Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот smoothc » 21 апр 2017 15:10

Някои медии веднага определиха Селта като "най-лесното препятствие" за Манчестър Юнайтед, нещо с което изобщо не съм съгласен, напротив. Падна ни се най-грамотният в тактически план отбор, по обективни причини с огромен опит и някои фантастични победи срещу грандовете Реал, Барселона и Атлетико Мадрид, отбор който също мина по нашия маршрут в Лига Европа - Русия-Белгия, отделно и фактът, че срещу испански отбори почти винаги сме изпитвали затруднения, помните например Атлетик Билбао преди няколко години.
Положителна новина е, че: 1.Моуриньо познава доста добре т.нар.характеристики/нрави на Селта и 2.Домакини сме на реванша.

p.s.
Трябва ни нападател тип Дрогба

Спекулира се с Лукаку, но времето ще покаже.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 21 апр 2017 21:25

Jackxxx написа:Май първото ново попълнение за лятото е ясно - Серж Орие

Ужас, дано не е вярно. За мен е слаб футболист, а и на всичкото отгоре се беше забъркал в някакви сериозни скандали миналата година май.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 22 апр 2017 14:07

Е*аси малшанса... В един мач двама от стълбовете в титулярния състав да се окажат със скъсани връзки. Ибра се говори, че може да е аут за цяла година, така че директно го отписваме. Вероятно няма да подпишат нов договор. Рохо пък, който за мен е по-голямата загуба, вероятно ще пропусне цялата лятна подготовка, както и началото на сезона. Куца работа. В най-важния момент от сезона останахме без защитници + Ибра и Мата. Плановете на Моу сериозно ще се объркат за лятната селекция. Планираното от него привличане на 2 или 3, но много качествени попълнения, със сигурност ще се промени. 5-6 нови не ни мърдат.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 апр 2017 15:30

Жалко за Ибра :|
Не заслужава да завърши така кариерата му :(
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 22 апр 2017 16:33

JackPackage написа:Жалко за Ибра :|
Не заслужава да завърши така кариерата му :(

Така е.. Най-малко от човешка гледна точка.. Един невероятен атлет и топ-нападател.. Дано успее да поднови кариерата си след като се възстанови (за съжаление вероятно в САЩ).

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 апр 2017 19:53

Man Utd: Zlatan Ibrahimovic & Marcos Rojo suffer cruciate knee-ligament injuries

Потребителски аватар
Vanderlei_Luxemburgo

Мнениеот Vanderlei_Luxemburgo » 22 апр 2017 22:09

Няма как да вземете Орие, щото преди една година се замеси в страхотен скандал, когато се изцепи че треньора му Лоран Блан лапа **** на Ибра и още гнусотии от тоя род. Ако го купите съм почти сигурен че Ибра ще го нокаутира на първата тренировка. :lol:

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 23 апр 2017 16:47

Честно казано, Ибрата е топ нападател, но си е друго нападателят ти да има скорост.Марсиал и Рашфорд дават други опции в атаката.За Рохо е неприятно-не го очаквах, но се превърна в страхотен централен защитник.Сега поне ще видим до края на сезона Блинд има ли бъдеще в този отбор.Нещо ситуацията и с Де Хея не ме обнадеждава.Моуриньо доста лесно го слага на скамейката за Лига Европа, уж сега щял да си продава къщата в Манчестър, а изобщо не виждам друг на пазара, който да може качествено да го замести.Само Нойер може да се сравнява с него, но там няма мърдане от Байерн.Евентуално Донарума или Антони Лопез от Лион, който и миналия мач извади отбора си от тинята.Не знам Бернд Лено как върви в Байер, уж ни спрягаха с него преди две години.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 апр 2017 17:26

Шмайхел, Облак... Джо Харт :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 23 апр 2017 20:21

Thsmith написа:Като Кану дето беше в Арснеал и Помни? Или някой друг Кану имаш предвид? :roll:

Точно като този Кану имам предвид. Само да не е толкова чуплив като него.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Върни се в “Манчестър Ю”