Абе, аз Санчез винаги съм го харесвал и в Арсенал ги е измъквал много пъти. Но просто нашата схема и начина на игра, който прилага Моуриньо не пасва на Санчез. Отделно, че и на него просто не му върви. Според мен Санчез може би ще играе по-добре с Рашфорд като централен. През лятната подготовка Санчез игра централен и зад него Мата и тогава чилиеца изглеждаше много по-опасен. Както и да е, за мен Санчез в изпята песен вече.
За Матич четох, че бил много зле, даже с една от най-ниските оценки от всички играчи. Явно има нужда от почивка, че този сезон няма нищо общо с предишният.
Защитата е ясна, че е много зле. Ашлито не е ляв бек, но се справя криво-ляво, а на десния винаги е бил зле. Валенсия също не е бек, но се раздава и като цяло пълни дупката от вече сумати години. Смолинг ми е много забавен как вече се води играч с опит и т.н. а още не може да си спре топката, а при всеки негов пас изтръпвам просто. Линдельов може би има потенциал, но за момента е далеч от това, което се иска.
Не съм съгласен обаче, че Погба трябва да играе с два опорни халфа зад него. Това означава винаги да играем с 1 нападател, което няма нищо общо със стила на игра на Юнайтед. Разбира се при Жозе това едва ли ще се промени. Но за мен Погба трябва някой да го сложи на мястото му, защото е тъпо да губиш топката всеки мач и това да води до опасности, понякога и до голове в нашата врата. За мен Погба трябва да е нещо като Бекъм едно време. Сещам се как сър Алекс разказва в книгата си, как в един мач Бекъм губи топката в центъра и това води до гол за противниците. След мача съра му се кара яко на Бекъм, но той не вярвал и отричал. На другия ден Фъргюсън му показал видео от мача и как грешката на Бекъм води до гол, а той пак казвал, че не е виновен.

Бекъм бил толкова уверен в себе си, че никога не си признавал грешките. Но в крайна сметка Бекъм можеше да прати топката където си поиска с невероятна точност и нечовешка лекота. Както и Скоулс между впрочем. Погба е много далеч от това ниво, но явно самочувствието му е даже по-голямо от това на Бекъм.