Не знам колко заблуден трябва да си да оставиш най-добрия отбор за някви средни отборчета.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Fichango написа:Поредният пишман специалист
deepblue1963 написа:1.Питам "специалистите" по Бербатов:Кое от това,което е казал Райт не е вярно?
2.Добре,той е "пишман" специалист.А ние в коя треньорска школа се "изучихме"?Той бил в "сянката" на Кантона.За сметка на това,ние Кантона го слагаме в малкия си джоб,нали?
3.Тук някои са на принципа:щом пише срещу Бербатов,значи е "боклук",а щом пише про-Бербатов,значи е страшен "разбирач",ако ще да е параджията от селското училище.
4.Ако ще сравняваме Райт с някого,защо не го сравните с вашия любимец Бербатов?Бих казал-нито му е на мачовете,нито му е на головете.А вие как мислите?
Гуу написа:deepblue1963 написа:1.Питам "специалистите" по Бербатов:Кое от това,което е казал Райт не е вярно?
2.Добре,той е "пишман" специалист.А ние в коя треньорска школа се "изучихме"?Той бил в "сянката" на Кантона.За сметка на това,ние Кантона го слагаме в малкия си джоб,нали?
3.Тук някои са на принципа:щом пише срещу Бербатов,значи е "боклук",а щом пише про-Бербатов,значи е страшен "разбирач",ако ще да е параджията от селското училище.
Никой тук не анализира казаното от Райд, нито пък сме се правили на специалисти. На всички ни е ясно, че от Бербатов се очакваше повече.
Определено обаче е факт, че срещу него се води много сериозна кампания, като почти винаги се прави всичко възможно да бъде очернен. Дори обаче да не е на висотата в пероида му в Тотнъм, все пак Бербатов е един приличен нападател, като по никакъв начин не е по-слаб от повечето сегашни титуляри на Юанйтед.
SAMP написа:Fichango написа:Поредният пишман специалист
Абе от теб разбира поне 1000 пъти повече
В последствие аржентинецът постига невероятен успех с екипа на „гражданите” от началото на сезона.
Когато купиха Берба, Тевезчо беше в Юнайтед ,но при наличието на Роналдо, Рууни, Бербатов най-логичното се случваше и той оставаше резерва.За мен, Димитър Бербатов, който замести Тевес,....
Бербатов не е вкарал на нито един от сериозните претенденти за титлата.
Едно е сигурно, българинът няма да е с толкова голямо влияние върху изхода на срещата, колкото Тевес.
Btovfan80 написа:SAMP написа:Fichango написа:Поредният пишман специалист
Абе от теб разбира поне 1000 пъти повече
Понеже е голям разбирач - стана мениджър във Висшата лига или къде???
AtiLaRulz написа:Според вас кой е по голям специалист СЪР Алекс Фъргюсън(най успелия тренъор в историята на футбола) или тоя анаонимник телевизионен водещ тирал топка някога си в Арсенал.
Нека му видим фактите и пак да преценим.
голове 15 - 7
реално в премиершип са 9-7(+2 за аржентинеца) понеже знаете ,че САФ не залага на титулярните си играчи в мачовете за купата ,докато при сити Тевез игра и в тези двубои.
Участия в мачовете на (20 - 18 премиершип) (+2 за Бербатов) Тевез има изиграни повече мачове следователно има и повече голове.В последствие аржентинецът постига невероятен успех с екипа на „гражданите” от началото на сезона.
За какви успехи говорим в случая ????? победа над Челси и Арсенал , те и Астан Вила победиха тимовете от топ 4 ,но за тях нито ред за успехи Защо?!Когато купиха Берба, Тевезчо беше в Юнайтед ,но при наличието на Роналдо, Рууни, Бербатов най-логичното се случваше и той оставаше резерва.За мен, Димитър Бербатов, който замести Тевес,....Бербатов не е вкарал на нито един от сериозните претенденти за титлата.
Отново се демонстрира безхабери понеже по време на мачовете с големите, Берба беше контузен(Челси) ,а с Арсенал се включи в последните минути.Едно е сигурно, българинът няма да е с толкова голямо влияние върху изхода на срещата, колкото Тевес.
Господинчо миналия сезон ,ако сте гледали мача ,същия този който предричате ,че няма да е фактор в дербито демонстрира световна си класа с невероятните си отигравания.
П.С В последните няколко мача на юнайтед Бербо играе на приливи и отливи ,но е факт че в последните 3 мача има 3 попадения ,което ме кара да мисля ,че започва да навлиза във форма и ще започне да бележи все повече голове.
и за последно представете си едно простичко сравнение на тези няколко компонента от играта на двамата нападателя . Техника , Игра с глава , Голов нюх, First Touch , бързината е може би единствения момент , където Митко отстъпва на Тевез.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта