Мнениеот Scholesy93 » 11 авг 2018 08:58
Сега гледах повторението на мача, определено продължаваме със слабата игра.Глупостта на Амарти и брадатия испанец ни измъкнаха.
Доста неща не ми харесаха:
1.Нов сезон, Дармиан и белгийската елха пак са си при нас, че и минути получават.
2.Реално само Лукаку може да води атаката, Рашфорд и Санчез не стават за деветки.
3.Никакво разбирателство в атака.Това да беше началото на сезона при стареца, щях да кажа че играчите още не са навлезли във форма.Но помня как си играхме миналия сезон-грешните пасове и липсата на отборна игра в атака показват, че не сме си изгубили миналогодишната форма.
4.Колкото и лошо да звучи, не ми хареса че победихме, защото това просто удължава с поне една седмица връзката между Юнайтед и Моубол, също познат като Тотален Антифутбол.
5.И друга продължаваща тендеция-вкараме един гол на Олд Трафорд и веднага даваме инициативата на Лестър.Бяха притиснати срещу стената, а ние веднага позволихме на няколко голобради момчета да диктуват играта.Този път се измъкнахме, следващия мач ще си патим.
Хареса ми:
1.Показаното в центъра от двамата латиноси и Погба-много грешни пасове, но не мога да ги виня.Пет дена тренираш Моубол, няма как на шестия изведнъж да излезеш на терена и да почнеш да връзваш пасове.Раздадоха се, умеят да задържат топката под натиск, имат акъл как да играят.Реално с тях тримата и Ерера и Матич центърът е решен.Дано Фелайни и Скот не им вземат минути повече.
Много се раздават двамата, но нито имат интелекта, нито техническите умения на останалите ни халфове.
2.Голът на Шоу-четири години трябваше да се бори с контузии и некадърни треньори, най-после да видя усмивка на лицето му.
Свалил е и излишните килограми, което е плюс.
3.Байи изглеждаше добре, явно фактът че пак ще има мачове за Кот Дивоар са убедили Жозето да го върне в състава.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.