбират на тази схема футболистите. Очевидно е, че играят без особено желание, не се борят за първа и втора топка, не си покриват зоните добре, не си помагат един на друг. И 3те гола на Брайтън са от малоумни грешки, които не би трябвало топ професионален футболист да допуска. Айде, хора сме. 1 гол да ти вкарат заради такава грешка и то веднъж на 2 месеца. Ми те Брайтън не създадоха, ситуациите. Ние си ги създадохме сами. Виждал съм и Ван дер Саар да изпуска топка и да му вкарат. Ама 1 път за всичките години. Тоя неандерталец Онана колко гола има вече такива...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Незнам дали сте гледали вчера Бойко Величков, който е супер запален фен на Юнайтед ! Човека си го каза ясно и точно и аз съм на 100 % съгласен с него. Според него , а и според мен големият проблем е ТОТАЛНО погрешната селекция на клуба.
Ето ги всичките от ерата на ЕТХ :
1. Антъни - тотално разочарование - отдаден под наем на Бетис
2. Каземиро - един силен сезон, твърда резерва
3. Лисандро Мартинез - на приливи и отливи, често в лазарета. Като цяло 50/50. При САФ щеше да е водоноска.
4. Маласия - без коментар - поредния турист на заплатка
5. Ериксен - резерва
6. Хойлунд - голямата надежда на която средната оценка е под 6 за последните 30 мача. 2 гола до момента
7. Маунт - наследника на Шоу по контузии
8. Онана - най-голямата дупка
9. Баяндър - резерва
10. Евънс - УАУ
11. Йоро - перспективен и надежден
12. Угарте - титуляр
13. Де Лихт - пореден провал
14. Зиркзее - нещо като нападател ама не съвсем. И той не знае кое качество му е най-силното.
15. Мазрауи - отхвърлен от Байерн , но титуляр при нас.
С този материал, който и да е треньор - ВСЕ ТАЯ !
Общо взето успеваемост 5/15 в най-добрия случай !
Пръснати средства - около 800 милиона !
ЕТХ е най-големият престъпник в футбола
Ето ги всичките от ерата на ЕТХ :
1. Антъни - тотално разочарование - отдаден под наем на Бетис
2. Каземиро - един силен сезон, твърда резерва
3. Лисандро Мартинез - на приливи и отливи, често в лазарета. Като цяло 50/50. При САФ щеше да е водоноска.
4. Маласия - без коментар - поредния турист на заплатка
5. Ериксен - резерва
6. Хойлунд - голямата надежда на която средната оценка е под 6 за последните 30 мача. 2 гола до момента
7. Маунт - наследника на Шоу по контузии
8. Онана - най-голямата дупка
9. Баяндър - резерва
10. Евънс - УАУ
11. Йоро - перспективен и надежден
12. Угарте - титуляр
13. Де Лихт - пореден провал
14. Зиркзее - нещо като нападател ама не съвсем. И той не знае кое качество му е най-силното.
15. Мазрауи - отхвърлен от Байерн , но титуляр при нас.
С този материал, който и да е треньор - ВСЕ ТАЯ !
Общо взето успеваемост 5/15 в най-добрия случай !
Пръснати средства - около 800 милиона !
ЕТХ е най-големият престъпник в футбола
По принцип успешен клуб оправляван от евреи НЯМА. В този клуб е важно само да се излезе на + и толкова! Едно време Съра ги покриваше, но след него е потоп. Тотнам са същите!