ВЛ | 7-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 1-1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 7-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 30.09
Браво на юнгата! Дано задържим авансът.
Хубав удар на Мактоминей, но преди това Де Хея спаси сигурен гол. Поне играем на по-бързи обороти и динамично.
Но Перейра и Рашфорд разочароват.
Единият губи глупово топките, а другия все нещо не му достига да стигне до хубав завършек и се проваля.
Но Перейра и Рашфорд разочароват.
Единият губи глупово топките, а другия все нещо не му достига да стигне до хубав завършек и се проваля.
Задължително трябват още голове, защото сега Оле ще ги дръпне назад и ще поканим гънърите да изравнят.
Re: вл | 7-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 30.09
tevez написа:Без Марсиал, Рашфорд, Погба под въпрос, не виждам какво ще правим.
Най-вероятно някой хикс може да измъкнем, но за нещо повече не вярвам.
Aрсенал измъкнаха хикса, след безумна наша грешка, но закономерно равенство между два слаби отбора.
Брутално слаб отбор на Арсенал! При САФ щеше да има нова осмица. Обаче нашето ниво е все едно гледам тим от А група
90% от играчите въобще не знам как са стигнали до Юнайтед.
Моля някой веднага да бие шута на дабаджийските ладове Лингард и Рашфорд! По-добре всеки мач с Грийнууд.

Моля някой веднага да бие шута на дабаджийските ладове Лингард и Рашфорд! По-добре всеки мач с Грийнууд.
Re: ВЛ | 7-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 1-1
Рашфорд и особено Лингард много разочароваха. Просто няма на къде повече.
Йънг пак със сватбарските изпълнения цял мач. Не мога да разбера тинейджъра Гомез как може да центрира по-добре от ветерана Йънг, който и крило го раздаваше на времето.
Туанзебе направи страхотно първо полувреме, а след това какъв подарък направи на Арсенал не е истина. Между другото същият гол вкара и Меси миналата година. Тогава грешката беше на Йънг. Докато Шоу го няма ще страдаме на левият бек. А сега и без Бисака и десният бек е зле.
Направо не е истина колко точки изпуснахме този сезон. Изключително аматьорски грешки в защита и тотална липса на клиничност в последната фази на атаките. Ако имахме един таран от калибъра на Нистелрой или дори пенсионера Ибрахимович, щяхме да гоним Ливърпул сега.
Йънг пак със сватбарските изпълнения цял мач. Не мога да разбера тинейджъра Гомез как може да центрира по-добре от ветерана Йънг, който и крило го раздаваше на времето.
Туанзебе направи страхотно първо полувреме, а след това какъв подарък направи на Арсенал не е истина. Между другото същият гол вкара и Меси миналата година. Тогава грешката беше на Йънг. Докато Шоу го няма ще страдаме на левият бек. А сега и без Бисака и десният бек е зле.
Направо не е истина колко точки изпуснахме този сезон. Изключително аматьорски грешки в защита и тотална липса на клиничност в последната фази на атаките. Ако имахме един таран от калибъра на Нистелрой или дори пенсионера Ибрахимович, щяхме да гоним Ливърпул сега.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
7 мача, 10 място, 9 точки! Стига толкова 

Съгласен. Трябва да уволнят Рашфорд, Лингард, Мата, Йънг, Джоунс. Като начало...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Съгласен. Имаме сделка 

- MapTo_D
- Контакти:
И за кой ли пореден сезон чупим тъпомера. Най-слаб старт за последните 30 години. Иначе Оле вика, че не трябвало да си ракетен инженер за да се досетиш, че ще търси нападател следващия трансферен прозорец. А за къв чеп ги разкара Лукаки и оня Санчес, дето за 2 години нищо не направи, ама пък сега под наем, а клуба продължава да плаща повече от 50% от заплатата му, уат?! Нещо тотално сбъркано има в тоя клуб, предполагам всички знаем кое...