АФЛ | 4-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед | 1-2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: АФЛ | 4-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед | 30.10

Мнениеот redhooligan » 30 окт 2019 23:16

Доста слаб Рашфорд отново. Лингард също. Ех защо сега Фърги не е треньор да видят тези момчета дали ще се правят на големите звезди! Ако не беше гола от дузпа, щях да си помисля, че Рашфорд дори не е в стартовия състав!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: АФЛ | 4-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед | 1-2

Мнениеот vasilnv » 31 окт 2019 00:01

Джеймс отново с много силен мач. Иначе Рашката с ебааати гола.
Лингард днес за пореден път доказа, че няма никакво място даже и сред резервите.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 31 окт 2019 00:23

vasilnv написа:Джеймс отново с много силен мач. Иначе Рашката с ебааати гола.
Лингард днес за пореден път доказа, че няма никакво място даже и сред резервите.

Наистина много слаб Лингард за пореден мач. Рашфорд донесе победата с този великолепен гол, но има още много да се желае от него. Има доста браг в играта му.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 окт 2019 07:51

При САФ челсарите ни млатеха под път и над път. Олето с две победи, че и на Моста, когато бием на интервал, през който преминава Халеевата комета :D

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 31 окт 2019 11:43

Бях напалъно уверен, че ще ги отстраним. За съжаление пак допуснахме глупав гол от индивидуална грешка в защитата. Важното е, че имаме 3 поредни победи навън. Сега трябва да задържим възходящата линия.

За мен играч на мача е МакТомини. Това момче в началото се чудех защо е на терена, а сега ми пълни душата. Изключителна енергия и себераздаване. Пресече много пасове, успокояваше топката винаги, когато можеше и подаваше напред по най-бързият начин. Няма го това невротично спиране на топката при Фред или дразнещото бавене с клоунските изпълнения на Погба. Скот просто се опитва да бъде ефективен. Винаги е зад нападението да ги подкрепи и винаги е пред защитната ни линия, явявайки се първата пречка пред противниците. Много ме е яд, че оставихме Ерера да си ходи. Според мен щяха да са много добра двойка този сезон. Фред не мога да го гледам, Матич явно са го отсвирли яко, а Погба ако поиграе този сезон ще е добре, но той е на приливи и отливи.
Лингард е загубил доста пари покрай проваленият му бизнес с дрехите. Като прибавим и липсата на футболен талант, този пич трябва да се замисли сериозно върху бъдещето си.

Мен лично повече, ме е яд на Перейра, който има всички шансове да блести, но някак си не му се получава. Ако го сравняваме с Лингард е доста по-добре. Но аз залагах по-големи надежди на него.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 окт 2019 13:36

[wrapimg=]https://manutd-bulgaria.com/uploads/monthly_2019_10/FB_IMG_1572518555843.jpg.b9d3627b6666f58024f42d281ca5f2ee.jpg[/wrapimg]
Раши Роналдото 8-) 8-) 8-)

Върни се в “Манчестър Ю”