Честит ни нов мениджър!
Дано вторият ни опит с холандец е успешен.
Иначе, за мен лично главният индикатор по-който ще го съдя е реакцията му към Де Хеа.
Промените трябва да започнат от вратаря!
Искам страж, който да притежава всички онези качества, които липсват при испанеца, а именно - четене на играта, смелост при излизанията, лидерски качества и т.н.
Проактивен вратар, а не пасивен като него!
Да, за всичките тези 10 години неговото най-силно качество ни е спасявало стотици пъти, но също така има и немалко случаи в които е учудващо, че не може да спаси даден удар(който е бивал гол респект.).
Бездействието му в доста игрови ситуации също често ни е струвало скъпо или пък в случаи които учудващо решава да действа, то пък се оказва за зла участ неправилна преценка...
Ненадежден вратар с две думи!
3-4 добри сезона, 2-3 задоволителни и всичко останало под всякаква критика.
Сиреч, косвено излиза че с Де Хеа всичко е 50:50 грубо казано, което първо, изобщо не е достатъчно за нещо голямо и второ, за 10 години прогресът му е крайно недостатъчен, за да се класифицира като топ вратар.
Или се дава шанс на Хендерсън, който със сигурност е по-добър вратар в сравнение с Де Хеа когато бе на неговата възраст, или се купува нов стабилен вратар, който да командва и владее наказателното поле.
Щом голобрадият Де Хеа замени големия Едвин, то буквално всеки втори може да замени Де Хеа, понеже вратарството е много повече от един рефлекс, отделно че от ВЛ веднага мога да изброя поне 10 много по-завършени вратари, които нямат късмета да са в Ман Юнайтед и така да им се вдига реномето, отделно че на сезон им се налага да вършат/следят за неща, които дори и с нашите грешки на защитата Де Хеа може само да сънува.
Например, Тим Круул е по-адекватен вратар от Де Хеа и ако хипотетично им сменим местата то бъдете сигурни че испанецът ще допусне едно 90 гола.
P. S.
Предвид обстоятелствата дербито с Арсенал се явява и нещо като мач на сезона.
Да, математически докато има шанс всичко е възможно, но като цяло резултатът утре и то срещу пряк конкурент ще покаже ясно някои неща.
Изобщо не трябва да се мисли за Х, сиреч да се хвалиш че не си загубил косвено.
Да, то може да завърши Х по ред обстоятелства, но акцентът тук ще е върху мотивацията, поуката от грешките, отговорът на загубата от Ливърпул и т.н.
Рейтингът на Ралф към момента е рязко спаднал и за да не продължи пропадането трябва/дано да измисли нещо различно, да рискува както се казва, защото положението е такова, че от тънки сметки и предпазливост няма нищо да стане!
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Последна промяна от smoothc на 22 апр 2022 22:41, променено общо 1 път.
jelew73 написа:man_utd_ написа:Кой го е бойкотирал? Ако говориш за това, че са отказали на Макларън да се върне....
За мен е знак в неприятна посока. Да поискаш помощник и да го откажат...
Не че нещо, ама е време всякакви такива бивши и небивши да си ходят веднъж и завинаги от клуба. Видя се, че не стават за тая работа. Флетчър и той горкия сигурно не знае какво прави там
Paul Pogba’s set to leave Man United as free agent. Ralf Rangnick confirms: “As things stand, Pogba will NOT renew his contract with Manchester United”.
“It's most likely that he won't be here anymore next season”, Rangnick added.
“It's most likely that he won't be here anymore next season”, Rangnick added.
Май и тука ще ни пишат 3+.
Иначе Рангник е казал, че коментарите на Байи са недопустими и според мен и той ще изхвърчи.
Иначе Рангник е казал, че коментарите на Байи са недопустими и според мен и той ще изхвърчи.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Scholes: "I had a quick chat with Jesse Lingard there. I'm sure he won't mind me saying, the dressing room is just a disaster"
-
Първото полувреме не ви дадоха 2 чисти дузпи, ВАР нещо на кьорави се направиха. Ръката на Седрик Соарес и изблъскването на Еланга от левия им бек на Арсенал. Беше очевиден фал. С оглед създадените положения като че ли равния щеше да е по-справедлив резултат. Имахте 2 греди и други пропуски.
Този сезон със сигурност аз имам много забележки към съдийството. Но, това в никакъв случай не оневинява представянето на играчите на терена. Защитата ни е плачевна, халфовата линия я няма, а нападението ни е импотентно.
Определено, най-лошият сезон след оттеглянето на Фъргюсън.
Определено, най-лошият сезон след оттеглянето на Фъргюсън.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Спортният директор Пол Митчел е готов да напусне Монако през лятото. Ралф Рангник и Тен Хаг настояват за преминаването му в Манчестър Юнайтед, но има други хора в клуба, които са против тази идея.
(Sky Sport)
Като гледам, май ще изкупуваме целия Аякс. Аз съм за, да ги взимаме всичките, без вратаря.
Абе аз да питам,някой кандидат за Харито няма ли или пак ще го дондуркаме и следващия сезон? 0_о