ВЛ | 14-кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила | 2-2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: ВЛ | 14-кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила | 01.12

Мнениеот Scholesy93 » 01 дек 2019 20:04

Лингард........Е наистина е пълен глупак.Да бе, пусни играча дето от година няма гол и асистенция във ВЛ, за да обърнеш мача.
Защо Грийнуд да пуснеш, дето обърна Шефийлд?
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: ВЛ | 14-кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила | 2-2

Мнениеот vasilnv » 01 дек 2019 20:35

Второто полувреме заиграхме мнооооооооого по-добре, но това се дължи и на променята на схемата на игра. Мата мина отдясно Джеймс отляво, а Рашфорд и Марсиал играха в атака заедно. И веднага почнахме да създаваме положения. Вкараха ни тъп гол и Оле пусна Лингард(?????) вместо Мата, Джеската мина зад нападателя и ОТНОВО нищо интересно не последва с това 4-2-3-1. Нито Марсиал, нито Рашфорд, нито Грийнууд са достатъчно добри, за да водят сами атаката на отбор като Манчестър Юнайтед. А и най-добрите си минути този отбор е записвал именно в система 4-4-2 и при Моуриньо, и сега при Оле. Следват два тежки мача, така че до края на другата седмица, ако нещо не се промени, Оле може да не е мениджър на Манчестър Юнайтед.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: ВЛ | 14-кръг | Манчестър Юнайтед - Астън Вила | 01.12

Мнениеот Scholesy93 » 01 дек 2019 21:03

Беззъби, безидейни, без облик, без синхрон в защита, без организация в атака, слаби смени, слаби трансфери, слаб стартов състав, слаба схема.....Ако и след днешния мач не бъде уволнен, просто не знам.150 милиона получи, изхарчи ги за защитници, а отнесахме 5 гола от новаци.
Шефийлд, Вила, Астана....2 равенства и загуба.Последните 19 мача сме с 4 победи във ВЛ. Това е, не става за треньор.Или да бъде уволнен, или да си подаде оставката.Не става и това е.Да демонстрира малко уважение към клуба.По замръзналите терени в Норвегия не може да натрупаш достатъчно опит, та да станеш треньор на МЮ.А Уди не трябва да бъде уволнен.Трябва да бъде застрелян. Арсенал се поучиха от нашите грешки-на Люмберг са му казали, че ако ще и 15 поредни победи с по 10-0 да постигне няма да е постоянен треньор.Ние се закопахме под влияние на емоциите.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 02 дек 2019 08:57

1:1 Юнайтед продължава към дъното

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 02 дек 2019 09:25

Не знам защо се излива целият този гняв върху Солскяер.
Според мен е доста нечестно да се хвърля вината върху него.
От както той е начело, когато губим се вижда винаги промяна в нагласата на игра и се правят промени в схемата и се опитва всичко възможно за да се направи обрат. Огромна част от загубените точки този сезон се дължат изцяло на индивидуални, груби грешки в защита и липса на клиничност в нападение. Ясно се вижда, че дисциплината в защита ни куца, а в нападение постоянно се правят недопустими пропуски.

Имаме нужда от още един защитник, който да бъде партньор на Магуайър, а не да се крие зад него.
Имаме нужда от поне двама полузащитници. Вчера ясно се видя, че от Фред, Перейра и Мата не можем да очакваме повече. Просто халфовата линия ни беше трагична.
Имаме нужда от нападател, офанзивен полузащитник и дясно крило. След продажбата на Лукаку на всеки беше ясно, че се отваря дупка в нападението. Лингард е абсолютно импотентен, а Погба е леке и най-вероятно вече е договорен за Реал. Аз лично за 10-ка бих искал да се подготвя Анхел Гомез. Това момче заслужава много повече минути във ВЛ, за сметка на Мата и Лингард. А бездната, която зее на дясното крило от години е просто задължително да се запълни в най-скоро време.

Когато му купят на Оле играчите, които той иска и се разкарат фантомите като Мата, Фред, Перейра, Джоунс, Рохо, Йънг, Марсиал, Погба, тогава ще можем да критикуваме Оле толкова ожесточено.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 03 дек 2019 22:07

Jackxxx написа:Не знам защо се излива целият този гняв върху Солскяер.
Според мен е доста нечестно да се хвърля вината върху него.
От както той е начело, когато губим се вижда винаги промяна в нагласата на игра и се правят промени в схемата и се опитва всичко възможно за да се направи обрат. Огромна част от загубените точки този сезон се дължат изцяло на индивидуални, груби грешки в защита и липса на клиничност в нападение. Ясно се вижда, че дисциплината в защита ни куца, а в нападение постоянно се правят недопустими пропуски.

Имаме нужда от още един защитник, който да бъде партньор на Магуайър, а не да се крие зад него.
Имаме нужда от поне двама полузащитници. Вчера ясно се видя, че от Фред, Перейра и Мата не можем да очакваме повече. Просто халфовата линия ни беше трагична.
Имаме нужда от нападател, офанзивен полузащитник и дясно крило. След продажбата на Лукаку на всеки беше ясно, че се отваря дупка в нападението. Лингард е абсолютно импотентен, а Погба е леке и най-вероятно вече е договорен за Реал. Аз лично за 10-ка бих искал да се подготвя Анхел Гомез. Това момче заслужава много повече минути във ВЛ, за сметка на Мата и Лингард. А бездната, която зее на дясното крило от години е просто задължително да се запълни в най-скоро време.

Когато му купят на Оле играчите, които той иска и се разкарат фантомите като Мата, Фред, Перейра, Джоунс, Рохо, Йънг, Марсиал, Погба, тогава ще можем да критикуваме Оле толкова ожесточено.

Изключително обективен отговор :!:
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “Манчестър Ю”