Изключително точен !
Амрабат наистина ще бъде ТОП Трансфер !

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Thsmith написа:Не викам, говоря съвсем нормално. И да, вярвам в съдебната система като единствен коректив за това дали си виновен или не и като единствен източник на наказание. Не съм съгласен с това да търпиш наказания различни от предвиденото в съответния наказателен кодекс. Дали си убил някой или не и каква присада ще получиш няма отношение към работа ти. Ако получиш присъда или си задържан, разбирам. Ако обаче няма никакви възбранителни действия спрямо теб от правосъдието, някой да те огранича от работа ти, извинявай не съм съгласен.
CSKA69 написа:Виж ти, един път и аз да съм на мнението на смити. Съвременната култура на отменянето за съжаление върна обществото в библейските времена, когато да хвърлиш камък по някого просто защото се смята, че е направил нещо лошо, без доказателства, е било масова практика.
Тогава къде е проблема? Защо Юнайтед се освобождават от талантлив футболист, след като присъда няма?? Ето че стигаме пак до разковничето - защото моралната полиция на интернет пропищя и ИМИДЖА на клуба е под заплаха. Затова става дума..живеем във времената, когато пискливото мнозинство определя правилата.rmfan5 написа:Thsmith написа:Не викам, говоря съвсем нормално. И да, вярвам в съдебната система като единствен коректив за това дали си виновен или не и като единствен източник на наказание. Не съм съгласен с това да търпиш наказания различни от предвиденото в съответния наказателен кодекс. Дали си убил някой или не и каква присада ще получиш няма отношение към работа ти. Ако получиш присъда или си задържан, разбирам. Ако обаче няма никакви възбранителни действия спрямо теб от правосъдието, някой да те огранича от работа ти, извинявай не съм съгласен.
Ама Смит да се стигне до съдебната система трябва да си обвинен в нещо, обвиненията срещу Грийнуд бяха смъкнати така че не се стига до съд въобще.
CSKA69 написа:Тогава къде е проблема? Защо Юнайтед се освобождават от талантлив футболист, след като присъда няма?? Ето че стигаме пак до разковничето - защото моралната полиция на интернет пропищя и ИМИДЖА на клуба е под заплаха. Затова става дума..живеем във времената, когато пискливото мнозинство определя правилата.
Scholesy93 написа:Най-голямата вина на клуба е, че ги взима тия лигльовци, които са гаранция за скандали извън терена, позлатява ги и като гръмне скандала даже не знаят какво да правят.
Затова Амрабат е страхотен трансфер-за малко пари е, сто на сто е мюсюлманин с консервативни виждания, жена му няма право да говори с журналисти без присъствието на мъжа си.![]()
![]()
Малко ислямофобия да вкарам в дебата за човешките свободи
![]()
rmfan5 написа:Thsmith написа:Не викам, говоря съвсем нормално. И да, вярвам в съдебната система като единствен коректив за това дали си виновен или не и като единствен източник на наказание. Не съм съгласен с това да търпиш наказания различни от предвиденото в съответния наказателен кодекс. Дали си убил някой или не и каква присада ще получиш няма отношение към работа ти. Ако получиш присъда или си задържан, разбирам. Ако обаче няма никакви възбранителни действия спрямо теб от правосъдието, някой да те огранича от работа ти, извинявай не съм съгласен.
Ама Смит да се стигне до съдебната система трябва да си обвинен в нещо, обвиненията срещу Грийнуд бяха смъкнати така че не се стига до съд въобще.
За единствен коректив преди 50 100 години може, в този конкретен случей буквално има аудио в което се чува какво се случва.
Thsmith написа:Щом не е обвинен има някаква причина или се съмняваш в Кралската съдебна система? Разбери ме максимално правилно. Аз нямам мнение относно действията на Мейсън. Не съм се интересувал дълбоко от случая му и не смятам, че има с какво да ме заинтригува. Просто съм на мнение, че единствено съд има право да издава присъди и да наказва граждани за криминални деяния и не смятам, че даден работодател трябва да взима отношения и да наказва отново съответния гражданин върху евентуалните действия на съдебните органи и полицията.
Работодателя трябва да се интересува от това как съответния работник си изпълнява задълженията за които е нает, а не спрямо това какво прави в извънработно време.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта