Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Да, аз лично виждам, че е статичен на терена, топките минават покрай него, много грешни пасове, няма физиката, няма и физическата подготовка за цял мач на висока скорост. Да, има някакви проблясъци чат-пат, ама да е някакъв мега-талант, който да заслужава 6 годишен договор от воле с 200к заплата. Хубаво вижда другите как получават нам си какви заплати, но тези хора поне са показали нещо, някъде, някога си и продължават да показват. Рашфорд си имаше силните сезони, Каземиро е толкова титулован, а първият му сезон при нас беше много добър, Магуайър и той, Шоу преди контузията също... не казвам, че заслужават СЕГА тези заплати, но това е резултат на тъпите им договори от миналото. Не трябва да повтаряме същите грешки, защото виждаме, че при нас стават алчни заради феноменалните заплати и спират да играят.
- Scholesy93
- Контакти:
Е ние защото решихме да доверим на играчи които са " показвали" а вместо на хора които ще покажат сме на това дередже. 200к и аз не съм съгласен да му се дават, за мен просто се вижда, че момчето усеща потъването на кораба и бърза да скача.
А за физическите качества мен честно казано не ми дреме. При Жозе събрахме Матич, Погба, Скот, Лукаку, Байи, Смолинг, Фелайни, Джоунс и помня експертите как декларираха, че ще доминираме физически и че титлата е сигурна...и Пеп взе титлата с лилипути тип Агуеро, двамата Силва и Стърлинг. Че и от корнери ни бележеше с Отаменди. Не искам сега да минаваме в другата крайност и да търсим житни бегачи високи като жирави. То само това редуваме-махайте ги тия разглезени таланти, след това махайте ги тия скарани с топката черноработници. Стърлинг Ливърпул го продадоха в абсолютно същата ситуация и след тва оня вкара 150 гола за Сити и взе пет титли. И тогава пак: тоя малкия нищо не е постигнал, да си ходи с таланта в Сити да си взима парите.
А за физическите качества мен честно казано не ми дреме. При Жозе събрахме Матич, Погба, Скот, Лукаку, Байи, Смолинг, Фелайни, Джоунс и помня експертите как декларираха, че ще доминираме физически и че титлата е сигурна...и Пеп взе титлата с лилипути тип Агуеро, двамата Силва и Стърлинг. Че и от корнери ни бележеше с Отаменди. Не искам сега да минаваме в другата крайност и да търсим житни бегачи високи като жирави. То само това редуваме-махайте ги тия разглезени таланти, след това махайте ги тия скарани с топката черноработници. Стърлинг Ливърпул го продадоха в абсолютно същата ситуация и след тва оня вкара 150 гола за Сити и взе пет титли. И тогава пак: тоя малкия нищо не е постигнал, да си ходи с таланта в Сити да си взима парите.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
-
- Контакти:
Ами това е проблема, да! Че нададохме огромни заплати на "звездите". Ама лошото е, че и на малките нададохме и с това им сринахме морала. И сега ще направим грешката с Гарнака и Мейно.
А иначе за физиката: не казвам, че ще се провали заради физиката си, а заради много неща. Просто показва вече кифленското в него из социалките и това ще го срине. Добави и нещата, които съм изброил и какво да ти кажа... няма да е новият Стърлинг, Агуеро, Силва! Не е казано, че ще се срине, но просто шансът и перспективата му натам върви.
А иначе за физиката: не казвам, че ще се провали заради физиката си, а заради много неща. Просто показва вече кифленското в него из социалките и това ще го срине. Добави и нещата, които съм изброил и какво да ти кажа... няма да е новият Стърлинг, Агуеро, Силва! Не е казано, че ще се срине, но просто шансът и перспективата му натам върви.
Astronomer написа:Ами това е проблема, да! Че нададохме огромни заплати на "звездите". Ама лошото е, че и на малките нададохме и с това им сринахме морала. И сега ще направим грешката с Гарнака и Мейно.
е разбрахте,че църна маймуна и в GB и в България си е гнусен безочлив нагъл ЦИГАНИН боята не лъже от 70-80 год. се мъчат да прирвавнят църните маймуни към белите но не се подлучава циганиа си е циганин(най-хубавият циганин е мъртвия)
Toя Анхел Гомес да не мислите, че много, много ви обича и не може да живее без вас, особено за дето го изхвърлихте като ненужен парцал? Всичко е заради парите! Не знам кой клуб харчи най-много за заплати, но няма да се учудя да сте вие или поне до скоро да сте водели в класацията. Нищо не става така, освен че завъждате кърлежи! Най-доброто нещо, което може да ви се случи е Чемпиъншип - пречистване от кръвопииците на всички нива и започване на чисто. Това обаче няма да се случи, така че Аморим да се стяга - пътят ще е дълъг и трънлив. С правилните ходове на ръководството, той ще го извърви, първото обаче изобщо не е сигурно.
Ебати бруталната резачка от съдията. Още първото ни нашари с картони без нарушения и сега директно брадвата.
И предният мач с Ливърпул същото беше.
И предният мач с Ливърпул същото беше.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs-2021/klz1645857647g.jpg[/wrapimg][/center]
Бахти съдийските лай.а.....:@:@:@:/@/@/@:@:#/@
-
- Контакти:
Втори жълт имаше, дузпа не.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
- Scholesy93
- Контакти:
Той Хауърд Уеб май за пети път този сезон ще ни се извинява...Те го критикуваха едно време че ни подкрепял, тоя сезон явно е инструктирал подопечените му съдийски мърши да го изперат и да ни режат...
Иначе Дало няма да го коментирам. Повече никви португалски емоционални инфантили в тоя състав, Дало и Бруно са ми достатъчни.
Иначе Дало няма да го коментирам. Повече никви португалски емоционални инфантили в тоя състав, Дало и Бруно са ми достатъчни.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
От доста време по смешна дузпа не бяха давали!!! Нашарииха ни с картони още първото от нищото!!!