Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот Scholesy93 » 03 мар 2017 15:29

Едно евентуално пенсиониране на Карик лятото много ще утежни нещата в центъра.Швайни и той е пътник, като гледам Моуриньо вече и Фела не го пуска.Май ще останем само с двама вътрешни халфове.Другата опция е Блинд да го върнем там.Но май ще са ни нужни нови двама-един типичен разбивач като Канте и един box-to-box.Левия бек и той не ми харесва-Блинд е бавен там, Рохо го разминават като влак селска гара, Шоу едва ли ще се пребори за място, а Дармиан даже не е за коментар.А в центъра на защитата освен Байи никой друг не ми вдъхва истинско доверие-Рохо, Джоунс и Смоу ако изиграят добър мач, то по-скоро ще се дължи на влиянието на Моу върху защитата, а не заради някаква сериозна класа.И като знам Удуърд, на лятото задължително ще докараме някое звездно крило, за да се изфукаме.Пет нови играча, от които трима трябва да са титуляри.Пак отиваме на 150+ милиона.Дано успеем да пласираме 3-4 играча в Китай, та да избием малко от разходите.Руни, Фела, Рохо може и да се навият да излетят за Азия като видят заплатите.
Не знам можем ли да искаме нещо за Швайни-повечето специалисти твърдят, че лятото отива в САЩ.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 04 мар 2017 15:23

Ми днес виждаме един съдия, който е редно да не свири повече във ВЛ.Айде, те и нашите не са стока, но не може ти да дадеш жълт на Сърман, а нашите играчи да трябва да ти напомнят, че това му е втори и е редно да последва и червен.
А в тоя отбор освен Ибрата и Мата, другите не могат да бележат.И когато и на Ибрата не му върви се получава това полувреме-тотална доминация и шанс след шанс, но некадърността на Руни, Погба и Марсиал пред вратата задържа Борнемут в мача.Иначе Моуриньо поне вече налага атакуващ стил, което ми харесва.А и дава шанс на Шоу, който изигра добри 45 минути.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 04 мар 2017 16:33

Не ми дреме за тъпите коментари на тъпия португалец-ако ще късмета да обвинява, ако ще съдиите.Не може 50 минути да играем срещу най-слабата защита във ВЛ с човек повече и да не можем да вкараме гол.Руни, Фелайни и Моу са за гонене, а стомилионната играчка трябва да е най-отпред на групата за гонене.Защото е пълен некадърник.Защото е най-големият келеш в тоя отбор.Защото е най-некадърното бизнес решение в историята.Тоя тъпанар не знае къде е вратата.Не може да завърши една атака.А на всичкото отгоре цяло второ полувреме редеше пасове към вратаря на Борнемут.И цяло второ полувреме използвахме тактики тип Пюлис за бележене на гол.Искам нов треньор, който може да измисли други тактики освен Блъскайте я Към Ибра срещу най-слабата защита във ВЛ.И искам нов директор, който като му каже треньора:"Докарай ми Погба за 100 милиона", да му отвърне:"Дъхни ми, че май яко си се изпонатряскал".
20 кръга вече тъпчем на шесто място, няма такава гавра с тоя клуб.Ни нагоре, ни надолу.Тук си тъпчем от четири години, и никой не държи сметка на Удуърд за това.А на всичкото отгоре четем, че сме подготвяли нов договор за Моуриньо.Ми да-на Фела му удължихме договора, сега на Моуриньо, айде утре и на Руни.Да сме сигурни за дългосрочното бъдеще на бандата некадърници на Олд Трафорд

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 04 мар 2017 16:39

Scholesy93 написа:Не ми дреме за тъпите коментари на тъпия португалец-ако ще късмета да обвинява, ако ще съдиите.Не може 50 минути да играем срещу най-слабата защита във ВЛ с човек повече и да не можем да вкараме гол.Руни, Фелайни и Моу са за гонене, а стомилионната играчка трябва да е най-отпред на групата за гонене.Защото е пълен некадърник.Защото е най-големият келеш в тоя отбор.Защото е най-некадърното бизнес решение в историята.Тоя тъпанар не знае къде е вратата.Не може да завърши една атака.А на всичкото отгоре цяло второ полувреме редеше пасове към вратаря на Борнемут.И цяло второ полувреме използвахме тактики тип Пюлис за бележене на гол.Искам нов треньор, който може да измисли други тактики освен Блъскайте я Към Ибра срещу най-слабата защита във ВЛ.И искам нов директор, който като му каже треньора:"Докарай ми Погба за 100 милиона", да му отвърне:"Дъхни ми, че май яко си се изпонатряскал".
20 кръга вече тъпчем на шесто място, няма такава гавра с тоя клуб.Ни нагоре, ни надолу.Тук си тъпчем от четири години, и никой не държи сметка на Удуърд за това.А на всичкото отгоре четем, че сме подготвяли нов договор за Моуриньо.Ми да-на Фела му удължихме договора, сега на Моуриньо, айде утре и на Руни.Да сме сигурни за дългосрочното бъдеще на бандата некадърници на Олд Трафорд

Какво ти е виновен Рууньо пък на теб?
Сериозен ли си,че тва е основния проблем на Юнайтед?
Да си представим,че тва което си сътворил стане:Моуриньо,Погба и Рууньо напуснат.И? После какво? Всичко отново? За кой пореден път?
Мислете малко :!:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 мар 2017 16:56

При цялото ми уважение, но такива коментари са подходящи основно за 15 годишни силно емоционални момчета.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 04 мар 2017 17:07

Thsmith написа:При цялото ми уважение, но такива коментари са подходящи основно за 15 годишни силно емоционални момчета.

Едва ли си далеч :)
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 04 мар 2017 17:33

Thsmith написа:При цялото ми уважение, но такива коментари са подходящи основно за 15 годишни силно емоционални момчета.

Пич, фенството ми е по-старо от 15-годишни момчета.Точно заради това реагирам така.Така съм за любимия клуб.И заради това не харесвах и назначаването на Моуриньо.Фен съм на Юнайтед отпреди форумите, Туитър звездите и отпреди Моуриньо да се появи във световния футбол.По-скоро дребни лапета са тези, които лятото са се радвали на стоте милиона за Погба и назначаването на автобус за треньор.Точно защото аз явно съм един от малкото, който помни халфова линия на Юнайтед, съставена само от наши юноши, не искам Моуриньо за треньор-защото той потъпква всички традиции на един футболен клуб, които са поставени още преди всеки от съфорумниците да е бил роден.А най-смешното е, че уж го прави с една цел-успехи.Еми ако 200милиона харчове+псевдотуитързвезди+закриване на академията+атаки към съдиите ни носи шесто място.....ЛВГ с юноши докопа пето място.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 мар 2017 18:07

Ибра ще отнесе наказание за 3 мача най-вероятно. :oops:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 мар 2017 18:33

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович получи наказание за три мача заради удара с лакът срещу Тайрън Мингс по време на двубоя с Борнемут (1:1). Шведът прие повдигнатото му вчера обвинение от Футболната асоциация, което автоматично доведе до налагане не въпросната санкция

Върни се в “Манчестър Ю”