Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 26 ное 2024 14:05

Трябва да вярваме в "процеса Аморим". Всички - фенове, футболисти, ръководство.
Друг избор няма.
Понякога за да се получат нещата е необходимо да ги разбъркаш надолу с главата.
Точно това прави Аморим в момента.
Спирам да коментирам играта за известно време.
Хареса ми онзи ден една негова мисъл : Можех лесно да ги нареда да спечелим този мач и другия, но след една година ще се сблъскаме отново със същия проблем и ще сме до никъде в развитието.
По-подходящ момент за тази реформа няма, сезона е повече от приключил - нека експериментира
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

hipopotuk
Контакти:

Мнениеот hipopotuk » 26 ное 2024 17:27

MASTER_COOL написа:Трябва да вярваме в "процеса Аморим". Всички - фенове, футболисти, ръководство.
Друг избор няма.
Понякога за да се получат нещата е необходимо да ги разбъркаш надолу с главата.
Точно това прави Аморим в момента.
Спирам да коментирам играта за известно време.
Хареса ми онзи ден една негова мисъл : Можех лесно да ги нареда да спечелим този мач и другия, но след една година ще се сблъскаме отново със същия проблем и ще сме до никъде в развитието.
По-подходящ момент за тази реформа няма, сезона е повече от приключил - нека експериментира

Напълно си прав,но има едно но,трябва ръководството да е зад тренера ,а не да защитава тая сбирщина от разглезени цигани........ако ли не пак старата песен на нов глас.Или правиш каквото каже тренера или играеш при юношите.Няма друг път.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 26 ное 2024 23:09

Ще подкрепя процеса Аморим ако видя че извади тия мързели от игра и наложи младите играчи. Това поколение, което през последната година и половина коли и беси и поставя рекорди на U18 ниво, през следващите 2 години ще се влее в мъжкия футбол. И искам да се влее в първия състав.
Онзи ден като видях Касемиро и Ериксен в центъра ми стана лошо. И Рашфорд като девятка, те противниковите защитници като го видят тоя и се отпускат че няма да има битка на първи или втори етаж за топката. Миналия сезон най-дразнещото беше, че не само че се оаквахме, ами го правихме и с некви безполезни и изтъркани играчи.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 ное 2024 08:33

Аморимката с лошо наследство. 3-5-2 тотално смазано от Арсенал :D Какво ли го очаква в Юнайтед?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 ное 2024 08:37

Е той не беше на тъчлинията ;) Със същата схема премаза Сити. Арсенал ги мразя повече и от Гонзо :mrgreen: Ще ги спукаме

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 ное 2024 08:54

Сити в момента и Берое ще ги бие с 5 гола. Леко се подлъгахме :D

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 ное 2024 09:11

Много бързаш :mrgreen:
Аморим е печелил средно по 2.25 точки на мач ;)

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 27 ное 2024 09:50

Scholesy93 написа:Ще подкрепя процеса Аморим ако видя че извади тия мързели от игра и наложи младите играчи. Това поколение, което през последната година и половина коли и беси и поставя рекорди на U18 ниво, през следващите 2 години ще се влее в мъжкия футбол. И искам да се влее в първия състав.
Онзи ден като видях Касемиро и Ериксен в центъра ми стана лошо. И Рашфорд като девятка, те противниковите защитници като го видят тоя и се отпускат че няма да има битка на първи или втори етаж за топката. Миналия сезон най-дразнещото беше, че не само че се оаквахме, ами го правихме и с некви безполезни и изтъркани играчи.

Не е толкова лесно! За тази цел, ръководството трябва да го подкрепи. Дали ще стане, обаче, е въпроса!? Според мен, не! Да, знам, сега сме с нови футболни хора, но от край време сме показвали, че ръководството не застава зад треньорите ни!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 ное 2024 10:12

Това наистина е големият въпрос !
Ще бъде ли подкрепен достатъчно Аморим и този път да хвърчат главите на играчите !
Всеки, който не се влага в тренировките, не се раздава на терена - при юношите !
Това искам аз !
Отделно искам и тотална промяна в селекционната политика ! Стига маркетингови трансфери !

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 27 ное 2024 13:18

А не, не при юношите! Който не се раздава да излита още лятото, защото ако отиде при юношите и ще се изсере и при тях и те ще станат същите лигли като него. Ненене, марш от отбора и това е! Да ходи да си мързелува другаде и да не му плащаме безумната заплата. Да освобождава място и пари за някой, на когото ще му се играе.

Но пак казвам: тук въпросът е доколко ще бъде подкрепен Аморим! И пак казвам: имам съмнения, че ще го подкрепят! Ще се види дали го подкрепят ако остави Рашфорд на скамейката! Няма друг треньор, който да гарантира титулярно място на такъв играч! Доказателство: Саутгейт! Дори и за резерва не го взе на европейското. ЕТХ се видя, че нямаше тази власт! Сега да видим Аморим. Не го ли закотви на скамейката ще е ясен сигнал, че и на него ще му е казано: "Тези и тези играчи, играят ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Натам, оправяй се както можеш".

Върни се в “Манчестър Ю”