Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 06 сеп 2023 13:27

Хахах , Скоулси наистина удари в 10-ката с този коментар !
Изключително точен !
Амрабат наистина ще бъде ТОП Трансфер ! 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 06 сеп 2023 14:58

Thsmith написа:Не викам, говоря съвсем нормално. И да, вярвам в съдебната система като единствен коректив за това дали си виновен или не и като единствен източник на наказание. Не съм съгласен с това да търпиш наказания различни от предвиденото в съответния наказателен кодекс. Дали си убил някой или не и каква присада ще получиш няма отношение към работа ти. Ако получиш присъда или си задържан, разбирам. Ако обаче няма никакви възбранителни действия спрямо теб от правосъдието, някой да те огранича от работа ти, извинявай не съм съгласен.

Ама Смит да се стигне до съдебната система трябва да си обвинен в нещо, обвиненията срещу Грийнуд бяха смъкнати така че не се стига до съд въобще.
За единствен коректив преди 50 100 години може, в този конкретен случей буквално има аудио в което се чува какво се случва.

CSKA69 написа:Виж ти, един път и аз да съм на мнението на смити. Съвременната култура на отменянето за съжаление върна обществото в библейските времена, когато да хвърлиш камък по някого просто защото се смята, че е направил нещо лошо, без доказателства, е било масова практика.

Тук доказателства са налице обаче и Грийнууд се дъни няколко пъти, супер лесно е да се провери.

Сколси наистина е в 10-ка.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 06 сеп 2023 16:13

rmfan5 написа:
Thsmith написа:Не викам, говоря съвсем нормално. И да, вярвам в съдебната система като единствен коректив за това дали си виновен или не и като единствен източник на наказание. Не съм съгласен с това да търпиш наказания различни от предвиденото в съответния наказателен кодекс. Дали си убил някой или не и каква присада ще получиш няма отношение към работа ти. Ако получиш присъда или си задържан, разбирам. Ако обаче няма никакви възбранителни действия спрямо теб от правосъдието, някой да те огранича от работа ти, извинявай не съм съгласен.

Ама Смит да се стигне до съдебната система трябва да си обвинен в нещо, обвиненията срещу Грийнуд бяха смъкнати така че не се стига до съд въобще.
Тогава къде е проблема? Защо Юнайтед се освобождават от талантлив футболист, след като присъда няма?? Ето че стигаме пак до разковничето - защото моралната полиция на интернет пропищя и ИМИДЖА на клуба е под заплаха. Затова става дума..живеем във времената, когато пискливото мнозинство определя правилата.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 06 сеп 2023 16:41

Ииии... клуба признава, че има обвинения срещу Антъни и е обезпокоен, но няма да предприемат конкретни действия до разрешаване на случая?! Какво ще рече признава, мамка му-това дето го знаят всички вече и ние го знаем? И пак добре, че не се огънаха. Ама сега къде пък е последователността- Мейсън в моралния затвор при обвинение, за Антъни ще се чака? И какъв беше смисъла преди седмица да махнем Мейсън, че да не опищят част от женските фенове, като сега пак ще реват?! Сега чакам след шест месеца да бъде оневинен и клубът пък да каже:Радваме се, че е невинен и с оглед на това....смятаме че трябва да си ходи. Ние не пускаме в игра обвинени насилници, само доказани?!
Тия Глейзърс и мърлявите им директори да си ходят, че станахме пълен фарс! Гонзо според мен щеше по-добре да се справи от тия недодялани шефчета!
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 06 сеп 2023 17:01

CSKA69 написа:Тогава къде е проблема? Защо Юнайтед се освобождават от талантлив футболист, след като присъда няма?? Ето че стигаме пак до разковничето - защото моралната полиция на интернет пропищя и ИМИДЖА на клуба е под заплаха. Затова става дума..живеем във времената, когато пискливото мнозинство определя правилата.

[offtopic]Обвиненията са смъкнати от страна на "жертвата", това не означава че си невинен.
"Моралната полиция" е доста ignorant изказване при положение че има някой пострадал, има черно на бяло как тоя бие приятелката си и иска да я насили, ако за теб този човек е невинен значи има нещо сбъркано.[/offtopic]

Сори към феновете на МЮ за офтопика няколко страници.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 06 сеп 2023 17:45

Определено се вижда двоен аршин в случеите с Грийнуулд и Антани! Но все пак нали са ереи и за единия са дадени 100 милиона които още на са избити,а другия е юноша на клуба... Именно заради такива манталитети като този на бразилеца Юнайтед 10г не може да се върне там където му е мястото! То Ди Мария ли не беше,Погба и други лигли дошли само за хубава седмична заплатка и изобщо не ги интересува треньора какво ще иска от тях, защото знаят,че те са зведите и няма кой да им каже и копче! В случея е изключително дразнещо,че дори Бразилия отстрани играча от отбора си,а ние нищо! Фарс :x

hipopotuk
Контакти:

Мнениеот hipopotuk » 06 сеп 2023 17:50

Scholesy93 написа:Най-голямата вина на клуба е, че ги взима тия лигльовци, които са гаранция за скандали извън терена, позлатява ги и като гръмне скандала даже не знаят какво да правят.
Затова Амрабат е страхотен трансфер-за малко пари е, сто на сто е мюсюлманин с консервативни виждания, жена му няма право да говори с журналисти без присъствието на мъжа си. :) :) :) Малко ислямофобия да вкарам в дебата за човешките свободи :) :)

не с журналисти ми с НИКОГО..........

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 06 сеп 2023 17:59

Тоя е най-ценния урок за Тен Хаг-не си изграждай кариерата около лигльовци. Извади го от фавелата и го докара в Аякс, след това ни принуди да дадем 100 милиона за това лигаве. И той вместо да му се отблагодари само проблеми-безполезен на терена, падна с мотора, скандали извън терена думичка английски не научи. Сър Алекс и ван Гаал винаги пет пъти мериха преди да отрежат от бразилския плат.....
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 сеп 2023 18:31

rmfan5 написа:

За единствен коректив преди 50 100 години може, в този конкретен случей буквално има аудио в което се чува какво се случва.

Щом не е обвинен има някаква причина или се съмняваш в Кралската съдебна система? Разбери ме максимално правилно. Аз нямам мнение относно действията на Мейсън. Не съм се интересувал дълбоко от случая му и не смятам, че има с какво да ме заинтригува. Просто съм на мнение, че единствено съд има право да издава присъди и да наказва граждани за криминални деяния и не смятам, че даден работодател трябва да взима отношения и да наказва отново съответния гражданин върху евентуалните действия на съдебните органи и полицията.
Работодателя трябва да се интересува от това как съответния работник си изпълнява задълженията за които е нает, а не спрямо това какво прави в извънработно време.

Това едно време го коментирах едно към едно при проблемите на Джон Тери макар те да бяха много повече свързани с работните му задължения.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 06 сеп 2023 19:15

Thsmith написа:Щом не е обвинен има някаква причина или се съмняваш в Кралската съдебна система? Разбери ме максимално правилно. Аз нямам мнение относно действията на Мейсън. Не съм се интересувал дълбоко от случая му и не смятам, че има с какво да ме заинтригува. Просто съм на мнение, че единствено съд има право да издава присъди и да наказва граждани за криминални деяния и не смятам, че даден работодател трябва да взима отношения и да наказва отново съответния гражданин върху евентуалните действия на съдебните органи и полицията.
Работодателя трябва да се интересува от това как съответния работник си изпълнява задълженията за които е нает, а не спрямо това какво прави в извънработно време.

[offtopic]Смъкнати са от страна на ответната страна не знам защо и ти и ЦСКА нарочно го пропускате това няколко пъти го споменах вече.
За да се стигне до съд трябва някой да те съди.[/offtopic]

Ще отговарям на ЛС ако има нещо вече че осрахме темата с тоя Грийнууд, така се пише за него човек ще каже че е някаква легенда на Юнайтед.

Върни се в “Манчестър Ю”