Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот rhaegar » 15 сеп 2023 08:19

borkata написа:Обаче Тод Боули какви ги дроби в Челси не е истина.Играч,който получава 120000 седмично не е регистриран за мачовете от ВЛ.
Значи кво се получава ,всеки ден тича за здраве на базата,но уикенда не играе ,не му чупят краката,не го псуват феновете.Глетка си телевизия и хич не му дреме.
Някой ,ако знае къде се дава агнето,за тая работа да ми се обади,ще добавя и бъчвичка ракия .

Кой този?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 сеп 2023 10:48

borkata написа:https://dsport.bg/chelsi-ne-kartotekira-futbolist-sas-zaplata-120-000-evro-na-sedmica~130961.html#parent=section

Е той най-вероятно днес ще потегли за Турция.

Но и като се има предвид че е контузен и не е в плановете на Почетино, не съм изненадан че не са го включили.

Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 15 сеп 2023 11:58

Въртеше се по едно време едно видео от една пресконференция, където питат Почетино за този и той не знаеше за кой става дума - тоест Санчо е по-вероятно да играе отново за нас отколкото този за Челси. :lol:
Иначе относно трансферната политика на Челси ми е много интересно какво ще се получи накрая и как ще изглеждат след 1-2 сезона. Прилича ми малко на моята във футбол мениджър, само че харчат повече пари :mrgreen:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
borkata
Контакти:

Мнениеот borkata » 15 сеп 2023 12:15

Някъде четох изказване на един анализатор и той каза така:
"като гледам цените на футболистите то и аз сигурно ще струвам някъде към половин милион"
ЗА ВИСОКА БАНКЕТНА КУЛТУРА.

Потребителски аватар
borkata
Контакти:

Мнениеот borkata » 15 сеп 2023 12:28

Мисля ,че в утрешния мач Тен Хаг няма да прави експерименти.Миналата година Брайтън ни биха и в двата мача .Според мен ще заложи на Бруно като дясно крило .С тази формация излязохме срещу Сити на финала за купата.Проблема при Бруно е ,че не се връща в защита и някой трябва да уплътнява зоната зад гърба му.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 сеп 2023 12:53

vasilnv написа:Въртеше се по едно време едно видео от една пресконференция, където питат Почетино за този и той не знаеше за кой става дума - тоест Санчо е по-вероятно да играе отново за нас отколкото този за Челси. :lol:

Малко е out of context това, защото те го питаха за тоя дето ни е пети вратар (Къмингс) и Сар изобщо не включи в първия момент за какво става въпрос. Но за вероятностите си прав.

Изображение

Потребителски аватар
borkata
Контакти:

Мнениеот borkata » 15 сеп 2023 16:24

Испанският Хетафе продаде рекорден за клуба брой фланелки от нападателя Мейсън Грийнууд, който бе заподозрян в опит за изнасилване и нападение. Това съобщава Daily Mail. 21-годишният англичанин е много популярен сред феновете на мадридския клуб. 4 хиляди души дойдоха на неговата презентация, където бяха забранени въпроси за отстраняването на Грийнууд от футбола. Създаденият от клуба Twitter акаунт на английски през юли привлече 46.5 хиляди абонати. За една седмица те продадоха повече фланелки, носещи името на бившия играч на Манчестър Юнайтед, отколкото всеки друг играч в историята на клуба. Възпитаникът на Манчестър Юнайтед ще играе за Хетафе под наем до края на сезон 2023/2024.

Източник: https://ftv.bg/novini/ispania/226927.html

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 сеп 2023 11:09

Днес - максимум точка от Брайтън ! Не виждам как ще ги бием - те са в форма, ние сме ужасни
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 сеп 2023 13:28

Паузата дойде в подходящ момент за нас.
Вече кой е бил допреди две седмици във форма и кой не, няма чак толкова значение.
Рашфорд, Бруно, Скот и Ериксен с някои добри изяви за страните си, така че за последните двама Тен Хаг трябва да намери място в титулярите днес, особено силно важи за шотландеца.
Расмус ще дебютира на Олд Трафорд, да се надяваме с голове.
Бих пуснал Регилон и Дало по бековете.
Каземиро и Ериксен една идея по-назад
покривайки Дало, който да пробива отдясно мощно и вече Бруно и Скот зад нападателя да действат, където им е силата.
Ако се случи тази схема, може и да греша, но вярвам че ще ги качим на разлика.
Скот и Расмус са ключът към положителната промяна на този етап.

Върни се в “Манчестър Ю”