Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Scholesy93 написа:Не ми дреме за тъпите коментари на тъпия португалец-ако ще късмета да обвинява, ако ще съдиите.Не може 50 минути да играем срещу най-слабата защита във ВЛ с човек повече и да не можем да вкараме гол.Руни, Фелайни и Моу са за гонене, а стомилионната играчка трябва да е най-отпред на групата за гонене.Защото е пълен некадърник.Защото е най-големият келеш в тоя отбор.Защото е най-некадърното бизнес решение в историята.Тоя тъпанар не знае къде е вратата.Не може да завърши една атака.А на всичкото отгоре цяло второ полувреме редеше пасове към вратаря на Борнемут.И цяло второ полувреме използвахме тактики тип Пюлис за бележене на гол.Искам нов треньор, който може да измисли други тактики освен Блъскайте я Към Ибра срещу най-слабата защита във ВЛ.И искам нов директор, който като му каже треньора:"Докарай ми Погба за 100 милиона", да му отвърне:"Дъхни ми, че май яко си се изпонатряскал".
20 кръга вече тъпчем на шесто място, няма такава гавра с тоя клуб.Ни нагоре, ни надолу.Тук си тъпчем от четири години, и никой не държи сметка на Удуърд за това.А на всичкото отгоре четем, че сме подготвяли нов договор за Моуриньо.Ми да-на Фела му удължихме договора, сега на Моуриньо, айде утре и на Руни.Да сме сигурни за дългосрочното бъдеще на бандата некадърници на Олд Трафорд
Thsmith написа:При цялото ми уважение, но такива коментари са подходящи основно за 15 годишни силно емоционални момчета.
Thsmith написа:При цялото ми уважение, но такива коментари са подходящи основно за 15 годишни силно емоционални момчета.
Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович получи наказание за три мача заради удара с лакът срещу Тайрън Мингс по време на двубоя с Борнемут (1:1). Шведът прие повдигнатото му вчера обвинение от Футболната асоциация, което автоматично доведе до налагане не въпросната санкция
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта