FK_Montana написа:ми общото е че всичките левскари оплюват Бербатов, не познавам ЦСКА-р, който да е плюл по него, по простата причина, че левскарите винаги не са имали звезди в световноизвестните отбори и "айде ние нямаме, да оплюем тези на колегите". и това дето ми го пишете, че трябва САФ да го маха, това той ще реши, защото когато левскар стане треньор или играч на световноизвестен клуб тогава се обаждайте и си врете гагите, където не ви е работа
Кои са тези левскари дето "оплюват" Бербатов ?
Мога да ти кажа.....че са малцина !
Аз познавам доста цесекари дето буквално го изяждат.....да не говорим, че и феновете на другите отбори в България смятат, че Митко не играе както трябва за държавният ни тим !
Аз лично....никога не съм "плюл" по Берба.....напротив, даже смятам, че е най добрият играч на Юнайтед......но не го изпозват правилно.....а и на моменти направо го изолират съотборниците му !
Мисленето, че всички левскари плюят по Бербо.....щото е играл в ЦСКА ....си е направо жалко !
50% от привържениците на Юнайтед.......не го харесват, и смятат, че не заслужава да играе при тях.......и ТЕ ЛИ СА ЛЕВСКАРИ ? ? ?