Дойде ли краят за Бербатов в Юнайтед ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Дойде ли краят за Бербатов в Юнайтед ?

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 фев 2010 12:23

FK_Montana написа:ми общото е че всичките левскари оплюват Бербатов, не познавам ЦСКА-р, който да е плюл по него, по простата причина, че левскарите винаги не са имали звезди в световноизвестните отбори и "айде ние нямаме, да оплюем тези на колегите". и това дето ми го пишете, че трябва САФ да го маха, това той ще реши, защото когато левскар стане треньор или играч на световноизвестен клуб тогава се обаждайте и си врете гагите, където не ви е работа

Кои са тези левскари дето "оплюват" Бербатов ?
Мога да ти кажа.....че са малцина !
Аз познавам доста цесекари дето буквално го изяждат.....да не говорим, че и феновете на другите отбори в България смятат, че Митко не играе както трябва за държавният ни тим !
Аз лично....никога не съм "плюл" по Берба.....напротив, даже смятам, че е най добрият играч на Юнайтед......но не го изпозват правилно.....а и на моменти направо го изолират съотборниците му !
Мисленето, че всички левскари плюят по Бербо.....щото е играл в ЦСКА ....си е направо жалко !
50% от привържениците на Юнайтед.......не го харесват, и смятат, че не заслужава да играе при тях.......и ТЕ ЛИ СА ЛЕВСКАРИ ? ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 фев 2010 12:57

FK_Montana написа:
THE G.A.M.E написа:
viroglav написа:България има три световни звезди във футбола в момента - Димитър Бербатов , Мартин Петров и Стилян Петров. Нито един от тези тримата няма общо с Левски

Комплексите колега......леко с комплексите...... :mrgreen:
Къде става въпрос за футболен Клуб Левски в темата ?
То бива син комплекс в теб......ама то твоето, си е диагноза !

П.П.
Приличаш по реакциите си....на онова жалко подобие на футболист - Светльо Петров .....който преди години, след една загуба на ЦСКА от Беласица в Петрич, след мача.....на въпрос: 'Защо загубихте' ? Отговаря:
- 'Ми те Левски.......те са виновни' ! ......... :lol: ....... :lol:

ми общото е че всичките левскари оплюват Бербатов, не познавам ЦСКА-р, който да е плюл по него, по простата причина, че левскарите винаги не са имали звезди в световноизвестните отбори и "айде ние нямаме, да оплюем тези на колегите". и това дето ми го пишете, че трябва САФ да го маха, това той ще реши, защото когато левскар стане треньор или играч на световноизвестен клуб тогава се обаждайте и си врете гагите, където не ви е работа

Аз,пък,знам много цесекари,които плюеха по Бербатов още докато беше в ЦСКА!А на онзи,дето разправяше,че медиите били с/уБербатов,Петров и Петров,щото не били от Левски-английските медии и те ли са "про-Левски" и "анти-ЦСКА"?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 16 фев 2010 13:01

Много от тези статии за продажбата на Барбалона са поръчани от самия СърА. СърА, няма как в прав текс да заяви, че не иска повече нашия , защото моментално ще му свали цената и клуба ще е на загуба. Тук отдавна се играе една игра на надлъгване, каквато често се прави и с други трансфери на "развалени консерви" ... Трябва да подскажеш на евентуалните купувачи, че тоя могат да го вземат изгодно, но не и да му свалиш цената и да отидеш на голяма загуба ... Гадното е, че заради такива гнили тансфери в клубове, които постоянно са във фокуса на медиите интереса към БГ футболистите пада. Барбалона направи страшна антиреклама на БГ футболистите. Всеки западен тренер вече си мисли за нашите като технични, но много мързеливи и мудни .....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 16 фев 2010 13:59

Йода...и как мързеливия и муден Стилян Петров стана капитан на "Вила"?...и Фърги поръчвал статии в английската преса като че поръчва пица по телефона...!? На челна стойка ли го измисли това?
По ред причини Бербатов е в "дупка" сега,както беше и Стилян през първия си сезон на Вила Парк.Ако си спомняте Стилян беше неколкократно избиран за най лош трансфер от феновете на Бирмингамци.Малко търпение,повечко подкрепа за Бербатов и нещата ще се подредят.
На всички ни се иска той да играе и да ни радва.Желая му скоро да е незаменим за отбора си.
А ако не стане,той пак ще е един от нас- Българин,великолепен спортист и пример за подражание.

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 16 фев 2010 14:21

ми общото е че всичките левскари оплюват Бербатов, не познавам ЦСКА-р, който да е плюл по него, по простата причина, че левскарите винаги не са имали звезди в световноизвестните отбори и "айде ние нямаме, да оплюем тези на колегите". и това дето ми го пишете, че трябва САФ да го маха, това той ще реши, защото когато левскар стане треньор или играч на световноизвестен клуб тогава се обаждайте и си врете гагите, където не ви е работа

Леле, аз съм заклет Левскар, но и съм един от най-големите фенове на МЮ и БЕРБАТОВ! И какво? Пълни простотии говорите.. Незнам защо винаги трябва да намесвате темата за Левски-ЦСКА въс абсолютно всичко свързано с футбол...

Колкото до темата, вярвам, че това не е истина! Аз мисля, че Бербатов може да се впише във всеки един отбор. Неговата игра е подходаща за всеки, защотото тази градивнам, правилна и организирана игра няма как да не се впише в даден отбор... Тепърва започва времето на Бербатов в МЮ

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 16 фев 2010 23:51

Аз пък не разбирам защо спамите форума с тия теми?Всяка седмица излизат 10 статии за Бербатов в Английските медии.В 6 от тях го плюят, в 4 го защитават.Само дето в БГ се превеждат по-често отрицателните коментари.Рейтинга си е рейтинг.

Пълна безмислица.Явно и Бербата е от ония играчи, които или ги обичаш или ги мразиш и друго няма. :lol:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 17 фев 2010 14:20

Абе я някой да ми обясни за тая ера Бербатов,че нещо не мога да си я обясня,откога престоят му е ера?Не че нещо,ама почна да ми писва от такива спамщини-ще напуска,не няма да напуска,не вкарал гол,х*йща и ла*на...Нека дочакаме лятото и тогава да коментираме.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 20 фев 2010 14:32

FK_Montana написа:
THE G.A.M.E написа:
viroglav написа:България има три световни звезди във футбола в момента - Димитър Бербатов , Мартин Петров и Стилян Петров. Нито един от тези тримата няма общо с Левски

Комплексите колега......леко с комплексите...... :mrgreen:
Къде става въпрос за футболен Клуб Левски в темата ?
То бива син комплекс в теб......ама то твоето, си е диагноза !

П.П.
Приличаш по реакциите си....на онова жалко подобие на футболист - Светльо Петров .....който преди години, след една загуба на ЦСКА от Беласица в Петрич, след мача.....на въпрос: 'Защо загубихте' ? Отговаря:
- 'Ми те Левски.......те са виновни' ! ......... :lol: ....... :lol:

Аз ги плюя,пък съм бероец,какво правим тогава...И фенове на Берое ли страдат от комплекси и завист,а :x :x Пък не си ти човекът,който да ми каже кое къде да си вра....

Не виждам как Барбуков ще спечели отново феновете и края бавно-бавно идва за него :| :|

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 фев 2010 17:14

Ами съдейки от днешният мач.....който си беше важен за Юнайтед.....май наистина Бербо играе последният си сезон с червения екип !
Неможе, да им вкара гол.....да е в основата на всяка една по опасна ситуация пред вратата на съперника.....и да бъде сменен.....именно той !
Според мен, лично в този мач, ако не беше сменен.....Юнайтед щяха да стигнат.....най малко до равния !
Изглежда, че Сър-а ......е изгубил доверие към нашия.....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

petkoto
Контакти:

Мнениеот petkoto » 20 фев 2010 20:29

mitaka e unikalen futbolist.toi prosto ne pasva na na4ina na igra nalagan v man4ester.toi e nai tehni4niq futbolist tam,no otbora igrae skorostno i se opitva ga grabne grebena na valnata.tova,4e ne pasva na otbora,za men e problem na trenera.qvno ne moje da izpolzva tozi talant za da si pomogne.otnosno tova,4e ne vkarva golove- ami ako toi ne izraboti golov pas,a samo 4aka kato runi,koi 6te mu podava.

Върни се в “Манчестър Ю”