Трябва да вярваме в "процеса Аморим". Всички - фенове, футболисти, ръководство.
Друг избор няма.
Понякога за да се получат нещата е необходимо да ги разбъркаш надолу с главата.
Точно това прави Аморим в момента.
Спирам да коментирам играта за известно време.
Хареса ми онзи ден една негова мисъл : Можех лесно да ги нареда да спечелим този мач и другия, но след една година ще се сблъскаме отново със същия проблем и ще сме до никъде в развитието.
По-подходящ момент за тази реформа няма, сезона е повече от приключил - нека експериментира
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Трябва да вярваме в "процеса Аморим". Всички - фенове, футболисти, ръководство.
Друг избор няма.
Понякога за да се получат нещата е необходимо да ги разбъркаш надолу с главата.
Точно това прави Аморим в момента.
Спирам да коментирам играта за известно време.
Хареса ми онзи ден една негова мисъл : Можех лесно да ги нареда да спечелим този мач и другия, но след една година ще се сблъскаме отново със същия проблем и ще сме до никъде в развитието.
По-подходящ момент за тази реформа няма, сезона е повече от приключил - нека експериментира
Напълно си прав,но има едно но,трябва ръководството да е зад тренера ,а не да защитава тая сбирщина от разглезени цигани........ако ли не пак старата песен на нов глас.Или правиш каквото каже тренера или играеш при юношите.Няма друг път.
- Scholesy93
- Контакти:
Ще подкрепя процеса Аморим ако видя че извади тия мързели от игра и наложи младите играчи. Това поколение, което през последната година и половина коли и беси и поставя рекорди на U18 ниво, през следващите 2 години ще се влее в мъжкия футбол. И искам да се влее в първия състав.
Онзи ден като видях Касемиро и Ериксен в центъра ми стана лошо. И Рашфорд като девятка, те противниковите защитници като го видят тоя и се отпускат че няма да има битка на първи или втори етаж за топката. Миналия сезон най-дразнещото беше, че не само че се оаквахме, ами го правихме и с некви безполезни и изтъркани играчи.
Онзи ден като видях Касемиро и Ериксен в центъра ми стана лошо. И Рашфорд като девятка, те противниковите защитници като го видят тоя и се отпускат че няма да има битка на първи или втори етаж за топката. Миналия сезон най-дразнещото беше, че не само че се оаквахме, ами го правихме и с некви безполезни и изтъркани играчи.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Аморимката с лошо наследство. 3-5-2 тотално смазано от Арсенал :D Какво ли го очаква в Юнайтед?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Е той не беше на тъчлинията ;) Със същата схема премаза Сити. Арсенал ги мразя повече и от Гонзо :mrgreen: Ще ги спукаме
Сити в момента и Берое ще ги бие с 5 гола. Леко се подлъгахме :D
- MASTER_COOL
- Контакти:
Много бързаш :mrgreen:
Аморим е печелил средно по 2.25 точки на мач ;)
Аморим е печелил средно по 2.25 точки на мач ;)
-
- Контакти:
Scholesy93 написа:Ще подкрепя процеса Аморим ако видя че извади тия мързели от игра и наложи младите играчи. Това поколение, което през последната година и половина коли и беси и поставя рекорди на U18 ниво, през следващите 2 години ще се влее в мъжкия футбол. И искам да се влее в първия състав.
Не е толкова лесно! За тази цел, ръководството трябва да го подкрепи. Дали ще стане, обаче, е въпроса!? Според мен, не! Да, знам, сега сме с нови футболни хора, но от край време сме показвали, че ръководството не застава зад треньорите ни!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това наистина е големият въпрос !
Ще бъде ли подкрепен достатъчно Аморим и този път да хвърчат главите на играчите !
Всеки, който не се влага в тренировките, не се раздава на терена - при юношите !
Това искам аз !
Отделно искам и тотална промяна в селекционната политика ! Стига маркетингови трансфери !
Ще бъде ли подкрепен достатъчно Аморим и този път да хвърчат главите на играчите !
Всеки, който не се влага в тренировките, не се раздава на терена - при юношите !
Това искам аз !
Отделно искам и тотална промяна в селекционната политика ! Стига маркетингови трансфери !
-
- Контакти:
А не, не при юношите! Който не се раздава да излита още лятото, защото ако отиде при юношите и ще се изсере и при тях и те ще станат същите лигли като него. Ненене, марш от отбора и това е! Да ходи да си мързелува другаде и да не му плащаме безумната заплата. Да освобождава място и пари за някой, на когото ще му се играе.
Но пак казвам: тук въпросът е доколко ще бъде подкрепен Аморим! И пак казвам: имам съмнения, че ще го подкрепят! Ще се види дали го подкрепят ако остави Рашфорд на скамейката! Няма друг треньор, който да гарантира титулярно място на такъв играч! Доказателство: Саутгейт! Дори и за резерва не го взе на европейското. ЕТХ се видя, че нямаше тази власт! Сега да видим Аморим. Не го ли закотви на скамейката ще е ясен сигнал, че и на него ще му е казано: "Тези и тези играчи, играят ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Натам, оправяй се както можеш".
Но пак казвам: тук въпросът е доколко ще бъде подкрепен Аморим! И пак казвам: имам съмнения, че ще го подкрепят! Ще се види дали го подкрепят ако остави Рашфорд на скамейката! Няма друг треньор, който да гарантира титулярно място на такъв играч! Доказателство: Саутгейт! Дори и за резерва не го взе на европейското. ЕТХ се видя, че нямаше тази власт! Сега да видим Аморим. Не го ли закотви на скамейката ще е ясен сигнал, че и на него ще му е казано: "Тези и тези играчи, играят ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Натам, оправяй се както можеш".