Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Beloev » 24 ное 2021 21:34

Май,май ще сме си с Карик до края на сезона,че не се знае и след това на кой ще се нагнездим след като всеки кадърен ни реже...

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 25 ное 2021 09:14

Аз лично предполагам, че ПСЖ просто чакат да отпаднат от ШЛ, за да махнат Почетино и да назначат Зидан. Като резултат на това, ние назначаваме директно Поч по средата на сезона, а дотогава ще си караме с Карик.

Лично според мен някаква такава врътка се чака да стане, но да видим. Доколкото четох, арабелите не били доволни от представянето на ПСЖ в ШЛ и заради това щели да махат главата на Поч (все едно че преди него се редяха купа след купа от ШЛ, а не са били един път на финал в цялата си история).

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 ное 2021 10:20

Аз също съм на мнение, че до назначаването на постоянен мениджър Карик може да си води отбора.
Полза от временен мениджър не виждам. Стабилност в резултатите казват, но трудно ще се случи това. Сезона е осран тотално. Топ 4 е мираж.
След загубата от Сити и неубедителното представяне в Лига 1, съм склонен да си мисля ПСЖ ще се съгласи на двойна компенсация и ще го пуснат. Проблем е единствено Зидан, който не иска да се захваща с отбор по средата на сезона. Големите мениджъри така процедират, не искат заварено положение.
За Почетино личното ми становище е 40 на 60 ! Не съм убеден изобщо, че ще се справи дългосрочно при нас.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 25 ное 2021 11:49

То като цяло никой треньор няма да успее в дългосрочен план при нас. Първо, защото не той си реди състава и трябва да се справя с лигльовци. Второ, понеже след половин сезон колебливи резултати много фенове ще започнат да циврят и да уволняват, от там медиите ще подхванат песента за уволнение и след 2-3 сезона ще му бъде набит шута.

Такава е ситуацията сега, че хем много хора искат дългосрочни резултати с дългосрочен треньор, хем обаче пък и се няма търпение. Някак си... хем боли, хем сърби! Така че ситуацията си е еб*ла майката, ама в такива времена живеем.

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 25 ное 2021 17:34

man_utd_ написа:https://www.facebook.com/100000413349937/posts/4987858164571246/

Whaaat???

Не го отваря, каквото и да е.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 25 ное 2021 17:38

Навсякъде избухнаха, че сме се договорили с Рагник да ни е временен треньор за 6 месеца и след това консултант(?) за 2 години. :?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 25 ное 2021 17:50

SkyQuest написа:
man_utd_ написа:https://www.facebook.com/100000413349937/posts/4987858164571246/

Whaaat???

Не го отваря, каквото и да е.

Кантона бе направил видео, че той ще става новият ни мениджър, но явно е било шега.
Иначе мен Рагник ми допада, най- малко няма да е послушко тип Оле и отборите му играят добър атакуващ футбол

SkyQuest
Контакти:

Мнениеот SkyQuest » 25 ное 2021 17:51

Ами не ми се струва крайно лош вариант да ви кажа ли! Все още сме в ШЛ, класирахме се за елеиминациите, имаме тепърва ФА, топ 4 изобщо не е мираж при една добра серия от мачове. Реално, много нещо има пред нас и сезонът изобщо не е изгубен.

Карик не го виждам да се справи с всичко това докато Рагник, определено да! А след него, лятото, да назначаваме постоянният треньор, който (уж) да си направи проекта лятото. Като цяло, би бил добър ход от страна на ръководството да назначи Рагник, за да закърпи сезона.

Канто, иначе, сигурно се е шегувал :)

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 25 ное 2021 18:40

Ако Зизу или Поч не са опции сега, Рагник е добър избор. А още по-добре ще е ако остане директор лятото. Като поработи 6 месеца с Фред и Скот, на лятото първото му действие като директор ще е да вземе 5-10 милиона от Уотфорд за комплекта житни бегачи.
На лятото с Поч треньор и Рагник футболен директор ще сме супер. Особено след като три години гледах дует Уди Кълвача и Оле Тъпото.......Ама нашите сигурни ли са за Рагник? Куинтън Форчън не успя ли в родната ЮАР да спечели някоя тенекиена титла, та да му да дадем и на него юздите? Бербата нали се пусна като помощник-треньор на Берое при Томаш, има хеттрик срещу Ливърпул, това не е ли достатъчно за Еди да го назначи? А какво прави Парк Джи-Сунг, в Корея не се ли пробва като треньор, та три години като Оле да го чакаме да научи индивидуалната защита при корнери?
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Върни се в “Манчестър Ю”