_RoKi_ написа:Да,това с феновете на МЮ и Белъми беше много лоша постъпка...Парична глоба не ни мърда![]()
Днеска бихте ама в неделя ще падате

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
_RoKi_ написа:Да,това с феновете на МЮ и Белъми беше много лоша постъпка...Парична глоба не ни мърда![]()
Battlestar3111 написа:_RoKi_ написа:Да,това с феновете на МЮ и Белъми беше много лоша постъпка...Парична глоба не ни мърда![]()
Днеска бихте ама в неделя ще падатенезнайно защо ми закриха стария акаунт
macheda написа:Battlestar3111 написа:_RoKi_ написа:Да,това с феновете на МЮ и Белъми беше много лоша постъпка...Парична глоба не ни мърда![]()
Днеска бихте ама в неделя ще падатенезнайно защо ми закриха стария акаунт
Ako znaish vas ko va o4akvaneznam dali belami shtqha da go ucelqt ama Fabregas nemu murda nusilkata
![]()
![]()
Battlestar3111 написа:_RoKi_ написа:Да,това с феновете на МЮ и Белъми беше много лоша постъпка...Парична глоба не ни мърда![]()
Днеска бихте ама в неделя ще падате
Ticha написа:Вие тука феновете влизате ли във форума на Юнайтед? Аз в началото като взеха Бербатов, влизах постоянно да чета какво мислят за него феновете, ама вече ми мина мерака.
Vojdek написа:macheda написа:Maiko neznam za vas no do gola na Wayne Rooney Nemojeh da stoq na krakta si treperih celiq .Tui beshe nai velikiq ma4 koito sam gledal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Glory Glory Man United
![]()
Pobeda i pak pobeda . Toz ma4 da e za predoprejdenie za Alkoholistite(arsenal) Da znaqt kakvo gi o4akva
Tова е било най-великият мач, който си гледал?На Юнайтед или въобще?
Ако е на Юнайтед веднага ще ти кажа 2 по-яки:
Тотнъм 3 : 5 МЮ.
Арсенал 2 : МЮ.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Vojdek написа:macheda написа:Maiko neznam za vas no do gola na Wayne Rooney Nemojeh da stoq na krakta si treperih celiq .Tui beshe nai velikiq ma4 koito sam gledal![]()
![]()
![]()
![]()
Glory Glory Man United
![]()
Pobeda i pak pobeda . Toz ma4 da e za predoprejdenie za Alkoholistite(arsenal) Da znaqt kakvo gi o4akva
Tова е било най-великият мач, който си гледал?На Юнайтед или въобще?
Ако е на Юнайтед веднага ще ти кажа 2 по-яки:
Тотнъм 3 : 5 МЮ.
Арсенал 2 : МЮ.
Бих добавил и мача със Сити за първенство, когато победата с 4:3 отново дойде в продължението.
Battlestar3111 написа:Тея смешници юнайтед се спасиха в края
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта